Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 5
connie1974 spune:
Buna,
Stiti cumva un cabinet particular unde pot face o radiografie pulmonara? Merci de raspuns.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ghinetz spune:
Buna dimineata
Va invit la o cafea, o felie de tort, o prajiturica. Si, desigur, un pahar de Campari. (Gabi stie!!!)
De la un timp motivul nu prea mai are importanta. Lumanarile de pe tort spun oricum prea mult.
Va pup.
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
l_carmen2003 spune:
La multi ani Oana - Ghinet - si sa fii sanatoasa si fericta!
Sa te bucuri de familia ta si sa fiti fericiti!
Frumoase poze si frumosi copii Mihaela si Aime! Sa va traiasca!
l_carmen2003 spune:
Adriana pe mine ma doare spatele -am trecut de faza cu durerile de cap - in fiecare dimineata. Nu stiu daca ma doare mai tare decat capul si de asta nu mai simt durerea de cap... insa cred ca voi investi curand intr-o saltea noua... si tare.
Dar vreau si eu 'prospectul' de utilizare la compresa cu hrean...
Coni... era ceva la blocul Fitterman dar nu stiu daca a mai ramas acolo cabinetul particular in cauza...
Oana - ei hai, treaca de la nnoi t es cuzam... d e d ataa sta, fiinds ingura acre pateste atsa pe internet!
connie1974 spune:
Merci Carmen. Voi incerca acolo. Sunt tare suparata ca micul meu e bolnavior, si e la bunici, ieri a facut 39,9, azi dimineata 39,6, asta sub augmentin si antitermice la 4 ore. Nu stiu ce sa fac, cred ca ma duc sa-l iau, ca stau ca pe ace.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
aime spune:
Oana, sanatate si numai impliniri. ...si hai sa zicem ca nr lumnarilor de pe tort conteaza mai putin, daca sufletul e tot tanar , copiii sanatosi si viata frumoasa
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI OANA! Sa fii fericita! Te pupam cu drag.
Si chiar asa...nr lumanarilor de pe tort nici nu mai conteaza...
Miha si Robert
alipiticot spune:
Multumesc pt info despre cojocele,din pacate am pierdut sarbatorile iasului,doar daca mai vine vre-un targ...sper ca da.La magazine,doar la mol nu am fost inca...si in siraj dar acolo sigur nu sunt naturale.Ma gandeam poate este unul specializat in cojocele,dar se pare ca nu.in podul ros nu au pt copii.
connie multa sanatate!
Oana La multi ani si sa fiti fericiti!
o zi buna,buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
ahaaaaa, Mihaela, tot acasa esti ...super...
Daaa...sunt tot acasa...
Dimineata m-am trezit cu un sentiment ciudat...
Miha si Robert