Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Shine spune:
bravooooooooooo
bravoooooooooo
uraaaaaa
bravo Codruta, Felicitari.
Doamna Gravidoasa Mirela? Nu meritam si noi o pozna cu burtica? sau cu locuitorul ei?
fetelor io am lipsit dupe aici din motive de calculator busit.
Da' m-am inoit cu unul nou, si totul mere brici.
Codruta27 spune:
Te pupam, Shine! Incepuseram sa ne ingrijoram!
Da` cu Annisia ce o fi???
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
blueeyes2003 spune:
Codruta ce bucurie!!! Ma bucur pentru tine!Felicitari din toata inima!!!Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Sa stii ca daca mergi acum la Nayel nu o sa se vada mai nimic,dar tu faci cum vrei!
Shine am sa fac niste pozici zilele astea si promit ca pun!
Mirela 11+
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Mireluta,
Tot la faptul ca e mult prea devreme ma gandeam si eu, desi as avea nevoie de niste sfaturi.
Ce nu am voie sa fac? Care sunt restrictiile? Si... stiti voi cum e , vrei sa auzi vorbe incurajatoare pentru toate framatarile tale.
Pana ieri, aveam ceva simptome de urati! Astazi, vad ca m-au lasat toate. Nu ma mai doare nici spatele, nu ma mai inteapa nici ovarul!
Va pup,
O sa incerc sa fac un bhcg!
Shine spune:
draga codruta,
ie-te www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=470&path=BeBeL 01¤titem=0¤tstrip=1" target="_blank">aici cam se am vazut eu la 5 saptamani, la ecograful vechi al lui Nayel.
un punctulet negru, ca un bob de mazare, de care m-am indragostit instantaneu, si pe care l-am visat in fiecare noapte,pana s-a transformat in omuletulwww.rodino.ro/Home/tabid/36/Default.aspx" target="_blank">asta din partea dreapta, care nu stia sa zica decat: laaaa,laaaa;laaaaaa.
cam asa oracaia printisorul meu drag pe vremea aceea.
acum zice ma-ma cand e suparat.
poi ce sfaturi vrei, fetitz? ai voie sa faci de toate. ESTI GRAVIDAAAAA. tzex (din plin, ca nu o sa mai ai tu parte cand ai chef dupa aia :))shopping (moama, asta imi lipseste din greu)intalniri cu fetele ( sa vezi ce or sa te evite dupa aia, ca deh, tu ai plod, si ele nu) somn la greu, ca ai si scuza, esti pregnant lady.
ce poti sa mai faci: sa rogi sotul sa iti aduca un pahar cu apa, pt ca tu esti gravi, si nu trebuie sa faci efort (ha, ha ce ma distra chestia asta... recunosc, nu imi iesea de fiecare data)
pauza de masa la serviciu( asta e cea mai tare chestie, am facut cunsotinta cu ea abia cand am ramas insarcinata)
mai vrei?
adriana15 spune:
buna fetelor.nu ma cunoasteti,va mai citesc,eu am nascut acum 2 ani cu nayel iar acum a venit randul finei mele sa nasca cu el.ea vrea sa nasca natural.este in sapt 37,deci mai are fff putin si pt ca atunci cand am nascut eu se practicau alte tarife la nastere,acum nu stim ce si cum.deci,pt fetele care au nascut recent sau pt cele care au idee,v-as ruga sa-mi ziceti si mie cat se mai da la nasterea normala cu tot cu anestezie epidurala.cat la dr.,cat la anestezist,cat la moasa si asistentele alea care stau langa tine.iar daca doamne fereste va fi cazul de cezariana si stiti si pt ea tarife,v-as fi recunoscatoare.
daca nu vreti sa scrieti aici direct se poate cu pm.
va multumesc mult de tot,va doresc sarcini usoare cu bebei sanatosi,iar celor care au nascut,sa va bucurati de copilasi.
v-am pupat.
Codruta27 spune:
Neata, Fetitele mele dragi!!
Shine, haioasa ca intotdeauna! Am fost la Nayel, la 4 saptamani si 2 zile si nu a vazut nimic nimicuta!!!Mi-a facut endovaginala, si nu a vazut nimic! Ma speriasem un picut, dar mi-a explicat ca bebelul ori nu a coborat in uter, ori e prins in mucoasa si nu se vede, pentru ca e foarte foarte mic!!
Mi-a facut un test de sarcina, si s-a pozitivat si ala! Deci bebe e , dar sta ascuns!
Shine, echografia ai facut-o la 5 sapt. de la ultima menstruatie, sau la 5 saptamani de sarcina efectiva??
Puuup, si sa aveti o saptamana plina de realizari!
blueeyes2003 spune:
Codruta nu ai avut rabdare,ha? Chiar ca este prea devreme sa se vada la eco dar important este ca testele ies pozitive deci bebe este!
Ti-a dat vreun tratament de sustinere?
Adriana15 imi pare rau ca nu te pot ajuta dar sper sa o faca fetele care au nascut de curand,macar sa-ti faci o idee.
Mirela 11+
Our little Miracle!
carminabulina spune:
Codruta, felicitariiii!!!!!!!
M-am gandit eu ca esti gravida dupa patania cu pana de curent cu toate ca tu nu erai prea convinsa pt ca aveai simptome cum ca ar venii uratii..ei, eu tocmai de-aia eram sigura ca esti insarcinata . Eu am fost la 5 saptamani si 5 zile de le ultima mendtruatie si s-a vazut acolo o pata mica, fara ritm cardiac, dar sigur sarcina ca se vedea vezicula vitelina.
Fetelor azi la 19.00 merg si eu la Nayel. Sunt foarte foarte emotionata si speriata pentru ca vineri noaptea am avut o pata maricica bejulie pe chiloti. De atunci nimic in sensul asta doar dureri in partea dreapta si in spate. Va spun sincer ca nu credeam ca o sarcina poata se te plimbe asa prin agonie si extaz. catodata sunt atat de suparata si plang si-mi zic of, daca nu o fi sa fie macar sa se termine odata sa nu ma mai chinuie atat. Pe urma imi revin si ma intreb de unde atat pesimism?
Va tin la curent cu ce-am facut la doctor. va pup!!!
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
blueeyes2003 spune:
Carmina, te cred ca ai mari emotii pentru diseara dar tot ce poti face este sa gandesti pozitiv si sa te rogi sa fie totul bine,si asa va fi, vei vedea!
Si eu am avut inima cat un purice cand ma mers la eco si cred ca asa va fi de fiecare data tinand cont de antecedente.Din pacate,noi ne-am pierdut seninatatea atat de necesara unei sarcini!
Dar,mergem inainte cu speranta ca totul va fi bine si pentru noi!
Multa bafta la eco!Sa intri neaparat sa ne spui ce ai facut!
Mirela 11+
Our little Miracle!