Iasule, mandra cetate (62)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Miha,foarte frumos tortuletul!
De unde l-ai cumparat pe "Thomas" ?
De la Tuffli.
Miha si Robert
adi69 spune:
La multi ani Robert!
Sa-ti traiasca cavalerul Miha!
Felicitari ptr tortulet Aime!
MAi dar voi de ce nu va petreceti impreuna..daca tot sant unul dupa altul si pe deasupra si prieteni?Ei? V-am dat o idee?
Paula,eu i-am luat Catalinei cojoc anul trecut de Sarbatorile Iasului,ceva in jur de 1 mil si un pic.Ar trebui sa gasesti pe la mag cu hainute de copii,zic eu..
Andrea,pai zi mai multe amanunte,rad hreanul si-l pun intr-un tifon la baza nasului(adica intre sprancene?) si cat stau? De cate ori?
V-am pupat si va doresc saptamana placuta!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
La multi ani Robert!
Sa-ti traiasca cavalerul Miha!
Multumesc!
quote:
MAi dar voi de ce nu va petreceti impreuna..daca tot sant unul dupa altul si pe deasupra si prieteni?Ei? V-am dat o idee?
Daca se naste si fii-mea zilele astea o sa facem 3 petreceri in una!
quote:
Andrea,pai zi mai multe amanunte,rad hreanul si-l pun intr-un tifon la baza nasului(adica intre sprancene?) si cat stau? De cate ori?
Adriana,cred ca Andreea se referea la faptul ca trebuie sa tii tifonul cu hrean,sa respiri iuteala hreanului...Ioiii...cred ca te desfunzi de tot...
Miha si Robert
aime spune:
Adriana, tortul meu e atat de modest, bucuria a fost mare .
Daaaa, cine stie, de la anu' vom sarbatori 3 copii deodata.
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Adriana, tortul meu e atat de modest, bucuria a fost mare .
Sa n-o credeti...sa n-o credeti... Intr-adevar,bucuria copiilor a fost mare,ca au gasit o pista unde sa se joace cu masinutele ,dar si bucuria adultilor a fost pe masura,ca au papat un tort super delicios.
Miha si Robert
Darria spune:
quote:
Originally posted by aime
Fetele mai demult vorbeati de un orl-ist pediatru, mai puteti sa-mi dati nr telefon?
Mesaj postat de o mamica din Is(scuze, am uitat numele): " dr. Preda, de la Providenta - 0232.215.940 sau dr. Magda Cristian de la Spitalul de copii (nu am telefon)"
herra spune:
Miha, nastere usoara - daca nu mai reusesc sa intru zilele astea.
(ca parca spuneai ceva de dop...)