Mi se stinge cuptorul

Mi se stinge cuptorul | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Am un aragaz Indesit, care la cuptor e cu termostat (in sensul ca stau putin cu butonul apasat pana se aprinde flacara). Cand ajunge la temeratura constanta si se miceste flacara mi se stinge gazul de la cuptor. Oare e termostatul de vina? Se poate schimba?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Pe certificatul de garantie ai un numar de telefon de la service(gratuit in Romtelecom).Suna ca sunt destul de amabili.Daca nu mai ai certificatul,anunta si iti voi da numarul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nina, nu mai gasesc certificatul de garantie. Imi poti da un pm cu nr lor te rog?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Codruta, exista unele cuptoare la care usa trebuie sa ramana intredeschisa (si au un suport anume ca s-o tina asa) ca sa intre aer. Al meu e asa, si a durat ceva pana mi-am dat seama

Mergi la inceput

Eu il am de 2 ani si niciodata nu mi s-a stins flacara. E clar ceva inneregula cu cuptorul. La rotisor, intradevar tinem usa deschisa.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

aceeasi problema am avut-o si eu tot cu un aragaz indesit.
hiba pe care a gasit-o instalatorul a fost ca am facut o greseala nemontand de la inceput un regulator de presiune la teava de gaz.
pe conducta, gazul vine cu diferite presiuni si asta face sa strice mecanismul cuptorului.
am montat acel regulator intre aragaz si teava de gaz si s-a rezolvat problema.
nu m-am exprimat foarte tehnic dar sper ca ai inteles ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So

Codruta, exista unele cuptoare la care usa trebuie sa ramana intredeschisa (si au un suport anume ca s-o tina asa) ca sa intre aer. Al meu e asa, si a durat ceva pana mi-am dat seama

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

doar pt.rotisor se tine usa deschisa. sper ca ai rezolvat problema Codruta, daca nu ai gasit nr.lor de service, spune-mi si ti-l trimi eu.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La fel am patit si eu acum cateva luni. Aveam aragazul(Indesit) de 5 ani si la un moment dat, cuptorul nu s-a mai aprins. Am sunat la service MICADAN,(au site si pe net), ai au venit si mi-au scimbat termocupla, dar nu mi-au dat garantie, pentru ca nu aveam regulator de presiune montat.

Mergi la inceput

Eu acuma aud pentru prima data de regulator de presiune ca ar trebui. Sa-si puna ei regulator la fiecare bloc, ca de aia s-a bagat si abonament la gaz...hmmm. Nu ar trebui sa ne spuna atunci cand vin in control cei de la gaz?!
Am numerele dela Indesit dar inca n-am sunat
Isabela, cat te-a costat termocupla?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Termocupla + manopera =90 lei(noi).
Termocupla au adus-o cei de la firma.

Mergi la inceput

Am sunat la nr. dat de Nina si au zis ca in 2-3 zile lucratoare vor veni cei din service-ul din Cluj la noi (parca ceva de genul Micadan au zis ca se numesc) Ii astept si va spun rezultatul

asa crestem noi

Mergi la inceput