Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

rox, ti-am trimis eu parola

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Rox felicitari pentru baietelul Radu!!!
SI eu ti-am trimis datelele de la mailul comun.
Kya da-mi adresa de mail ca sa-ti trimit buletinul de analiza sa nu mai stau sa scriu.

Mihutza pe unde esti???? ca vreau sa-i fac surpriza lui bitu', adica ciorba radauteana si nu gasesc reteta originala de la voi din Bucovina, pentru ca si el este din Suceava, de aia am zis de la voi.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am primit..multumesc mult...

si cine se ocupa de prima pagina, va rog treceti-ma si pe mine cu flacaul lui mami, Radu!

_
21+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nu stiu cum, dar am uitat sa ii fac urarile de rigoare Elarei.

Elara - La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ti se indeplinseasca toate dorintele!

Rox - felicitari pt micutul Radu, si bun venit in Clubul Soacrelor Mari !
- Ela se ocupa de listuta, o sa te treaca ea cand revine pe aici
Naty - iti multumesc mult pt lamurire , luni o sa ma duc si eu la doctor sa vada daca totul este in regula, pt ca au cam inceput sa ma ingrijoreze genul asta de contractii
- si eu la inceput il simteam pe bb numai foarte jos, apoi la controlul de 21s mi-a zis doctorita ca am placenta coborata, iar acum il simt cand mai pe la mijloc, cand foarte jos...in cazul tau nu stiu ce sa zic, in afara de a respecta repaosul cu strictete
Maia - te inteleg ca e rau fara randunoi acasa, pt ca si al meu sta foarte mult timp plecat din tara, dar acum din octombrie il tin acasa si nu ii mai dau voie sa plece pana nu nasc. Te si moralul sus, iar cand ai ceva pe sufletel vin-o si descarca-te aici si poate ai sa te simti mai bine dupa aceea

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Felicitari, Rox pentru flacau! Bine ai venit in club
Naty, eu il simt pe bebe de la inceput foarte jos dar si placenta este tot foarte jos inserata. Din pacate si la prima sarcina am avut placenta praevia si acum vad ca se repeta faza. Am putine emotii deoarece atunci a trebuit sa mi-o scoata pe Alex cam repede si am avut mari probleme cu ea dupa nastere(plamanii nu erau dezvoltati suficient). Am stat o luna in maternitate cu ea...

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am intrat pe mail si am vazut poze cu miresici...trimit si eu vreo doua, mai ales ca evenimentul a avut loc anul trecut...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cami, mai are timp sa urce placenta, poate scapi de praevia. A mea e normal inserata, nici vorba de praevia dar nu cred ca pozitia placentei are de-a face...In fine, incerc sa ma linistesc, o fi facand si ea exercitii de stat in picioare si se dezechilibreaza

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic luni! Poate scapi de repaosul la pat si mergi si tu la cumparaturi pt burtica(am vazut ca "plangeai" ca noi ne cumparam hainute si tu trebuie sa stai acasa). Are DD grija de o randunica asa inimoasa si sfatoasa

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI,ELARA!!!

Sa-ti traiasca flacaul Rox!!!

Eu abia acum am reusit sa mai intru pe net,sa mai citesc ce ati scris,am fost tare obosita dupa ziua de ieri,abia pe la 23 mi-au plecat invitatii,si nu am mai avut putere sa fac nimic aseara...asa ,ca azi am aranjat totul si am facut din nou mancarica,curatenie...ca vine,tura a doua...
Dar,nu ma plang...am primit la hainute,multe ,multe,2 camasi,2 bluzite,1 pereche salopeta de velur(albastru-inchis),1 sarafan frumusel pe maro,multe flori si alte cadouase!Nu mai trebuie sa-mi iau nimic,ca am destule hainute ptr burticuta!

Sovi,si tu imi esti tare draga

Naty,imi pare rau ca stai in continuare in casa,dar sper sa fie cu folos...sa fie bebelusa bine,ca merita orice sacrificiu!

Maria,frumoase poze...frumosi miri!

Simo,mamica lui David,24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, eu nu am placenta jos inserata si sunt campioana la simtit bebelina jos de tot. Sunt momente cand am impresia ca o scap, de-a dreptul o simt in chiloti . Am mai scris despre asta pe crenguta, prin capitolele trecute. Si in rest totul este bine si cu mine si cu ea, deci sunt convinsa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme din cauza asta. Doar ca ea face balet mult, atata tot!

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput