Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
Bubu, saracutza de tine, trebuie sa fi fost oribil dimineata...Nu stiu, nu meriti asta, fa si tu ceva acolo la programul de la serviciu!
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bitza037 spune:
fetelor,scuze, dar am vazut activitate slaba pe forum si nu m-am gandit sa citesc mai des.
pai, dovleacul l-am cutat de coaja si semintqe ,l-am taiat felii potrivite,peste care am presarat zahar brun sau alb,de care aveti si scortisoara, iar in tava am pus putina apa, ca asa scria in reteta.....si se verifca daca nu este gata dovleacul sa se mai adauge apa...nu multa ......iar cand il scoateti il mancati ori cu miere,ori cu zahar daca nu vi se pare dulce.
am tot cautat retete ar majoritatea sunt asemanatoare, eu parca sitm ca-i lipseste ceva si nu stiu ce???
IRINA 
+18

sufletel
bitza037 spune:
Bubule special pentru tine, ca si mie imie ste frica de caini de mor....cauta pe net ca se gaseste de cumparat aparat cu curent pentru caini,fug de rup pamantul.
aaaaaaa si daca ma gandesc bine am vazut la un magazin pe b-dul Natiunilor Unite.este un magazin special de cadouri italienesc(ar trebui sa nu cumparam de la ei in semn de protest pentru ce s-a intamplat cu romanii nostrii acolo) dar pentru cauza asta nobila in care o gravidutza se sperie de caine se face o exceptie![]()
Naty ce se intampla cu tine???vezi ca eu zic ca ti-ai facut prea multe griji si ai provocat contractii, lasa-l incolode tv cu plasma si nu te mai supara din nimicuri.incearca varinata de cartofi si fruns de varza puse la cap si ai a vezi ca trece
IRINA 
+18

sufletel
bitza037 spune:
stiu ca nu mai este nimeni la ora asta pe forum, dar scriu pentru cand cititi maine.
am nevoie de ajuotr pana ce ajung la dr.
....cred....dar nu cred..este sigur...ca m-am pricopsit cu o candida
....de unde habar nu am.....ma enerveaza de mor...si nici nu stiu ce sa fac in afara ....dupa igiena sa dua cu crema de galbenele.
cand am mai avut asa ceva din cauza unor antibiotice am luat stamicin, dar nu cred ca acum am voie.aveti vreo idee????
IRINA 
+18

sufletel
natynic spune:
Bitza, si eu am suspicionat asta mai pe la inceputul sarcinii, am vorbit la tel cu ginecoloaga care mi-a zis sa iau ovule Polygynax, eram in primul trimestru si a zis ca e ok. Le-am cumparat, insa intai mi-am facut examenul secretiei (in 2 zile paruse a trece,dupa igiena f riguroasa), n-a iesit nimic si n-am mai luat. Si nu a reaparut nimic, nici dupa ce am luat antibiotic pt Ureaplasma. Eu zic sa speli doar fff bine si atat deocamdata.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
PIDANA spune:
Naty succes maine la doctor, sa vii cu vesti bune! Ai sa vezi ca are Doamne-Doamne grija de voi cu atatea rugaciuni, dar una in plus nu strica.
Dana
16+
ancka spune:
Nati sa ne aduci maine vesti bune de la doctor. Acum sper ca nu te mai doare capul.
Anca
21+ cu 
PIDANA spune:
Programarea nr 2 pt eco e pe 27 decembrie, asa ca nu stiu cum o fi mai bine, pe 27.12 sau 03.01?
Dana
16+
bitza037 spune:
Naty saru mana de raspuns, iti dai seama ca igiena este destul de riguroasa, vad ca ma mai lasa de la creema de galbenele, sper sa-mi treaca cu asta.
Iti tin pumnii sa te faci bine,si va las ca ma duc in patut.Noapte buna!!!!
IRINA 
+18

sufletel
Kya spune:
Buna dimineata, sunt prima!
TREZIREEEA STOL!
Naty asteptam vesti excelente de la doctor! Tinem pumnii stransi, stransi!
Ce vreme oribila e afara... brrrr... Parca as vrea sa vina ninsoarea, dar cand ma gandesc ce trafic si mai blocat o sa fie... 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!