MAMICI DE ITALIA (14)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
am venit.. tie ti se facea somn...buon per te!
eu din cauza grasimi de pe burta..a tb sa stau cu mana infipta in ventuza aia..pt. 40 de min..si daca imi amortea si schimbam mana se intampla sa mi se opreasca contactul cu inim lui bb..au si astia niste aparate de pe timpul lui pasvante chiorul...
defapt eram vreo 4 fete.. ele au avut aparatura mai noua numai eu am nimerito pe cea antica..
eu is eu..ma consoleaza ca data viitoare n-o sa mai fie
... a zis ca le scoate din circulatie
celelalte fete aveau pe monitor si batitul..freg.cardia..dar eu nik...am tot statpe o parte ca doar asa curgea slanina-n jos...
si puteam sa simt inimioara bb dar la un moment dat eram asa de amortita..cu gatul intr-o parte la masinarie...sa vad daca pierd contactul cu bb...insomma....urata experienta..poate data viitoare va fi altfel...eu sper..
atat ca m-a bucurat..ba chiar am ramas cu sonorul inimioarei lui bb si pt. 40 de min. am stat asa de linistita doar pt asta..sigur ca ma contrazic..pe deoparte eram stresata sa nu pierd contactul(aparatul) pe de alta eram bucuroasa caci era primul contact direct cu bb-ul meu si pèt. asa mult timp...
nustiu cum fac eu..da' in ultima vreme ma mananca asa tare dej'tele vad ca numa' mesaje kilometrice scriu..asta pt. ca bvad ca am pe cine plictisi...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
katia iti dau startul la schimbat subectul..![]()
pt vot...te duci pe evalueaza sub....si secondo come credi ca val. sub..ii dai puncte...de la 5 la 1...succes..hai ca mai stau un pic..poate ai nevoie de ajutor...desi am un somn..poate adorm cu capul in leptop...caci stau intinsa-n pat...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

ticker
GIULIA-20/06/07