Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Pufoase zgibulite,

Azi se pare ca sunt cea mai matinala, nush ce e cu mine de m-am trezit asa devreme, k ieri iar m-am culcat la 2 dimineata.

Am intrat si crenguta noastra nu era pe prima pagina. Trebuia facut ceva urgent, ca nu se poate sa ramanem codase, chiar asa...

Bitza, eu am facut candina de 2 ori de cand sunt insarcinata, si inca odata chiar inainte. Tratamentul care mi l-a dat doctorul este Gynozol ovule si nidoflor unguent, eu am evitat nidoflorul si am facut spalaturi (numai extern) cu ceai de galbenele si dupa aia cu unguent pe parcursul zilei. Din experineta mea, nu trece numai cu crema de galbenele, doar o tii sub control. Am citit ca e normal la femeile insarcinate din cauza schimbarilor hormonale.
Poarta numai lenjerie de bumbac, evita orice fel de sapun sau in cel m ai rau caz foloseste-l pe cel special pt igiena intima, in nici un caz din acelea antibacteriene. Eu in 2-3 maxim am scapat de fiecare data. Si fara tot vreo 3 zile.

Naty nu te mai supara de la plasma aia, k si asa televizorul e o pierdere de timp, eu nu ma uit decat la documentare pe zone reality si national geographic. Inca nu am apucat sa vad nici un episod din cele cu nasteri, da azi am program de voie si o sa ma uit si la 1 si la 5 .

Sherry, felicitari pt carucior , ce bine ca o sa aiba printesa mea de unde sa alega dintre atatia feti frumosi .

Eu neaparat zilele astea tre sa ajung la dragonul rosu, sau undeva la ieftineala, sa imi cumpar o pufoaica lunga si maaaaare, cat sa cuprinda burtoiul care creste pe zi ce trece, k nu mai am nici o geca pe care sa pot sa o inchid. Un fel de pilota croita in forma de haina . Plus pe 1 dec mergem la niste prieteni la taiatul motului, care s-au mutat si in casa noua, si nu putem sa mergem cu mana goala, asa k e rost de cheltuiala. Da daca ma duc azi pierd serialul cu nasterile, si nush cum sa fac... cred ca fac un efort maine si ma trezesc la 5 sa ma duc acolo (la 5 deschid!!!), ca sa evit aglomeratia de pe strada si sa ma intorc in timp util. Acuma m-am uitat pe geam, si e coada de masini din berceni pana la piata unirii. SI cumparaturile de craciun o sa le facem tot din timp, k nu vreau sa ma calc in picioare prin magazine cand o sa fie febra aia mare.

Pup si ne auzim mai tarziu, numai cu vesti bune, evident

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
25+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!

in primul rand trebuie sa spun si eu:
LA MULTI ANI!!! Elara si Aditi.. multa sanatate si tot ce va doriti, alaturi de randunoi si bebelusi!!

Zoze saru'mana de numele in listuta!

am ce citi din urma... dar revin!
pana una alta, randunicile dragalase!

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!
Ati scris mult-si o sa incerc sa spicuiesc.
La multi ani Aditi!Sa fii sanatoasa si sa-ti dea D-zeu un bebe perfect!
Felicitari Serry pentru
Naty,Doamne-ajuta sa vii cu vesti bune de la Dr!!
Si nu in ultimul rand-vreau sa va multumesc pentru cuvintele,gandurile frumoase!!Nici nu va inchipuiti-cred-cat de bine mi-au facut!Sa nu va mai spun ca am plans de numa' cand am citit..Aveti un suflet mare
Micuta noastra e binisor acum,cu dureri,se sperie la orice zgomot-dar o sa se faca bine.Trebuie!Mai rau e ca acum s-a prins care-i treaba cu injectiile si de cum intru in casa-o ia tremuratulE ca un copil-mai intai ne giugiulim ca sa capete incredere si sa scape de frica..si abia apoi ne intepam..Oricum-dupa ce ii fac injectia-ma linge pe mainiOff..gata-nu vreau sa va intristez!
Haideti sa va spun ceva frumos-ninge si pe strada mea!!Multumesc Miha pt.!!Am facut si 2 pozici.O sa le pun imediat!
In rest..totul bine pe la noi-BB face salturi,aseara chiar ne-am distrat pe seama lui!Stateam la tv si mi-am ridicat bluza de pe burta-sa fi vazut cum sareaNe-am topit!Mai nou-Dan ii spune Auras ingeras(ca in reclama)
Uitase..mi-am luat rez.la urocultura si..e sterila!!Nu stiu daca sa ma bucur sau nu-pt.ca totusi,la sumarul de urina iesisera-frecvente leucocite..Nu-mi explic..
Va dau cate un pupic fiecareia si fug sa aprofundez!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,ninge,ninge si iar ninge...avem cea mai mare zapada de pana acum...e superb!fug afara sa fac cateva poze,sa vedeti si voi!!!!

Simo,mamica lui David,24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineata!

Serry, traiasca soacra mareeee! sa aveti parte de un baiat sanatos si inzestrat cu toate cele bune!

Iuhuuu in aprilie pana acum sunt 5 fetite si 12 baietei!

Hai Naty! Curaj la doctor! Cu cantec inainte :)
Imi pare rau pt tv-ul tau, dar cel putin sunt sigura ca se rezolva problema asta.
Ti-am bazut burtica! cand o vad, nimic pesimist despre Iulia nu imi vine in minte! Jos durerile si sus pesimismul!
Intre mare si munte, prefer muntele. Poate si din cauza ca, nascuta in delta fiind, tanjeam dupa munte.

Mary-lou si eu am o haina in genul descris de tine din europa/niro, noi ii spunem "plapuma" :)) e tare buna! Numai sa fii atenta sa nu iti iei cu puf, ca eu n-am intalnit pe nimeni multumit de "pufoaicele" de acolo -zboara fulgii din ele rau!
Sigur deschid la 5?? ca si eu tre sa mai fac un drum pe acolo sa cumpar cadoutze pt marea intalneala cu FAMILIA de Craciun. (pe putin 20 pers)

Sa stiti ca noaptea simbata-duminica ma inscriu si eu la insomniace, treaza intre 2.45-6.30. Cred ca e si din cauza ca n-am mai fost in parc de simbata incoa din cauza vremii :( numai Omu s-a dus singur ... De maine intru la recuperari.
Sa aveti o zi frumoasa si luminoasa!

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gataaa!!Poftiti!!
Si o sa mai fac-pt.ca abia acum a inceput sa ninga cu maaari!!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce bine ca voi aveti zapada frumoasa. La Bucuresti e un friiiig! Si ploua, si bate vantul, si e o vreme de stat in casa si dormit, nu de venit la servici... Of, of, of!

Asa as avea un chef de tras o fuga pana la munte! Mmmmm... Ramane un vis deocamdata...

Zozela am bucur ca e sufletelul vostru mai bine!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raportez primii in Bucuresti!!!!!!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata , si va invit la o cafeluta
imi pare rau ca nu am mai putut intra aseara, dar nu a mai vrut netul deloc...
M-am uitat aseara la un film pe Pro Cinema cu un cuplu care dupa 5 ani de tratamente au facut o fertilizare si in loc de unul, doi sau trei copii, s-au trezit cu 5, iar la nastere au mai gasit unul, deci 6 in total...a fost mortal filmul, mi-a placut la nebunie

Naty - la ora asta cred ca ai terminat cu doctorul, si sa vii cu vesti bune . Si eu aseara am avut multe contractii (chiar 3 intr-o ora) de m-am speriat rau, inclusiv mi-a ramas burta umflata si ridicata intr-o parte, de am ras de nu mai puteam cu randunoiul, cand am vazut, el tot imi zicea ca e fundu lui bebe acolo , dar azi vreau sa merg la doctor sa ma linistesc ca e totul bine, nu mai pot astepta pana saptamana viitoare cand am programarea
bubu - te inteleg perfect la capitolul caini maidanezi, si eu am avut probleme cu o javra de la mine de la bloc pe care o cresc toti vecinii, chiar cand eram la inceput cu sarcina, si mi-am luat un spray iritant (gen paralizant) pe care l-am folosit pe javra cand o vedeam ca vine inspre mine si apoi si pe o madam care a venit nervoasa la mine sa ma i-a la bataie ca de ce nu las cainele in pace...si asa i-am potolit pe toti
irina - si placinta cu dovleac mai este foarte buna, dar si asa cum ai facut tu, imi facea si mie bunica cand eram mica
- saracuta de tine , dar esti sigura ca este candida? pt ca eu nu ma pricep deloc la tema asta, dar iti tin pumnii sa fie totul bine, si sa mergi la dr cat de curand
pidana - pai eu zic ca e mai buna pe 27 decat pe 3 ian, pt ca pe 27 daca nu e plecata lumea in concediu o gasesti sigur, dar cea de pe 3, vine dupa 1,2 cand nu se munceste si s-ar putea ca unii doctorii sa isi ia pauza si pe 3, dar acum tu stii mai bine, unde iti faci ecografia
kya - subscriu si eu vreau zapada, dar nu cred ca o sa fie asa de curand, dar vreau zapada de aia adevarata, nu care sa se topeasca dupa o zi si sa se faca numai baltoace pe jos
mary - serialul cu nasterile este si la 13:45 si la 17:10, asa ca iti alegi pe care sa il vezi, si poti merge si la cumparaturi
ela - nici catelul meu (ala de 50 kg) nu sta sa ii faca doctorul injectie in fund, si atunci doctorul ii apuca cu mana si ii ridica blanita de la ce4afa si i-o face acolo si atunci nici nu mai misca Bruno al meu, poate daca incerci si tu asa... oricum sper din tot sufletul sa ti se faca bine catelusa cat mai repede, pt ca imi dau seama cum este, eu nu pot sta nici o noapte fara Bruno ca mor de dorul lui, m-am atasat de el mai ceva decat de un om, mai ales ca il am de la 3 sapt

Vreau si eu zapada

Edit: Simo da si tu te rog un enter la fulgii aia,(poti sa-mi arunci mie cativa ca eu nu am deloc pe aici) ca sa nu mai fie asa de latita pagina

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Sovi sigur sigur deschide la 5, k a am fost eu cu o prietena intr-o zi, si inchisesera deja, au program de la 5 la 15.

Zoze sa ti se inasanatoaseasca bombonica cat mai repede, pe botic la catelusa parasutista. E normal sa fie inca speriata. Catelul meu face pipi pe el si fuge sub pat cand vine veterinarul, si inchipuie-ti o dihanie de 45kg... a ramas cu frica de la operatii.

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
25+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput