Gravidutze si mamici de CLUJ-35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu am asa o stare aiurea.
Am dormit chiar bine azi noapte, insa dimineata amsi am zis ca ma mai pun un pic sa dorm, cu toate ca aveam alte planuri.Si am dormit de la 9.3 la 13.3, dar ma simt asa obosita, de as tot dormi.Plus ca ma doare tare si burta, chiar daca am luat un nospa.Am si diaree.
Oare ce sa fie?
de unde stiti cand trebuie sa mergeti la spital?A si inca ceva, ati rupt toate apa acasa, ca am auzit ca nu trebuie neaparat sa rupi apa, e adevarat.
Sper ca nu v-am terminat cu intrebarile.
o zi faina va doresc

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Olim draga sunt multe femei care asha se pregatesc de nastere. Si eu am avut diaree. cat despre apa rupta se rupe ea acasa sau ti-o rupe medicul nu poti tu sa rupi nimik.La spital sigur vei sti cand sa mergi. ori ti se rupe apa ori vei avea contractii. oboseala este si ea normala , inbcearca sa te odihnesti cat poti pentru ca dupa ceea sa ai de unde sa scoti resursele. Sa iti planifici sa ai pe cineva care sa te ajute dupa ce nasti, macar o saptamana sau doua. mama sau alcineva inafara de sot.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Reday, imi pare rau pt problemele de sanatate. Si eu am o infectie urinara, depistata in urma cu o saptamana, cred ca tot despre e-coli este vorba. Ideea este ca eu nu am facut deloc febra ci totul a inceput cu o cistita pe care am tratat-o la recomandarile medicului cu Urinex apoi a recidivat si cand mi-am facut analizele s-a descoperit infectia. Din fericire, dintr-o lista de 12 antibiotice, doar la 2 dintre ele era sensibila bacteria. Si maine termin tratamentul cu Augumentin dupa care imi refac analizele. Tu ce fel de antibiotice ai luat? Multa sanatate iti doresc.

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Scuze, era vorba de Ripley. Imi cer scuze.

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

delia - multa sanatate iti doresc! si refacere cat mai rapida!

olim - se pare ca se apropie cu pasi repezi momentul... si eu sunt de parere ca trebuie sa incerci sa te odihnesti cat mai mult... o sa ai nevoie dupa de o gramada de energie!

voi ati gasit pe undeva ulei de peste??? sau le dati la bebiti vigantol???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

fetelor, multumesc de incurajari.Din pacate nu o sa am cu mine decat sotul, deoarece aici suntem doar noi doi, adica nu avem familie, plus ca romani nu sunt.Pe langa asta mama mea a murit acum 8 ani, si soacranu
Dar el are 2 saptamani de vacanta, asa ca vom profita din plin de ele, si asa ne va fii mai usor la toti trei.
FETELOR, CE INSEAMNA SA AI CONTRACTII, CA AM AUZIT ATATEA VARIANTE.Eu acuma am niste valuri de caldura, care incep undeva la gura stomacului si se termina jos de tot.Sa fie astea oare?
va doresc o zi frumoasa tuturor

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Delia, of saracutza Ana...Ti-au placut pozele de la pary?
Victo, scaunelul, e normal cel de masa pentru bebe.
Olim tinem pumnii

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Olim, tu incerci sa mi-o iei inainte?
La mine DPN e duminica si tot sper sa incep sa am ceva simptome, da nimica.
Doamne incet trece timpul...

Nicoleta 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

fetelor care alaptati bebitii... ce anume mancati... eu intru in disperare ca mi-e teama sa nu mananc ceva ce nu e bun pentru bebe... biscuiti, mezeluri da sau nu???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

pai mai Nico, nu eu o iau inainte ci Alex
Chiar m-as bucura sa iasa azi sau maine, si asa cand ajunge Marius acasa tot poate sa ne aduca din spital
38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput