Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Codruta27 spune:
Fetelor, cochetelor,
Ce faceti? Mireluta ma bucur nespus pentru tine!Ce bine ca e totul bine!
Eu am lipsit motivat de pe forum, sa stiti! Am fost la rusi la un training! Sper sa nu mai vine ei la mine, daca tot i-am vizitat eu!
Fetelor gravidute, care au fost primele voastre simptome de sarcina! Eu am un gust foarte ciudat in gura, metalic, as putea spune, si ma doare spatele, in rest sanii sunt ca inainte de ciclu! Nu stiu, de abia astept sa ma pot testa!
Va pup,
Codruta
http://tt.lilypie.com/2X37p2.png
Helenutza23 spune:
Mirela, Carmen, pup burticile din dotare si sper ca de data asta sa va intalniti la sf lui august, la maternitatea cf2. aveti grija de voi (Carmen, pup puiu mic, stiu ca a fost bolnavior)
Annisia bun degetelu'.
Codruta27 tin pumnii. simptomele apar mai tarziu din cate stiu (pe pielea mea, dupa 6 sapt)
ce, se muta nayel? ce bine, ca tare greu ajungeam acolo!
Elena + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
blueeyes2003 spune:
Codruta bine ai revenit!
Referitor la simptome,singurele pe care le-am avut de fiecrae data au fost sanii umflati si durerosi si ameteala,in rest nimic.
Ai ceva simptome? Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
Helenutza ms pentru gandurile bune!
Pana la urma se pare ca nu se muta de acolo,se pare ac va mai lucra si la o alta clinica dar cabinetul tot acolo va fi!
Carmina ce mai faci?Esti bine,nu?
Shine nu ai mai dat nici un semn de viata!
Probabil esti ocupata ca in curand prichindelul va implini 1 anisor?Ce frumos!
Va pe toate!
Mirela 10 +
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Mireluta, ce mare te-ai facut!!!!10 saptamani! Sa fiti sanatosi!
Si eu imi doresc tare mult sa fie cu ochisori, tocmai de aceea, imi e teama sa nu inventez simptomele! Dar, am o chestie ciudata, pe care nu am simtit-o niciodata in PMS, adica un gust acrisor, metalic, in gura. In rest, sani durerosi( asa sunt intotdeauna inainte de urati) si o durere de spate!
Maine, poimaine ar trebui sa vina rusii! Daca nu vin, o sa fac si eu un test!
Oricum, mi se pare ca e cam mare linistea pe forumul asta! Pana la urma, se muta Nayel, sau se extinde?
blueeyes2003 spune:
Codruta iti tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!Abia astept sa faci testul!
Mirela 10 +
Our little Miracle!
carminabulina spune:
Elena, multumesc frumos!!! Au foat foarte dulci pupiceii. Si noi trimitem pentru Horia si mai multi ca suntem mai cu mot. Acum Mihnea e bine, a inceput sa manance mai mult decat a mancat el vreodata in viata lui, insa meniul lui se compune doar din lapte, iaurt si banane. Azi a gustat si putina ciorbita si mergem spre bine.
Ochi Albastri sunt bine pana la proba contrarie, fir-ar sa fie. Eu o sa merg luni la Nayel. Voiam sa merg vineri dar o sa am niste invitati ca deh, e ziua mea si trebuie sa marchez evenimentul .
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
carminabulina spune:
Codruta, succes si sa fie cu ochi.
Eu la prima sarcina ca prime simptoame am avut sanii tensionati dar acum nu a mai fost asa ci dupa 6 saptamani s-au marit si ingreunat.
La prima sarcina faceam pipi foarte des acum de-abia ce am inceput sa merg la baie mai des. Cred ca difera de la persoana la persoana si de la sarcina la sarcina. Oricum tin pumnii pentru un test cu II.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
blueeyes2003 spune:
Codruta ai facut testul?Hai,ca te asteptam cu vesti super!!!
Iti fac galerie sa speriem uratzii si sa vezi II liniutze!
Carmina o sa fie bine,ai sa vezi!Fii optimita!Multa bafta la eco!
Mirela 10+
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Mireluta, multumesc pentru galerie.
Copiez mai jos raspunsul pe care l-am dat aspirantelor1 Plin de peripetii...
Asaaa, Dragutele Mosului, sa va povestesc...
Ajung aseara acasa, intuneric bezna!! Pana de curent in cartier!
Ce ma gandesc eu, mama ce romantic, de tinut minte,cand o sa-i spun eu copilului meu peste vreo douaj`de ani, ca am aflat ca sunt gravi, la lumina lumanarilor!!!Superrrr!
Urc scarile pe bajbaite, intru in casa, si ma suna sotu` ca mai are un piculet de treaba si intarzie! Acuma, ce sa fac, sa-l astept si pe el sa impartasim momentul magic, sau sa il fac singurica???? De asteptat l-as fi asteptat, dar imi pleznea vezica!
Asa ca...iau lumanrea, paharul, testul,pipeta,caseta si toate ..ta, si intru in baie. rezolv, fac testul, tremura inima, tremura mana, picioarele, in continuare bezna!
Trec 5 minute...Desfac testul si vad o singura liniuta splendida ce-i drept dar una!
Il iau cu mine in bucatarie, si incep sa ma holbez, aveam 3 lumanri si o bricheta, il intorc pe toate partile, si parca, parca se vede si a doua. Nu stiu , dau sa ma uit mai bine, apropii lumanrea, nu stiu ce sa cred, ia sa vad mai bine, si,,,,nenorocita de ceara, cade toata taman pe locul unde se vedea, sau credeam eu ca se vede a doua liniuta! Si atunci, ca-n filmele cu prosti, vine si lumina! Din cauza panei de curent s-a dat naiba reteaua de cartier care imi furnizeaza internetul, si de asta nu v-am putut spune nimic!
Concluzia:Radeti cu gura pana la urechi ca eu nu stiu daca sunt sau nu gravida! Cred ca nu, pentru ca am simptome de rusi!
Tu ce faci, draguta mamica? Ce face bb? Ati dat fuguta la Odisee???
pe toate!
Codruta27 spune:
Fetelor, s-a intamplat minunea!!!
AM doua teste de sarcina pozitive!!!! Un Clear Blue, cu a doua liniuta pala , pala, si un Sure Check cu a doua liniuta cat se poate de proeminenta!!
Sunt super, super fericita! Dar, vreau sa fiu si mai sigura! Ce sa fac? Sa fug la Nayel, sau sa fac o analiza de sange???
Va pup!!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png