Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
salutare si de la noi
se pare ca azi suntem mai bine.Fug pana in oras ca am chef de cumparaturi, mai ales ca pe 9 dec avem 10 ani impreuna, asa ca profit de situatie.
Poate daca tot ma plimb vine si Alex![]()
Va doresc o zi frumoasa sa aveti
+38 si Alexandru Marius
ALEX29 spune:
salutare
DELIA draga MULTA MULTA SANATATE ai grija de tine
..se pare ca nu vei putea veni la intalnire :(
OLIM ai grija ....poate vine bebele
felicitari pt implinirea celor 10 ani de cand sunteti impreuna ...si noi facem 10 ani dar in iunie la anul![]()
GABI nu ti face griji vin eu si te iau pe 30 noiembrie la ora 13:20 sunt la tine 
tu ziceai de CRISTIANA cu bebele VLADUT ca are leagan ?
tare as vrea sa vad cum arata
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
V ATI uitat ieri la EUFORIA?
prima parte a emisiunii e in general dedicata mamicilor
una dintre invitate a fost o dr .pediatra si a zis ca :
NU SE SCOATE COPILUL AGARA :-CAND E CEATZA
-VANT
-SI CAND SUNT SUB -10 GRADE
SI A MAI SPECIFICAT SA NU ACOPERIM GURITZA COPILASHULUI CU FULAR DECI UN "NU FULARULUI"
ALEX si bebe TIADRIS
felicia20 spune:
Am sosit si noi la intalnire! 

Ce mai faceti voi?
Noi suntem bine, active de mama focului, mai nou si noaptea ne facem de cap si dam din picioruse.
Felicia,
27+ 
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Gabriela77 spune:
Alex, multumesc! Abia astept sa ne vedem!
Vezi ca am eu leaganul in poze, la pagina 3. E foarte ok si bebe sta bine in el, e pana in 6 luni, nu sta in fund si se si leagana si are jucarii. Sarei ii place mult si e o salvare buna. Cristiana(Carrie) are de vanzare unul.
Il gasesti in poze la pagina 3:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
redai spune:
Neata si de la noi. Am ramas singurica....
Alex daca vrei sa cuimperi leagan vezi ca este inca unul, dar e mai scump,in Polus la magazinul de jucarii de la miniblu. Ala e super: are si muzicute si leagana si vibreaza, are si niste lumini ca sa ii atraga atentia. E aproape 6 milioane.Sau varianta mai ieftina este cea de la primii pasi.
Asha arata aproximativ http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgsw&pid=38821
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Multa sanatate Delia draga. imi pare rau ca nu scapi. Nu stiu daca am mai scris, dar soacra mea s-a chinut cu coli cativa ani buni. Acum a reusit sa scape numai cu un tratament naturist. A luat si multe antibiotice, 18 luni incontinuu si nu a scapat.E tare urata chestia asta.
Lore, mamicutza lui David
POZE
bex spune:
buna, fetelor:)
Delia, sper sa termini cu bine si odiseea asta a meresulu la dr...si sa te bucuri de comorile tale:)
Oana, Ralu, Puisorul si restul fetelor va multumesc pt apreciri, e intr-adevar o dulce si mananca cat doi copii...tota ziua buna ziua alaptat. deja am problema cu sfarcurile sensibile si prea mult lapte...noroc cu pompita salvatoare pe care am avut-o si in spital si cu perna de alaptat.
Alextutza, are par f mult, intr-adevar, subtire si brunetel;))e haioasa de morti ce freze are la trezire...
Ramo, eu am dat 10 lei si au facut tot asa in ultima zi gaurele f ok. era una tanara, f draguta care s-a ocupat de bblusa.
Oana, noi vorbim i jurul ei in timp ce doarame, merge si tv, vb la tel, tocmai sa nu am mai tarziu problema asta cu lunistea...
fug sa dorm putin dupa o nopate cam lunga;)
va pup, o zi minunata!:)
abia astept sa pot sta in f..dik!!!!
Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
Morgano spune:
Fetelor, va pup pe toate si copiii cuminti!
Nu am apucat sa citesc din urma, dc e cineva bolnavior: multa sanatate!
Am scapat azi (sper!) de internare, insa de acum iau un antibiotic fte puternic (e doar 3 si am deja spre 38 febra, iar), asa ca, cu disperare si durere, de azi incep ablactiatia. Inutil sa va spun cat de cumplit sufar ca nu pot nici de data asta sa alaptez mai mult...Mi s-a zis fte clar ca e grav si nu am de ales, si am cerut mai multe pareri care unanim au spus "stop alaptat". Am decis sa incerc sa ablactez fara medicamente, mi-e organismul fte slabit (-13 kg in 6 sapt de la nastere), mi-e teama de reactiile la medicamentele specifice care se pare ca sunt fte nasoale. Asa ca voi mulge, ma interesez cum e cu foile de varza... si o sa plang cu ochii pe biberonul din care papa floricica. Ma uit la ea si imi curg lacrimile, eram asa fericite cand o puneam la san. Nu va spun ce frumos rade cu gura pana la urechi si cu diverse sunete... Nici sa ma bucur de fete nu pot din cauza sanatatii.
Urmeaza intravenos diverse medicamente, si inca nu stiu tot ca dra de infectioase s-a speriat azi cand a vazut mostra de urina si a vrut s-o repete ea pt ca a zis ca nu e ok la vedere, si desi i-am dus urocultura scoasa ieri de la laborator a zis ca vrea ea sa verifice. Diseara mi-s gata analizele de sange, sper macar alea sa nu iasa varza ca o iau pe ulei. Incerc sa ma tin tare, dar nu stiu cat mai rezist.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Morgano spune:
Azi la 12, intre 2 laboratoare si 5 farmacii am ajuns acasa la fix sa apara Ana plansa toata, s-a smucit din mana bonei si si-a dislocat ceva la articulatia cotului, asa ca am fost cu ea la urgenta. Nu era nimic grav, cica astea sunt frecvente la copii, au fte multe cazuri zilnic, insa era ea traumatizata. I-a facut dra o manevra de 2 sec si era ca nou steluta mea. Numa noi cu inimile vai de ele pe langa ea.
Bona pare ok, se descurca desi nu am apucat sa ii explic mai nimic ca de 2 zile ne vedem doar cat sa plec la medic 10 min. Imi place ca e isteatza si vb fte frumos si corect. restul... vom vedea.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)