Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
RalucasS spune:
cami - si eu sunt in aceeiasi situatie cu tensiunea ca si tine, si cu toate ca renuntasem de tot la cafea la inceput, acum beau zilnic putina cafea pe fundul unei cani mari cu mult lapte si are un efect uimitor asupra mea, ma simt cu energie toata ziua, si nici dureri de cap nu mai am
Naty - 

din pacate asa gandesc barbatii si noi femeile in timpul asta ne facem o mie de griji si de ganduri inutile, ar trebui sa invatam sa gandim si noi ca ei, ca ne-ar fi viata mai usoara zic eu
pidana - mie doctorita mi-a da trimitere pt morfo fetala exact la 24s, si apoi mi-a zis sa ma duc cu rezultatele la ea, si in general cand am avut de facut vreo investigatie mi-a zis exact in ce saptamana trebuie sa ma duc
23+
Lucas
bitza037 spune:
Neata' si de la mine.
Si eu mi-am facut o cafeluta,de fapt un pliculet de nes diluat cu multa apa.Ma incearca durerile de cap,iar.Sunt cam cheuna,o fi d ela vreme,sau de la somn,nu stiu???
Deseara ma duc la teatru:mi-a luat bitzu' bilete la Take,Iankhe si Cadir,de abia astept sa ma duc...ca de cand vreau sa vad piesa asta.......!!!Cred ca si asta nmica vrea,ca vad ca ma aporba cu cate un picior in burta.![]()
Eu nu pot sa vad pozele voastre ca nu-mi deschide

,ce ma enerveaza virusii astia!!!!!!!!au facut ravagii....
IRINA 
+18

sufletel
bitza037 spune:
Kya,am primit Pm-ul de la tine, dar vreau sa ma lamuresti:intre "rm" si restul adresei este liniuta jos sau punct,ca este subliniata adresa si nu se vede.
IRINA 
+18

sufletel
Kya spune:
Liniuta jos _
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by Maia37
Pentru randunelele care au 23 sapt.despre gravida:"Pana acum,probabil ai luat intre 4,5 si 6,8 kg.[...]"
Mihaela, mamica Andreei13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
ferice de cele care au luat atatea kg pana acum, ca eu sigur nu ma incadrez nici pe departe
, dar in sfarsit mi s-a indeplinit dorinta de a ma ingrasa si eu, doar ca am cam sarit calul putin mai mult, pt ca de cand ma stiu am tot incercat sa ma ingras si sa nu mai fiu slabanoaga(am avut si 40 de kg), dar nu reuseam, si tare ma ofticam cand peste tot gaseam retete de slabit, dar de ingrasat nimic...
23+
Lucas
mary-lou123 spune:
Buna dimineata randunici,
Hai sa mai postez si eu cate ceva ca m-am cam lenevit in ultima vreme.
Randunoiul meu doarme dus si acuma, am incercat sa il trezesc da fara succes.
Despre catelusha nazdravana: animalele au uneori comportamente inexplicabile. Catelul meu dupa o operatie a capatat un tic sa se linga la picior, pe sistem nervos, si de 6 luni de zile isi tot rupe coji, isi face bube peste bube de nu mai stim ce sa ne facem cu el. Pisica matusii mele isi zmulge unghiile de la picioarele din spate, mai stiu un motan caruia o sa i se taie o parte din coada ca si-o mananca, etc. Toate sunt comportamente inexplicabile. Si noi am trecut prin momente grele cu catelul, accident, tumora, operatii, suspect de cancer la piele, si inteleg exact prin ce treci acuma. Roaga-te la DD si fii optimista. Fii langa sufeltelul ala mic si da-i energie. Am vazut un documentar unde aratau k animalutele in suferinta se simt mult mai bine cand stapanii le vorbesc sau le mangaie.
La multi ani sarbatoritelor 

de saptamana asta.
Vad ca se mareste stoulul pe saptamana ce trece, si imi creste inima.
Chiar, si eu am remarcat ca nu avem niciuna gemeni. Tata are 2 susrori gemene si pana la 2-3 luni toata familia mea spera ca o sa am si eu. 
Uite ca sar si eu de la una la alta. In privinta preferintelor pt desitnatia de vacata. MAREA!!! La munte imi place, dar la mare ador. Sa lenevesc toata ziua pe plaja cu cafe' frappe, si seara prin terase si culuburi, dans pana la 4 dimineata... uff, chiar aseara ii spuneam randunoiului k mi-e dor de vama veche... vara asta nu am reusit sa mergem decat de 1 mai, k dupa aia am aflat k sunt gravi si nu m-am mai aventurat, si probabil nici la anu' nu o sa ajung, k o sa fie bebelina micuta rau.
Uff, vremea asta ma deprima. Brrr, e un frig de iti clantzane dintii, bate vantul parca din toate directiile, am fost cu catelul afara si nici el nu a vrut sa stea prea mult. Nu vreau zapadaaa!!!! In bucuresti e un cosmar. In maxim 2 zile se face mocirla, se innegreste zapada de la praf, toti vecinii isi curata masinile dimineata si o dau pe masina mea, k deh, eu nu plec cu noaptea in cap, si daca plec tre sa cobor cu cel putin 15 minute inainte, sa dau zapada si asa astept sa se dezghete geamurile... k sa nu mai zic ca nu ma mai incape nici o geaca, ma duc la servici in pulovar si un hanorac mai gros peste. Deci NU VREAU ZAPADA IN BUCURESTI.
Sa fie la munte acolo, da nu aici, k eu nu mai ies din casa. Vremea rea ma imobilizeaza psihic.
Despre baby expo: eu stau f aproape de sala polivalenta, si intentionez sa ma duc acolo la prima ora, cum deschid, ca sa evit aglomeratia. Desi data trecuta sincer nu am vazut cine stie ce oferte, sunt f multe lucruri care mi se par nejustificat de scumpe. Cred ca o sa dau o raita prin dragonul rosu, k mi-a zis o prietena k au o groaza de chestii acolo care le gasesti in alte magazine la pret dublu, chiar triplu, de la textile pt casa, pana la haine de bebe, jucarii, etc. Plus ca mama deja a cumparat o groaza de chestii pe care o sa mi le puna la pachet, s-ar putea sa plece randunoiul in decembrie in Anglia cateva zile, ii fac si lui listuta, si gata cumpraturile pt bebelina, plus ca majoritatea prietenilor cu bebei mi-au zis ca au primt cadou o groaza de chestii pe care nici nu au apucat sa le foloseasca... le-au dat mai departe cu eticheta pe ele. Asa ca la baby expo o sa ma duc mai mult sa casc gura.
Haideti k va pup si ne mai auzim,
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
25+
Creste Printesa lu' mama!!!
bitza037 spune:
Kya,iti trimit acum mailul.
Mai feteleor, baby expo este la Sala Polivalenta????Eu am trait cu impresia ca este la Rom Expo.Lamuriti-ma si pe mine!!!
IRINA 
+18

sufletel
RalucasS spune:

acum vad ca azi este ziua lui Aditi, asa ca :
La Multi Ani Aditi!!! - sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

23+
Lucas
Kya spune:
Irina merci mult.
Baby expo e la Polivalenta. Si dara trecuta tot acolo a fost, dar eu ma invarteam ca nebuna la Romexpo (eu acolo m-am dus...) si ma intrebam de e sunt doar niste muncitori pe acolo si e asa de liniste... 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Gata, ti-am trimis mailul sa-mi zici daca l-ai pirmit.
Aaaaaaaaaaa,deci nu numai eu aveam impresia asta.Pricum ma bucur ca este aproape de mine.Sper sa nu intervina ceva si sa nu ma pot duce ca ma oftic.
IRINA 
+18

sufletel

13+ si