MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ai dreptate

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve mamici de Italia
Raluk
Andacos
Si un alt salut ptr mamica din Iashingthon
Nu mi-o luati in nume de rau ca dau buzna pe aici dar o caut pe Petronela de zor .

Pety iti urez toate cele bune ptr tine si ptr micutza Silvia (cred ca nu am gresit ,asa am inteles ca o cheama).Sa fie cuminte si sa o lase pe mamy sa doarma,sa pape tot si sa creasca mare si frumoasa.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Am gasit-o.
Petro tocmai am primit e-mail de la tine ,las sa se descarce pozele si ma duc sa le vad .Pupici multi lui Silvia.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
e gata
Ce mai stiti de Ginger?
Petcost-asteptam si noi pozele

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim katia...
petro vrem si noi pozici....

raluka nu cred ca basta miscarea...sau acum depinde si de ce mananci...de ex...la cat mananc eu...caci imi si place muuult..nu mi-ar ajunge...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

alinutza imi pare rau...ai dreptate si eu i-as pe toti dar...nu putem face nimic... semnatura e pt..fii'mea..o s0 cheme ca pe ma'sa...

oana vreau si eu exercitii..nustiu daca mai am nevoie dar sa-le am ..atat ce mi-am dorit sa ma misc in sarcina asta..exercitii de gimnastica si inot..ca la urma n-am mai facut nimic..doar mers pe jos..mult de tot..chiar si ore pe zi... atata m-am priceput ca nu stiam exact daca vreunul din exercitii nu-i pèoate dauna bebelinei asa ca am lasat perdere si rau am mai facut ma gasesc acum cu un sac de kile luate...cu toata caminata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata si de la noi!Ce fac fetele?dar mai inainte de toate chiar daca cu putina intirziere le urez BUN VENIT! noilor mamicii.Despre noi ce sa va zicem am fost atit de ocupate cu monitoraje si vizite pt epidurala,dar asta nu inseamna ca v-am uitat nu ,nu,nu v-am citit in fiecare zi,in rest asteptam si noi ca printesa noastra sa isi faca aparitia ca de acum gata pericolul de a fi premature a trecut.Miine ma duc la dr sa vedem ce ne zice si mai avem si 2 monitoraje de facut si gata.Va pe toate si va urez o zi buna si cit mai insorita

MIRELA 37+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bine ai revenit Mikutoti fai vedere ogni tanto
dai che ci manca pochissimo,mai ai putin si o vezi pe Sara nu uita ca si noi asteptam sa ne-o prezinti

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

mirela frumoasa pozici cu mamici si tatici..si totosi....sa-i poarte sanatoasa sara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza tuturor!

Ery,ce surpriza,mai vino in vizita!
Mikuto,ma bucur ca te-ai linistit si nu-ti mai faci griji.Inca putin si-ti strangi fetita in brate!
Stefi,mai nou as manca si eu continuu..asa ca decat sa renunt la mancare,mai bine ma urnesc si fac exercitii..apropo de kg,voi cate ati luat?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput