Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 9
c.myry spune:
Buna seara
,
FLAVIA - 
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri si sa ai o viata frumoasa alaturi de familie si prieteni! 

Michelle- ce poezie frumoasa. Trista, dar te induioseaza.
Slimatei - curaj, mai ai putin. Sa ne spui cand sa incepem 

pentru fetitze!
Eu sunt bine. Luni la control l-am vazut pe bebe jucaus. Martea viitoare sunt programata la eco morfofetala si miercuri la triplutest.
tuturor fetelor si o saptamana plina cu vesti bune
myry
13+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
mcrissa spune:
Buna dimineata!Slaba miscarea pe aici.Sper ca sunteti toata ocupate cu
si nu e nimeni cazut in butoi ca va pregatesc
si distrug tot butoiul
c.myry triplu test la 14 saptamani???nu e prea devreme?sigur e vorba de triplu test?
Cristina in asteptarea mormolocului
Teo2rina spune:
mcrissa, ce ma bucur sa aud ca vrei sa distrugi butoiul!ma refer la faptul ca ai o atitudine pozitiva. la fel sa faci in continuare si toate se vor rezolva. 
catty, cum mai esti, scumpo? 
alinushca,
muuuuulti de tot. scumpo,capul sus, privirea inainte, doar asa vei reusi. e un indemn care poate nu suna prea bine (daca-ti amintesti, era de la orele de ed. fizica), dar asa se va lasa induplecata soarta.
Michelle, mi-e dor de tine, cum esti?
multi
Flavia, cum ai petrecut? era sa scriu "cum ai dormit",obisnuita sa te vad dimineata pe mes, adica noaptea la tine.
ce chiauna sunt! 
Lau,ce faci, draguto? 
Irene,
multi si o imbratisare stransa ca poate-ti dau niste optimism.
Mirelus,
, ce faci, scumpo?
irinabobe, 
scumpelor, iar am lipsit, dar nu m-am simtit bine doua zile si am plecat devreme de la gradi, acum sunt bine, tunsa, a se citi "caprita", nu, ca imi sta bine, da' se onduleaza parul noaptea si io vreau drept si el nu vrea... dimineata arat ca... sotu' a zis ca arat ca o pustoaica rebela. banuiesc ca i-a fost jena sa ma intrebe dis de dimineata ce-i cu capu' ala?! va pup pe toate de o mie de ori.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 26+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
mcrissa spune:
teo2rina suntem pe aceeasi lungime de unda.si eu m-am tuns sambata si dimineata imi sta parul de zici ca l-am bagat la 220V si sotul imi spune ca arat ca o scolarita
da, sunt destul de optimista.mi-am cumparat tratamentul de stimulare si ma uit la el ca la o cutie cu bomboane.d'abia astept sa-l iau ca simt eu ca va da roade si voi avea si eu samburelul meu.multi
-ici pe burtica cu baietel.
Cristina in asteptarea mormolocului
Laura Ioana spune:
Flavia
cu intarziere
Sa fii fericita mereu!
Nu am intrat in ultimele zile ptc sunt in curatenie, ne punem usi noi si tencuim, varuim, punem parchet in camera lui bebe, deci...praaaaaffff pana-n dintzi
Sper sa ma vad terminata cu toate astea, ca sa pot amenaja camera lui bebe (i-am luat mobila de la ikea si un carusel frumos de pe La Redoute, pe care abia astept sa le asamblez
).
34+
AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Liana30 spune:
va pupp pe toatee..
Lauricooo pe tine mai mult..mai mult..mai mult![]()

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
Teo2rina spune:
mcrissa,parca suntem surori, comunicam telepatic grozav de bine! te cred si te inteleg perfect ca esti nerabdatoare, ma rog pentru tine sa fie bine. si pupa burtica sa se ia si la tine, poate cu vreo fetita sa fie pentru bebe Mihnea ca mi-ar placea sa ne incuscrim.
muuuuuuuulti de tot
Laura, trimit un vanticel, ceva, sa zboare tot praful din casa. dupa ce asamblezi tot sa ne pui poze, ca eu doar ma uit lung in vitrine, ma pufneste plansul de frica si plec mai departe...eu nu cumpar nimic, da' nimic inainte,doar cat o sa fiu la maternitate o sa umble sotul dupa stricul necesar. te admir mult pentru curaj! 
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 26+
Laura Ioana spune:
Liana
pe mine mai mult ca sa nu ma mai plang atata, nu?
Nu raman datoareee, multi pupici si tie
Cre mai e treaba? Ai venit din Ungaria?
34+
AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
IreneCAM spune:
Buna fetelor!
Teo
si eu! Lasa ca stiu eu ca-ti sta bine...aaa, si eu tre' sa ma tund si ma bate gandul sa ma fac iar scurt-scurt.
LauraIoana, ce harnitza esti si ce putin mai ai...sa ne pui poze cu camera lui bebe dupa ce o termini
Mcrissa, ce m-ai amuzat cu "bomboanele". Cam asa sunt si eu acum cu zilele fertile
...adica am descoperit cu incantare
ca mai am doua perioade "pline" pana la sfarsitul anului, acum sa vedem daca ma tine curajul si trec si la fapte![]()
Eu sunt in zona, lucrez acasa, ca la serviciu biroul nostru e singurul in care nu merge incalzirea...hihihi, si ce rau imi pare...Pai doar nu era sa ma duc sa racesc, nu??!!![]()
Am urmarit la TV cazul cu mamica lasata singura 45 min. in sala de nasteri...offf, mey noi chiar traim in jungla aici! Nu se poate, m-am jelit aseara de numa' cand am vazut la TV, nenorocitii aia de la spital au imbolnavit copilasul...ma scuzati, da' sunt asa de revoltata ca nu stiu ce-mi vine sa fac...
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Teo2rina spune:
Irene,asa e, e foarte grav, si eu m-am revoltat si am plans cand am vazut ce s-a putut intampla din cauza unor nenorociti... acum vor opera copilul in strainatate pe banii ministerului... dar suferinta copilului si a parintilor?! si nu cred ca, in urma operatiilor, il vor face ca si cum n-ar avea nimic...
si te imbratisez, poate-ti dau curaj si optimism pentru perioadele fertile.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 26+