Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da may Laurica mai multi pt tine sanu te mai vaz ca te plangi atat
inca mai sunt aici..raman aici numai plec decat cu bebe in brate
va pupp pe toatee..

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Laura cred ca tare frumos va arata camera lui bebe.am vazut si eu in Ikea mobila foarte frumoasa pentru bebelusi.sa ne pui poze cand e gata.
lianaaaa tu nu mai spui nimic de tine.ne pregatesti o surpriza?
teo2rina sper sa comunice la fel de bine si bebeii nostri si sa-i spuna ovulului ala incapatanat sa faca mai repede o fetita ca bebe Mihnea o asteapta.clar ca o dau la tine la gradinita si vedem noi apoi daca sar scantei
IreneCAM pai iti trimit eu curaj de la mine, am o stare foarte buna.prinde curajul si savureaza "bombonelele"

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

COPACUL FERICIRII

Zambeste tuturor.
Construieste un album de familie.
Numara stelele. Imita o persoana pe care o iubesti.
Suna-ti prietenii. Spune-i cuiva “Mi-e dor de tine!”
Vorbeste cu Dumnezeu. Redevino… copilul de altadata.
Sari coarda. Uita cuvantul “ranchiuna”. Spune “DA”.
Tine-ti promisiunile. Razi! Cere ajutor. Schimba-ti pieptanatura.
Fugi……. Canta……. Aminteste-ti de o aniversare. Ajuta un om sarac.
Termina un proiect. Gandeste! Iesi pentru a te distra. Ofera-te voluntar.
Rasfata-te intr-o baie cu spuma. Fa cuiva o favoare. Asculta cantecul greierilor.
Viseaza cu ochii deschisi. Inchide televizorul si vorbeste. Fii amabil!
Da-ti voie sa gresesti. Iarta! Multumeste-i lui Dumnezeu pentru soare.
Arata-ti deschis fericirea. Fa un cadou. Accepta un compliment. Priveste atent o floare.
Interzice-ti sa spui “Nu pot!” timp de o zi. Traieste-ti clipa! Continua o traditie
a familiei. Incepe o alta zi. Astazi nu iti face griji! Exerseaza curajul in lucrurile mici.
Ajuta un vecin la greu. Mangaie un copil care sufera. Asculta un prieten.
Priveste fotografiile vechi. Imagineaza-ti valurile marii. Joaca-te cu jucaria ta
preferata. Da-ti voie sa fii simpatic. Saluta-ti primul noul vecin.
Fa pe cineva sa se simta bine-venit. Promite cuiva ca il vei ajuta.
Aminteste-ti ca nu esti singur. Lauda intreit o fapta buna.
Primeste in sufletul tau si in casa ta un catel de pe strada.
Hraneste-l! Vorbeste-i! Pastreaza-l!
Sterge lacrimile de pe un obraz.
Cumpara-ti o ciocolata.
Imparte-o cu un
pofticios. Fii iar
curios. Gaseste
un lucru nou,
ceva frumos,
ceva interesant.
Da-te in leagan.
Citeste o poveste.
Povesteste-o unui
copil. Scrie o poezie.
Daruieste-o “jumatatii” tale.
Stai drept. Sadeste un copac.
Multumeste-le celor de la care ai invatat.
Sadeste si tu un arbore al vietii in inima si sufletul cuiva!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mav, este superb ce ai scris! Foarte real totul! cand citesti astfel de lucruri, parca iti dai seama cate lucruri sunt frumoase in viata asta!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ninia m-am gandit ca v-ar prinde bine, dar nu este creatia mea, am uitat sa precizez sursa: http://www.damaideparte.ro/

Si bine-nteles, m-am luat cu altele si nu i-am urat Flaviei:
La multi ani cu sanatate si fericire, din tot sufletul, draga mea!!!!! Numai bucurii din partea copiilor si a sotului! Sa ti se-mplineasca tot ce-ti doresti! Te imbratisez tare-tare!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Flavia - un pic cu intarziere, dar cu tot atat de multa intensitate: La multi ani! Sa ne traiesti si sa aveti parte numai de bucurii...si de ce nu ...de o fetita!

Mony_sorescu – cum a fost la dr?

blueeyes2003
– tinem pumnii sa fie cu ochisori!

lorelai_lorelai – dupa primul ciclu mi s-a dat mie voie, ca nu am simtit-o asa…a fost alta problema, si mi-a luat mai mult timp….

Slimatei – ma alatur fetelor pentru galerie si tin pumnii stransi

c.myry – si eu cred ca e devreme pentru triplu test... felicitari pentru vizionarea lui bb. Cum stai cu greturile?

Liana30 – bafta multa!

Mav- super textul! Iar Sebi al tau este un dragut. Si noi sunte toti ochelaristi, iar Laura este chiar mandra de ochelari, si ii poarta de la 3 ani.

Lau-Meli – ai facut foarte bine ca ai pus poezioara. Te asteptam cu vesti bune!
Michelle
mcrissa - au venit uratii? Eu luam progesteron sa vina uratii mai repede, 5 zile cate 2 pe zi...si daca e cu ochisori, nu are ce s aii faca rau...dar intreaba-l pe nenea dr inainte.

In rest...toate bune, munca multa...astazi la 18.00 am sedinta cu parintii asa ca scap si eu mai repede.
Am luat luna asta duphaston din Z16-Z25, si acum sunt in Z28...sunt curioasa daca vin la timp uratii!

Va pup,
Miha

http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare tuturor!
Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme sa va spun ce am facut la doctor insa am avut o perioada super aglomerata. Si acum va scriu de la scarbiciu ptr ca avem foarte mult de munca asa ca o sa fiu scurta.
Am fost marti la doctora si mi-a zis ca bebele e situat in uter (deci unde trebuie, ceea ce e foarte bine) iar sacul gestational are 6,5 mm.Urmatoarea intalnire va fi pe 11 decembrie.
Faza mai nasoala este ca de cateva zile m-au apucat greturile iar astazi dadui deja la boboci. Si cum e mult de munca e cam aiurea dar asta ma ajuta sa trec mai usor peste...
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai scriu cat mai curand posibil. De citit oricum va citesc.
Pupici multi

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pup toate fetele Sigur ca voi pune pozici cand va fi totul gata, dar cand vad in ce hal e casa acuuum parca nu cred ca mai terminam Cine zicea ca se ofera sa sufle praful? Am maaaare nevoie de ajutor Cred ca mai dureaza macar o saptamana toata harababura (asta-i varianta optimista).

Liana ma bucur ca ramai aceeasi optimista si ca esti asa de hotarata! Sigur vei reusi
Mony felicitari pt bebe fixat unde trebuie si-mi pare rau ca ai avut de-a face cu primele neplaceri ale sarcinii...dar asta-i semn ca bebe e bine

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

multumesc de urari fetelor, sinteti tare dragute!

si eu m-am tuns , scurt, scurt, de la lung lung si nu=mi sta bine ca sint tare grasa, m-am vazut la piscina in poze si am plins....am pus poze noi, am facut un album nou, si in albumul poze noi cu dominic si david, si am pus si parada de craciun, sa ne vedeti http://family.webshots.com/album/561531861dEMYEm

incerc sa pun si filmulete daca reusesc ne veti vedea lifegata am reusit, cine vrea sa ne vada life http://ca.youtube.com/user/pepsidominic

teo, am petrecut acasa cu prietenii nostri din vecini si sotul, in weekend ne-a dus la restaurant pe toti 4, david a facut 5 luni. ia lasa tu deprima ca ma iau de tine

laura, ce frumos, mai ai atit de putin, si noi sinte mari fac ikea, avem multe lucruri de la ei, poti vedea in albume ca am pus pozele cu casa noastra si camerele copiilor, si a noastra.au lucruri f faine si de calitate

mcrissa, tin pumnii cu stimularea, mi-a placut remarca "flavia noastra" asa ma si simt

irene, ziceai ceva de poze cu tine ptr mine?ce frumos mi-ai scris, ma bucur daca am reusit sa te mai incurajez si eu cu cite ceva

liana, si io te pup pe tine. uita-te in semnatura mea

mony, ai grija de tine si bebik

musette, sarumina, ei ca vin io odata de aici cu multa zapada si vezi ce-i mai bulgaresc pe aia la servici la tine

chiar asa a nins la noi muult azi, a fost prima data cind am lopatat ca sa pot scoate masina

gina, io te-am votat, mai ai atit de putin...

ninia, ei nu ai tinut cont cu decalajul de ore, iti era tare pofta de o praji?! noroc ca nu am ars nimic in marea graba sa va fac cite ceva

lau, frumos ai pus pe prima pagina, ce mai faci?ti-am tot scris pe mess, sper ca esti bine

slimatei, mai ai putin.....haide bebe mic, haide bebe mic!

mav, multumim frumos, ce ma bucur ca si la voi s-au aranjat treburile, acuma la treaba ptr un bebic

irina, cum mai esti?ce vesti ai?

mirelush, si tu esti o fata minunata, ca si alte fete de aici, io tin pumnii ca de obicei

cristy, ma bucur ca esti bine!

andreea, ce mai faci, cum a fost croaziera si cind pleci in romania?

alinushca, am notat ca tu ai fost prima, merci mult, cum mai esti?

michelle, ce frumos mi-ai scris draga mea, am citi de citeva ori, tare mi-a placut, ai vazut ca dominic te-a recunoscut azi?

cristina, ce=mi place cind aud vesti de tine, nu-mi place ca ai probleme, sper ca nu e nimic grav, ma bucur f tare ca andrei e bine, astept poze si vesti mai bune

baby, nu m-ai uitat, merci, cum mai esti?

dany, ce mai faci?

myry, merci draga mea, tin pumnii la teste, si eu am facut triplul test in 12s.

va pup tare fetelor

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Flavia, scumpo, ma uit acum la poze, am vazut si filmuletul, oh, Doamne, cat poate fi de frumos!ai o familie minunata, este, in primul rand, meritul tau si darul lui Dumnezeu, locurile sunt splendide, mai ales ca ninge, stiu ca o sa spui ca m-as satura de atata zapada cum este la tine, da' zau ca-mi place!mi-amintesc ca eu te-am cunoscut cand ne povesteai cum ai dat zapada cu burtica maaaare si vecina te-a pandit... si piticii tai sunt atat de frumosi... tot timpul cand ma uit la ei ma rog sa fie si bebe Mihnea macar pe-aproape de voinicii tai.si David are sprancenele ca Dominic, este un copil foarte inteligent, ma bucur tare mult pentru tine si sotul tau!va pup, ca m-am intins... da' voiam sa-ti spun toate astea.
Laura, io ma oferisem sa trimit un vanticel, l-am pus pe directie, tre' s-ajunga si la tine. stai linistita, fa pe rand ce se poate face si-o sa fie bine!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 26+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput