Dr. Nayel -CF2 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

io-te scart, amu' l-a apucat mutatu'? sa se mute la nu' ca anul asta am nevoie de el aci, la mine in cartier.
si daca se muta, sa o lase pe zgriptzi la vatra, macar satisfactia asta sa o am.

carmina, felicitari. tinem pumnii
mirela, sapt asta ai programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Shine da,miercuri am programare!Sper sa fie totul bine!
Si de ce ma rog,ai nevoie de Nayel anul asta? Hai,ca m-ai facut curioasa!
Lasa ca asa cum am venit eu la tine in cartier,asa vii si tu la mine!

Mirela 9+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mirelus, zi ca ai progr in jur de 6 , k a mea esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Oricum 13 septembrie e la jumatatea drumului fata de drumul taberei, asa ca va fi un picut mai aproape.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Asta este ultima noastra indeletnicire...

http://good-times.webshots.com/photo/2881497310101620375PplVAJ

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Shine la 5 am programare.

Annisia ce baiat mare ai!Si ce grasun e!!! Se pare ca a trecut la suptul degetelului!

Carmina tu ce tratament de sustinere iei?
Fetele de "durerea unei pierderi de sarcina" intrebau de tine dar nu le-am dat eu vestea,ma gandeam ca le spui tu ca sigur se vor bucura!

Mirela 9+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Buna fetelor,
Am fost ieri la eco morfo,insa am avut surpriza sa constat ca aceasta eco e facuta deo dna dr de la Medlife,angajata de Nayel special pentru asta...nu stiam...oricum ,nu are prea mare importanta,mie mi s-a parut ok...noi avem o mica problema,nu a reusit sa-i vada fierea miticutei,insa speram sa fie ok pana la urma...saptamana viitoare marti mai merg la o reexaminare...
Cat despre mutat,am intrbat-o pe madam Matei si zice ca nu se muta cabinetul ci se deschide o noua clinica,pe Sos Antiaeriana...acolo,Nayel va merge mai rar,o sa angajeze alti medici...o sa se ocupe cica de chestii mai complexe,gen inseminari artificiale,tratamente,etc...acum asteapta aparatura si mobilierul...
Mirela,am sesizat ca ai spus ca stai in Rahova...me too,eu la inters Rahova-Sebastian...tu?
Astazi am implinit 35 de saptamani...nu mai e mult...abia astept,dar mi-s i frica...
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Shine, multumesc frumos !

Mirela eu iau duphaston pentru sustinere. Saptamana viitoare iar merg la Nayel si sa vedem ce va spune el atunci.
Eu cand am vrut sa intru la fete sa anunt tocmai ce pierduse iar Idaira sarcina si mi-a fost nu stiu cum sa zic ca sunt gravida. Iar dupa ultima eco m-am cam desumflat un pic cand mi-a zis-o pe aia cu defectul de acolare.
Azi am fost sa-mi fac niste analize si m-au chinuit alea de mi-au spart toate venele dar macar rezultatele sa fie bune.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Vesti proaspete de la eco!
Vestile sunt foarte bune,bebe este in grafic,are exact 9s si 5 zile,i-am auzit inimioara,moment in care m-a bufnit plansul,bataile sunt ok,totul este in limite normale! Sunt foarte bucuroasa,de mult nu am mai trait astfel de sentimente.
Continui tratamentul de sustinere si pe 12 februarie am programare pentru eco morfo.

Shine ai fost al dr?Eu la 5 si jumate deja terminasem!

norocik ce putin mai ai si iti tii fetita in brate!Stai linistita ca totul o sa fie bine!
Nu stiam ca stam in acelasi cartier!Eu stau pe Margeanului.

Mirela 9+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Mirela,ma bucur tare mult ca totul este ok...sa ai grija de voi,sa fii atenta si sa te menajezi cat mai mult!!!
Eu stau la inter.Rahova-Sebastian-Ferentari...pe Margeanului sta socrela
Te pup si numai bine!

Mergi la inceput