Iasule, mandra cetate (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Oana,scuzele mele,n-am vazut .
Catalina face karate din martie ,cu sensei Florin Sabaiduc,la demisolul blocului cu floraria din Piata Unirii ,statia de tramvai.
Nu am decat cuvinte de lauda,e un om extraordinar,si bun pedagog.Ca varsta ea e cea mai mica,si singura fata,mai sant baietei de la 6 ani jumate(unul) si 7 in sus.Acelasi profesor preda si innotul ,la piscina la Moldova,abia astept sa se termine renovarea si din primavara o duc si acolo.
Nu pot spune ca poate participa la concursuri(inca),insa invata si ea cat poate..Si eu ca si Gabi o duc mai mult ptr discilpina..si altele,insa invata..invata..Asta vara ne-am intalnit prin tara cu doua japoneze..si-au facut impreuna un kata si cateva miscari si a fost superincantata..(catalina) iar japonezele au fost uimite de un copilut asa de mic care putea sa numere in japoneza pana la 10 si stia denumirile pozitiilor,loviturilor,etc..
Sant acolo trei baietei de 7 ani care fac deja de doi ani karate.
Abonamentul e 50 ron pe luna,trei sedinte pe saptamana,luni,miercuri si vineri de la ora 6.45la 7.45.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Lume, lume....s-a nascut AMIRA IOANA azi de dimneata, fetita Mihaelei si finuta noastra, are 3100 g si sunt bine amandoua.
Amanunte picante mai tarziu, cand o sa poata mami vorbi mai bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Felicitari Mihaele si refacere rapida si usoara!
LA multi ani micutei Ioana!
Sa-ti traiasca finuta si felicitari ptr cumetreala Aime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Bun venit, Amira Ioana! sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratiorul tau! felicitari parintilor si naseilor!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari, Mihaela! Refacere usoara si mult laptic!
Bun venit pe lume Amira Ioana!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Felicitari, Mihaela si sa va bucurati de printesa. Multa sanatate si refacere rapida. Iar Amira Ioana sa fie o fetita cuminte, sa nu planga prea mult si sa pape bine, sa creasca mare si frumoasa si sa aiba noroc in viata.
Aime, sa va traiasca finuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine ai venit Amira Ioana! Sa fii sanatoasa si fericita! Si norocoasa! Si iubita!
Felicitari Mihaela si sa iti traiasca minunile! Sa fiti fericiti! Si copil mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

asa da! :)

felicitari, Mihaela, sa va traiasca minunile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc de raspuns

miha felicitari..refacere rapida si multa sanatate si printesei

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

felicitari, mihaela! sa te refaci cat mai repede, mult laptic
si cat mai putine colici!

Mergi la inceput