MAMICI DE ITALIA (14)
Raspunsuri - Pagina 19
slimatei spune:
nume de bara...(cred ca intelegi la ce ma refer..)
da' nu cred ca conteaza pre mult parerea mea... cui ii place f. mult
eu ca sa fiu sigura ce pun in ele ...vreau sa fie proaspete etc,etc...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
hey gagici da' unde umblati..? katia nu uita ca tb sa faci cap. nou..pregateste te
azi umbli fleaura...ai...?
eu v-am pupat ca tb sa mergem la monitoraj si dupa la dr...
iar umblaturi...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Raluk31 spune:
Stefi,am o revista care recomanda genul de nume indicat pt fiecare zodie...uite ce scrie la Sage..."cele indraznete,grandioase,care sugereaza anvergura,care trec granitele-extravagante sau de origine straina; la polul opus,se poate opta pt numele cu conotatii spirituale sau care inspira increderea unei societati traditionale"..si exemple pt fetite: Andreea,Antonia,Diana,Ecaterina,Georgia,Iolanda,Iuliana,Jacqueline,Larisa,Magdalena,Nicole,Patricia,Ramona.
Cat despre Iasmina,e chiar recomandat la Pesti,iar eu,cand il aud,ma gandesc la flori (iasomie)
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Roxali spune:
[quote]Originally posted by Raluk31
Buna,gagici!
Azi e ziua cea mare pt Mikuta!
Roxali,ai fost nevoita sa faci amniocenteza daca ai 35?
Nu ma obliga nimeni, dar am vrut eu...adik chiar am tinut mortis ca imi era teama din cauza varstei si a unui caz in familie.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Salut gagici
Roxali-eu as face mutuo dar cum imi da asa usor?
la tine cum a fost? ce ti-au cerut? anticipo cit ai dat?
scuza-ma ca dau buzna cu subiectul asta dar ma intereseaza
de lucrat lucram amindoi in regula
si cam am de gind sa ramin pe aici per ora
Noi l-am luat acum 8 ani, legile erau cam naspa atunci...ptr noi era cam nasol ca lucram impreuna in aceesi fabrica, el fiind si soci, adica daca ei au pus in calcul ca daca ne-ar merge rau va fi naspa ptr amandoi...ptr a putea lua toata suma am estimat valoarea casei mai mult si am primit toti bani , dar nu repede dupa vreo 5 luni.Depinde fffffff mult de varsta pe care o aveti si de banca.Pe noi ne-a tepuit ca ne-a bagat variabila si de la 750 a ajuns la 1000
.Intrebati la mai multe banci si ve-ti vedea ca sant "bucuroase" sa va ofere un mutuo.
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
poze
Roxali spune:
Salut si eu toate fetele cochete siiiiii Mamii povestestene mai rezisti preturilor din Ro?
Fetelor voi plecati pe undeva de Craciun?
poze
katiapam spune:
Eccomi ![]()
Slimatei-sint prezenta,nu fug de capitol
pina la urma tot trebuie sa-l fac
tu spune-mi cind ![]()
esti cam pusa pe pofte 
Raluk-ti-am raspuns la tagliatele ![]()
de nume mie una personal nu imi place,sa nu te superi dar e chestie de gusturi 
Roxali-multumesc de raspuns
inca nimic la mine ramine de vazut in viitor(sper cit de apropiat)
de craciun cred ca acasa,am vrut sa mergem in ro dar nu cred.....
micuta mea de o saptamina maninca supica in fiecare zi si ii place tot mai mult 
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Raluk31 spune:
Roxali,ai fost curajoasa,mie mi-ar fi frica..
Eu plec de Craciun in Ro,mmm,abia astept!Sper ca totul sa fie ok cu bebelusa,ca sa putem zbura.
Katia,ma uit sa vad,desi le-am mancat deja![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Slimatei-ai venit de la monitoraj?
eu cind mergem la monitoraj si ma puneau cite 40-45 minute intinsa in pat cu sunetul ala mi se facea somn mereu ca eram gata sa adorm si pina ajungeam la spital Giulia se misca intr-una iar cind imi pune-au alea de monitorat adormea picea de imi dadeau caramele sa o trezeasca ca nu tracea bine daca dormea signorina
la tine cum e? te ia somnul? pitica ta misca sau adoarme?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Slimatei-tu ca esti veche e aici cum e cu stelutele alea de voturi?
la odisee la subiecte? se voteaza pe undeva sau intra la anumite mesaje sau cum functioneaza?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

...ptr a putea lua toata suma am estimat valoarea casei mai mult si am primit toti bani , dar nu repede dupa vreo 5 luni.Depinde fffffff mult de varsta pe care o aveti si de banca.Pe noi ne-a tepuit ca ne-a bagat variabila si de la 750 a ajuns la 1000
.Intrebati la mai multe banci si ve-ti vedea ca sant "bucuroase" sa va ofere un mutuo.