Dr. Nayel -CF2 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Oana,

Sa traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!

http://tt.lilypie.com/16Vep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Oana, de ce nu suni la cabinet sa intrebi exact cat costa? Eu am nascut cu nea Nayel, dar nu avea scula asta 4D. Pe atunci avea o rasnita de echograf la cabinet. Iar eu ma duceam la maternitate la control.
Sa ai o sarcina usoara in continuare si un baietel sanatos si frumos!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Buna seara,

am gasit subiectul asta despre dr Nayel si e grozav, tocmai vroiam eu sa deschid un subiect despre cum sa-l gasesc, iar voi ati scris 16 capitole
!
as vrea sa merg la el in timpul sarcinii, va rog, imi dati si mie nr de la cabinet, adresa (cu cateva repere), cat costa o consultatie + ecografie, cat de ocupat e la spital atunci cand mergeti sa va consulte (de exemplu: dureaza 1-2 ore pana intri in cabinet) etc.
Multumesc !

PS: FELICITARI pentru toate burticile, vad ca e veselie mare la voi, s-o tineti tot asa !

6+ & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaE spune:

Annisia, si eu am nascut cu Nayel in 2004. Am o fetita de 3 ani si 8 luni si stiu ecograful ala vechi.
Dar acum de curand si-a luat unul nou si din cauza asta intrebam daca a facut cineva 4 D-ul.... sunt curioasa cum e....
Sa-ti traiasca si tie bb mic si sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata Rain,

Eu sunt pacienta lui Nayel, dar deocamdata nu sunt graviduta!

Numarul de telefon de la cabinet este 777 48 70.Numai ca trebuie sa suni dupa ora 14, sa o gasesti pe asistenta.

Controlul este 50 Ron, iar echografia, am vazut aici pe forum, e 100.

Dl. dr. Jos Palaria! Sa stii ca nici asistenta nu mi s-a parut chiar asa de scorpie! Recunosc, ca i-am lasat cate ceva de fiecare data, dar s-a comportat foarte ok!

Poate fetele deja gravidute iti pot da mai multe detalii despre echografii!

Aaa era sa uit, nu intarzie foarte mult programarile. Adica nu astepti mai mult de o jumatate de ora, peste ora la care ti-ai facut programare!

Te pup, si sa ai un bebit frumos si sanatos!

http://tt.lilypie.com/16Vep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Oana felicitari pentru baietel!Sa va traiasca!
Am inteles ca eco morfologica costa in jur de 250 ron,si intr-adevar este mult mai amanuntita,face toata masuratorile necesare,dar e bine ca acum o poti face la el si nu mai trebuie sa mergi in alta parte.Ti-a facut si eco pentru masurarea pliului nucal?Ti-a zis ceva de Triplu Test?
Bafta la eco!

rain bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Daca vrei sa mergi la control la spital,o poti face in ziua cand este de garda dupa 17:00.Nu trebuie sa astepti prea mult.Dimineata cu siguranta este mult mai ocupat.
La cabinet,uneori,iti poti face programare si dupa o zi pe alta,acum depinde cat este de aglomerat.

Norocik ce mai faci?Nu ai mai intrat pe aici!

Va pe toate!

Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

helooouuu
ce cata sube'ctu' asta pe pagina 2, ha?
vreau barfe de la cabinet.
fetele noi, ia ziceti cum mai face doamna bine cunoscuta programarile?
ca as vrea sa dau o tura pe acolo, si ultima data programa 3-4 oamini la aceeasi ora, ca sa nu se plicti Nayel.

hei oare dom doftor pleaca din tzara de revelioane-bulioane?

care mai vreti copii ca dau io unul la inchiriat....
da' doar noaptea!
mey annisia, fi-tu doarme noaptea? ca asta al meu zici ca haleste duracell, acu da cu aspiratorul...

oanae fii buna si trece dpn la semnatura, k io's mai uituca si nu mai stiu cat mai ai pana or vini si la tine nopti nedormite
Doamna Rain, bine ati venit. informatie pretioasa: in fata cabinetului e o gogoserie... vezi ca aici e traditie, cine merge la consult, marcheaza si fo doo gogosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mesaj pentru fetele care nu ma stiu din zilele mele" bune" .. adik alea in care dormeam si io ca omu'.
meaajul anterior ie plin de greseli si semne de punctuatie omise.
amu' io am beut fro doo deshte de vin si nu mai gasesc botonul de edit.
voi sa cititi numele cu litere mari, si sa puneti virgulele pe unde trebuie.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Mirela,in cinstea ta...nu-mi venea sa cred cand am vazut minunata veste!!!Norocoasa,a venit moshu'mai repede si cu o asa veste...felicitari!!!!sa ai grija de voi,sa stai cumintica si sa fugi repede la nenea dr!!!poate ne vedem pe la cabinet,by the way...
Intreba cineva cum e cu 4D...eu am facut la el ...de fapt a fost dragut si mi-a facut ca sa nu aiba dubii si sa ma linisteasca pe mine...facusem un 4D la Medlife si imi spunese dr numai balarii...drept urmare Nayel a vrut sa vada ca totul e ok...faza e ca m-a taxat ca ptr eco normal...bun baiat,zic eu...face 10000 de masuratori,cu mine a stat vreo 45 min!!!!e ok,iar pretul e 250 ron,si el ok zic eu...
Eu trebuie sa fac morfo de trim III pe 15 ianuarie...ma vad cu careva la cabinet???
Shine,programarile tot asa is facute...apropo,a zis tanti ca vrea sa plece,ca a ajuns la o varsta si nu mai poate...
Noi in rest suntem bine,am 30 sap,iar pitik mea e o grasana...are 1500 gr deja...scz ca nu am mai scris,dar la serv am avut o perioada horror(si mai e si sap viitoare...)iar seara am avut cursuri,bla,bla...
Annisia,pup voinicelul tau si pe tine,mamik shugubatza ce esti!!!
Codrutza,haide,laa munca,trebuie sa o ajungi pe Mirela

http://www.inorocik.hi5.com
21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Shine, eu am un copil model!!!! Doarme super bine noaptea. Ziua e mai zbangliu, la modul ca sta treaz si se uita pe tavan... Nu plange, nu ma solicita neam... Il pot lua cu mine oriunde si e super ok. Are doar trei luni si deja fuse de patr-cinci ori la munte... E smecher gagiul...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput