MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata tututror....o are cineva nevoie..?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

tot va asteapta omu' da voi nik... s-a racit si cafeaua.... ma bag la un dus si apoi la ... ca dupa saptamana asta nu se stie cat mai pot sa ma mai rasfat...da' sunt sigura ca voi fi extrapagata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor
Katiapam auguri!!!!!!!!1 ptr Giulia si scuze de intarziere,ieri nu am reusit nici cum sa intru pe sit,poate din cauza internetului.
Petronelaam vazut-o pe micuta,este foarte frumusica si dragalasa,sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii!
Mikuta4 si Slimatei,urmati voi..abia astept sa va vad comoriile

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!

Pace si liniste aziEu sunt cam obo,n-am dormit bine,dar nu obisnuiesc sa recuperez la pranz..Si am avut si vise ciudate brrr..

Petro,crema e sigur pt pregatirea pielii,ca am hotarat sa iau si eu mai incolo.Cat despre durere,eu una nu o suport deloc,sunt f sensibila..Dar nu ramai cu dureri de cap dupa epidurala?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

am facut o baita pe cinste..vad ca intre timp ati aparut si voi...

petro sa-ti traiasca sanatoasa silviuta..mancauar' mama de dolofanica...

cristina...eu abia azi intru in 37 sapt..asa ca cred ca mai ai de asteptat pt. poze..asa sper eu...da' cine stie..cand va vrea ea sa vina...poate dupa termen...

nici eu n-am chef de nimic..astept sa inceapa veronica mars..dupa care somnica caci malcom nu-l prea agreez... daca din intamplare treceti pe la edicola si va sare-n oki..dvd cu veronica mars..imi spuneti si mie...eu tot sper sa apara pe piata...am cumparat deja toate dvd care au iesit cu una mama per amica..si cele cu dr. house(astea le vrut sotul meu)...dar acum nu mai vad nici unul dintre ele in edicola..poate mai incolo... cel putin nu inteleg de ce au intrerupt asa dintr-o data fara nici o explicatie sa difuzeze..o mama per amica...booo..habar n-am

v-am plictisit si acum plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut gagici

Cristina -auguroni a Giulia pt cele 2 lunisoare
multe inainte si multa sanatate
nu-ti fa probleme meglio tardi che mai,mersi
un pupic micutei tale si tie

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Raluk-incearca sa te odihnesti cit poti si profita de silenzio ca dupa ce vine Anais nu mai ai timp si din pacate ai sa te mai intilnesti cu nopti sa nu dormi bine cind v-a mai creste burtica si nu mai poti dormi,nu uita important e sa dormi pe partea stinga cit de mult poti pt ca asa ajunge mai mult oxigen la bb
pe partea dreapta daca dormi apesi o vena si fluxul sanguin e mai lent

Fetelor maine avem vizita la pediatru si 2 vaccine de facut

sint bucuroasa ca si azi a mincat toata supica Giulia

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Slimatei-pune-ti sky-ul ca il da in fiecare zi pe fox-fox-life

ticker

Mergi la inceput

ce fetita mare ai..hmmm papa supica....

ii tin pumnii micutei sa nu doara tare ...pupic anticipat

Mergi la inceput

da' eu le vreau pe ale mele..stiu ca nu sunt pretentioasa deloc..dar imi place sa vad doar ce vreau eu...

Mergi la inceput