Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
La indemnul vostru, mi-am facut o cafeluta. De fapt o cafeloaie, dar nu beau decat putin, restul e al randunoiului.
Acum cand stau sa scriu la laptop, stau intr-o poziie chircita cu burta pe genunchi. Drept pentru care Victor mi-a tras 2 picioruse "mami ma strivesti, ce faci?"
Asa si cu dormitul. Cred ca singure ne gasim pozitia in care ne simtim confortabil. Daca ne deranjeaza, schimbam.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Maia37 spune:
Naty cand Andreea era mai mica spunea intr-adevar ca-si doreste un"surior"sau o "fratioara".Este o provocare aceasta sarcina pentru noi toti caci a venit cand nu ne mai asteptam
Andreea este incantata sa-l simta pe bb cand acesta e in deplina activitate spunind ca da mana cu el.Cand sotul meu este plecat de acasa noi doua dormim impreuna si o cuprind in brate asa cum faceam cand era micuta.Acum intre noi doua e bb-ul care cateodata pana sa adormim ii da suturi in fund.Noi ne amuzam copis pe aceasta tema ca bb ii da suturi in fund de acum.
Sunt cu gandul la tine maine si-ti tin pumnii,iar raspunsul doctorului va fi bun.Intrebarea se refera la...secretia din sani?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
natynic spune:
Pai da, Maia, nu stiu ce trebuie facut (nu cred ca trebuie ceva special...)
BANC:
JURNALUL EI
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme.
In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja.
Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu.
Nu stiu ce sa ma fac. Viata mea e un dezastru.
JURNALUL LUI
Azi Dinamo a pierdut in deplasare... dar macar am facut sex.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
Cristina,da,e minunat caci ne-am dorit mult al doilea copil ia D-zeu a vrut ca el sa vina mai tarziu.Acum suntem cu totii nerabdatori sa-l vadem si bunicii la fel.
Kyao strangere de mana calduroasa din partea mea
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
cami33 spune:
Am observat ca voi evitati cafeaua, dar daca beau una lunga si cu lapte dimineata este vreo problema? Eu sunt cam zombie fara cafea...iar tensiunea mea este 9 cu 6 si inainte de cafea si dupa.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
Maia37 spune:
Pai deoamdata doar atat facem,ne spalam si atat.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
Kya spune:
Foarte tare bancul!

Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
PIDANA spune:
Azi m-am plictisit de moarte si abia e ora 10.40. Am butonat telecomanda de am zapacit, de dormit nu pot, am vrut sa fac o ciorba dar "nu am loc" asa ca tre sa ma multumesc cu niste pestic de ieri ca vad ca iar plange stomacul de foame. Oare bb sa fie cauza pt foamea asta teribila?
Pt eco morfologica mi-am facut trei programari 
sa vedem ce ii convine doctorei mai mult: la 21s+2z, 22s+3z, 23s+3z. E rau ca "pica" de sarbatori perioada cu pricina si mi-e teama sa nu raman pe dinafara. Eu as alege ultima programare de pe 3.01 la sanador, dr Bosneag. Numai sa se respecte programarea. Avea dreptate doctora ca la dr.Herghelegiu trebuie sa iti faci programare inainte sa ramai gravida.![]()
Afara e o vreme buna de "numarat banii", insa grasu meu e la cursuri pana la 14 asa ca tre sa mai rabd. Aseara a adormit pana am iesit eu de la dus, dar tot nu a ratat
.
Dana
16+
cami33 spune:
Tare bancul, Naty! Si foarte real , din pacate...
Anunt la zoo: Nu speriati strutzul, podeaua este cimentata!
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
Maia37 spune:
Pentru randunelele care au 23 sapt.despre gravida:"Pana acum,probabil ai luat intre 4,5 si 6,8 kg.Picioarele incep sa se umfle si apar vene varicoase.Nu sta picior peste picior,iar daca te odihnesti,aseaza o perna sub picioare.Poarta colanti speciali pentru femeile insarcinate!Prin intinderea muschilor uterini,poti simti o durere ca un junghi.Nu te speria!Odihneste-te!
Copilul tau:arata acum ca o papusa,dar cu pielea ridata,pentru ca-i lipseste grasimea subcutanata.Reactioneaza la zgomote puternice,voci familiare si muzica.poti indentifica partile corpului sau prin peretele abdominal"![]()
SUPER BB!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei