Iasule, mandra cetate (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Mihaela, felicitari! Sa fiti sanatoase si sa va intoarceti repede acasa la Tati si la Robert!
Si scuze de deranjul de la pranz , cand te-am sunat nu stiam ca ai nascut, credeam ca esti acasa, bine-merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi:
Adriana -- adi69
Andreea -- mexxa
Andreea -- amironeanu
Andrei -- sotul Lilianei -- lgireada
Andreia -- Darria
Vladimir Andrei -- aime
Andreea -- Nora
Robert Andrei -- mariussimiuc (Miha)
Timeea-Andreea -- acvi
Andrei -- ionika
Stefan Andrei -- lullabay
David-Andrei -- anasol

La multi ani tuturor celor care petrec azi, de Sf. Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica!

ralu, Sf. Adrian se sarbatoreste pe 26 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Sf. Andrei!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Referitor la un mesaj mai vechi - am gasit batiosta bebelusului la farmacia Dona de langa Piata Nicolina - merci mult mult pt indrumare caci nu mai aveam putere sa umblu din farmacia in farmacie - simteam ca sigur la urmatoarea farmacie voi lesina si nici nu mai ajung acasa la micuta mea; asa ca, mi-a folosit foarte mult indrumarea voastra;
Acum am alta intrebare - s-a intamplat sa aveti nevoie de masca din aceea pentru aerosoli? sau pentru astm?
Micuta mea are indicatie sa faca aerosoli si eu nu am gasit aceasta masca decat la magazinul de tehnica medicala din spate de la Hala; numai ca vreau sa va intreb daca ma puteti sfatui astfel incat sa aleg una mai buna sau mai eficienta, nu stiu ce sa zic - si asa imprumut banii ca s-o cumpar, macar sa rezolv problema; Diana are secretii foarte bogate in gatut si, dupa ce am scapat de cele din nas, inca avem probleme si mi-e groaza ca ii pot bloca respiratia la un moment dat;
Imi puteti da un sfat?
Am vazut de curand un model intr-o revista si se numea - cu piston, facuta de Laika. Inteleg eu bine ca au aparatura buna?
Poate sa ma sfatuiasca cineva?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumim de urari tururor, Ralu nu uiti niciodata si le transmitem si noi sarbatoritilor de azi, numai bine si petrecere frumoasa.

Aseara am vb cu mamica Miha, se dezmeticise mai bine, inca nu-si vazuse bine fata, azi urmeaza marea intalnire .
si ptr cel mai prospat fratior Robert, care e si Andrei.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor zilei de azi....multa sanatate si fericire

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elbi
ralu, Sf. Adrian se sarbatoreste pe 26 august.

Saru'mana de info. Nu-mi aminteam asta nici sa ma impusti. Oricum, eu cunosc persoane care considera ca ar fi legatura intre Andrei si Adrian... Or fi avand alte motive

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Multumim de urari tururor, Ralu nu uiti niciodata...

cu mult drag, Aime...

quote:
Originally posted by aime
si ptr cel mai prospat fratior Robert, care e si Andrei.

Asa imi aminteam si eu... dar nu eram sigura... Si la ora aceea chiar nu mai aveam puterea sa caut... Si-asa am facut o gafa cu Adriana. Noroc de Elbi ca m-a scos la liman.

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani..la multi ani!!
La multi ani tuturor care sarbatoresc astazi,zi onomastica sau aniversara sau orice!!

Raluca,multumesc frumos! N-ai gresit,n-ai facut nici o eroare,eu sarbatoresc de obicei de Sf Andrei,doar in familie ,de pe cand eram micuta si bazaiam ca vreau si eu zi de onomastica(nu stiu de ce nu stiau ai mei de sf Adrian din vara),si cum bunica mea imi spunea Andriana..si sant nascuta intr-o zi de 30..nu stiu cum,s-a facut o corelatie.

Deci,va servesc c-o prajitura si-un pahar de Grasa de Cotnari!MAncare nu ca si-asa sant multe calorii

Azi sant singurica,program full,prin urmare am sa ma distrez maine la munte,plecam ptr doua zile la Izvorul Muntelui.

Va pup si va urez wk-end placut tuturor!!

Mergi la inceput