Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by denizel
acsintetina, uite ce este!

1. nu-mi mai spune 'dvs'. Nu doresc politetea ta. Tu, care propovaduiesti corectiile fizice aplicate propriilor copii, nu stii ce e aia respect pentru om.

Nu propovaduiesc corectiile fizice aplicate nimanui, ci corectiile poruncite de Dumnezeu prin Sfanta Scriptura.
Dumneata crezi in Dumnezeu sau in Sfanta Scriptura? Crezi in parerea Bisericii? Ce loc ocupa Dumnezeu si Biserica in viata ta?
quote:
2. nu spune minciuni in continuare.
Te folosesti de pasaje biblice, intr-un mod complet fantezist si aiuristic.
Din pacate, sunt si altii care folosesc Biblia la fel ca tine si faceti de ras pe Dumnezeu si ceea ce inseamna principiile biblice.
Voi, cei care va folositi de Biblie ca sa va bateti copiii linistiti, suntei o gasca de abuzatori, care merita pedepse grave (nu cu nuiaua, cu inchisoarea!)

Pai te rog sa iei pasajele biblice si sa ne dai explicatia dumneatale!
Stii ce cred, ca nici nu ai citit acele explicatii si de fapt nici nu-ti pasa de acele explicatii, fiindca nici nu-ti pasa de parerea lui Dumnezeu legata de cresterea copiilor!
quote:
3. tot pomenesti despre Iisus, modelul tau.
Serios? Iisus e modelul tau? A batut vreodata Iisus vreun copilas? Bleah!
Mai degraba altcineva este modelul tau...

Domnul Iisus nu a fost pe acest pamant sa ne educe noua copiii! Ne-a lasat noua aceasta sarcina, ne-a dat indicatii cum s-o facem. Tocmai din Scriptura am tras acele invataminte!

quote:
4. eu nu ma uit in oglina cand scriu ceva!
N-o mai face nici tu, ok? :-))

Daca nu te uitai in oglinda nu aveai de unde scrie minciuni!
Ti-am demonstrat in doua randuri ca ai facut asta! Ai afirmat ca vorbesc doar de un Dumnezeu care pedepseste. In al doilea rand ai spus ca spun aberatii inumane. Nu ai spus care sunt aberatiile inumane si dupa ce principii le definesti asa! Ti-am demonstrat ca nu am vorbit doar despre un Dumnezeu care pedepseste ci dimpotriva ti-am spus exact ce am expus la inceputul topic-ului.
Cine este modelul dumneatale? De ce minti? Este greu sa recunosti minciuna? Daca da, cum poti spune adevarul copiilor tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

"intr-un context in care dragostea si atentia reprezinta suportul pozitiv care vor face din bataie ceva uman si incarcat de dragoste si, intr-adevar, crestin."Mie tare mi-a placut pasajul asta, emana atata dragoste....
Si chiar m-ai facut curioasa, esti ortodoxa? Despre ce biserica vorbesti, de care apartii?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

Nu propovaduiesc corectiile fizice aplicate nimanui, ci corectiile poruncite de Dumnezeu prin Sfanta Scriptura.

Repet! Sustii numai aberatii!!! A-BE-RA-TII!!!!!!!

quote:

Pai te rog sa iei pasajele biblice si sa ne dai explicatia dumneatale!
Stii ce cred, ca nici nu ai citit acele explicatii si de fapt nici nu-ti pasa de acele explicatii, fiindca nici nu-ti pasa de parerea lui Dumnezeu legata de cresterea copiilor!

Pfiuuuu! Da' ce m-ai ghicit!!!
Buey, in tot cazu', iti spun sigur ca imi pasa mai mult decat tie!

quote:
Domnul Isus nu a fost pe acest pamant sa ne educe noua copiii! Ne-a lasat noua aceasta sarcina, ne-a dat indicatii cum s-o facem. Tocmai din Scriptura am tras acele invataminte!

Serios? Si atunci cum poti spune ca Iisus e modelul tau?
Bun! Deci Isus nu a batut copiii. Da' indicatii de batut copiii a dat?

quote:
Cine este modelul dumneatale?

M-ai prins!

In tot cazul, modelul meu nu e un personaj sadic, ca cel de care esti tu indragostit si despre care nu mai contenesti sa vorbesti p-acilea...

Si...repet!
Arata-mi ca respecti si dorintele celorlalti si nu tii cont numai de ce iti intra tie in cap: te rooog, nu mi te mai adresa cu 'dvs' sau 'dumneata'!!!! Crezi ca poti face asta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S

"intr-un context in care dragostea si atentia reprezinta suportul pozitiv care vor face din bataie ceva uman si incarcat de dragoste si, intr-adevar, crestin."Mie tare mi-a placut pasajul asta, emana atata dragoste....
Si chiar m-ai facut curioasa, esti ortodoxa? Despre ce biserica vorbesti, de care apartii?

Ingrid S si Diana

Ingrid, te rog frumos! Aicea vorbim cu un domn .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Scrie undeva in Biblie ca Isus a fost batut cand era mic? Eu am citit si imi amintesc doar ca parintii L-au certat cand a plecat de acasa si L-au gasit in Templu. Atat. Nu scrie de corectii fizice. Daca El nu a primit pedepse, cine esti tu s-o faci altfel, devreme ce reprezinta idealul tau?

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

Ingrid S si Diana

Ingrid, te rog frumos! Aicea vorbim cu un domn .

Mii de scuze, mii de scuze, n-am stiut, pocainta vesnica din parte-mi!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:

Ingrid S si Diana

Explicatia este a Arhiepiscopului Hrisostom de Etna !
Banuiesc vrea sa spuna ca disciplinarea fara dragoste este un pacat!
Eu nu am vorbit despre bataie in materialul de la inceputul topic-ului! Era vorba despre disciplinare!
In cadrul disciplinarii Dumnezeu sugereaza nuiaua! Nuiaua nu-i ca sa-ti abuzezi sau omori copilul, ci ca sa-l disciplinezi!
Daca nu esti de acord cu asta, cearta-te cu Dumnezeu! Eu nu ma cert cu El, ci vreau sa-L ascult, stiu ca El stie mai bine ce-i bun pentru viata mea si pentru copiii mei!
Am spus ca sunt crestin! Nu fac reclama nici unei Biserici aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Vreti sa va mutati la zz...tztztztz

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

[quote]Originally posted by denizel
acsintetina, uite ce este!1. nu-mi mai spune 'dvs'. Nu doresc politetea ta. Tu, care propovaduiesti corectiile fizice aplicate propriilor copii, nu stii ce e aia respect pentru om.

Dumneata crezi in Dumnezeu sau in Sfanta Scriptura? Crezi in parerea Bisericii? Ce loc ocupa Dumnezeu si Biserica in viata ta?
[.........hi,hi, Denizelule, ia raspunde la intrebari acsintetina,Denizelu e si ea adepta a "sola Scriptura", ca si tine - doar ca tu esti cu sola Scriptura baptista, si ea cu sola Scriptura adventistap.s. bine ai venit pe forum, te-am recunoscut din prima, esti S. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:

Ingrid S si Diana

Explicatia este a Arhiepiscopului Hrisostom de Etna !
Banuiesc vrea sa spuna ca disciplinarea fara dragoste este un pacat!
Eu nu am vorbit despre bataie in materialul de la inceputul topic-ului! Era vorba despre disciplinare!
In cadrul disciplinarii Dumnezeu sugereaza nuiaua! Nuiaua nu-i ca sa-ti abuzezi sau omori copilul, ci ca sa-l disciplinezi!
Daca nu esti de acord cu asta, cearta-te cu Dumnezeu! Eu nu ma cert cu El, ci vreau sa-L ascult, stiu ca El stie mai bine ce-i bun pentru viata mea si pentru copiii mei!
Am spus ca sunt crestin! Nu fac reclama nici unei Biserici aici!

acsintetina, ai auzit vreodata in viata ta de metafora? Fir-ar ea a boalilor de metafora, sa fie!!!

Mergi la inceput