Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 8
IreneCAM spune:
Cristina Ana, chiar ma gandeam ieri la tine
imi pare rau ca ai probleme, sper sa se rezolve curand si cu bine si sa fii linistita
Pupici si micutului Andrei, se apropie ziua lui de nume![]()
Jojomiha, nu stiu daca mai intri aici...numai bine tie si fetitei
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
blueeyes2003 spune:
Cristina
ma bucur ca ai mai intrat,mi-a fost dor de tine!
Imi lipsesc mesajele tale!
Imi pare rau sa aud ca ai probleme pe plan personal dar sunt sigura ca se vor rezolva!Important este ca bebe e bine si el da sens vietii tale.
Iti multumesc ca te gandesti la mine!Sper sa vin in curand cu vesti bune!
Numai bine iti doresc!
Teo2rina
nu baga in seama visele,sigur hormonii isi fac de cap!Ai grija de tine!
Lau-Meli
nici eu nu am auzit de analiza de care spui tu dar cred ca este foarte importanta.Iti tin pumnii sa iasa asa cum trebuie!
Michelle
ai avut o idee buna sa fie pusa poezioara pe prima pagina.
Exprima foarte bine ceea ce simtim fiecare dintre noi.![]()
Mcrissa
imi pare rau ca testele iti ies negative dar macar sa-ti vina CM sa intri in normalitate.Stiu cum este sa stai in incertitudinea asta.![]()
Laura
ce mai faci?Mai asa de putin...Am emotii pentru tine!
Andreea
cand mai ai timp sa ne mai scrii cate ceva despre tine!Cum merge sarcina?
Flavia

Eu sunt in Z12 si bineinteles ca am prestat corespunzator,acum sa vedem daca avem noroc!
![]()
Va
!O seara placuta va doresc!
Mirela

Come on baby!
Ninia81 spune:
Flavia, pai ce faci draguta? Ne lasi aici sa salivam cu gandul la tort? sau l-au mancat ingerasii tai pe tot?
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
dan_ny spune:
LA MULTI ANI FLAVIA!!! SA NE TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE NAZDRAVANII TAI

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Pepsi spune:
vin vin, aici poftiti va rog la bunatari 

putin vin
si putina muzica,
si gata am pus=o de un chef mare!va multumesc din suflet fetelor sinteti minunate, va pup tare pe toate!
lau, draga mea merci mult ptr videoclip
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Pepsi spune:
vin vin, aici poftiti va rog la bunatari 

putin vin
si putina muzica,
si gata am pus=o de un chef mare!va multumesc din suflet fetelor sinteti minunate, va pup tare pe toate!
lau, draga mea merci mult ptr videoclip
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Gina M spune:
*** Niste prieteni scumpi inimii noastre ne-a trimis astazi o poezioara si m-am gandit sa v-o trimit si voua.Aceasta spune:
Cand vin dureri pe calea ta,
Si de nori grei se umple zarea,
Sa stii ca este Cineva
Ce-ti stie toata framantarea.
Cand ochii tai, doua izvoare,
Intind durerea pe obraz,
Exista-o mana iubitoare
Ce-alina lacrimi si necaz.
De ce sa te afunzi in noapte
Si sa te-acoperi de durere?
Asculta-ale credintei soapte:
Exista har si inviere!
Da, Domnul este langa tine,
Ti-alina inima-ntristata,
In suferinta te sustine,
Si nu esti singur niciodata.
Nu-i vant sa nu se potoleasca,
Nu este noapte fara zori!
E-atata dragoste cereasca
Si-n prea involburatii nori.
Oricat de greu ar bate vantul,
Credinta ta n-o poate stinge,
Si-oricat de negru e mormantul,
Lumina Crucii il invinge!
Deci fii increzator pe cale
Si-n orice vreme nu uita:
El stie lacrimile tale
Si e mereu la dreapta ta!
Va 
34+
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, v/am mai scris acum 2 sapatamani, sunt o fosta"mamaica" de 6 saptamani cu sarcina obtinuta dupa 5 ani jumatate prin fiv.Avand sarcina asa de mica, am pierdut/o , zic medicii, prin ciclu menstrual, care a tot curs cam o sapatamana si.Vroiam sa va intreb pe voi, care sunteti trecute prin asa ceva, la cat timp credeti ca/mi vor veni uratii pt ca ma dor foarte tare sanii si mi s/au marit.Si...ceva mai delicat, cand am voie sa
ca mi/e ...asa sa/mi intreb doctorul!
Va sarut pe toatele, fara de exceptie!
cristy74 spune:
Buna dimineata dragelor,
Flavia foarte bune prajurile tale, multumim frumos. Sper ca ai sarbatorit frumos ziua ta.
Cristina Ana ce bine mi-a parut sa aflu vesti despre tine. Imi pare rau ca ai probleme personale, sper sa se rezolve cat mai repede, sa poti fi linistita. Multi pupici si tie si lui Andreiut.
Michelle n-am apucat sa-ti spun ca-mi place tare mult poezia si ai facut bine ca ai pus-o pe prima pagina. Se incadreaza cu subiectul foarte bine. Tu ce mai faci?
Lorelai nu prea stiu cum se intampla dupa un avort menstrual, dar dupa un chiuretaj CM vine intre 4 si 6 saptamani si poti sa te apuci de prostioare dupa circa o luna. Dar, inca o data spun, nu stiu daca e valabil si in cazul unui avort menstrual.
Eu deocamdata nu am vesti, doar ca mi-am facut pana la urma toate analizele, n-am scapat de gura sotului meu, mi-a iesit o usoara anemie, si IGG la CMV este pozitiv, dar are o valoare foarte mare si pe buletinul de analize este incadrat ca si rezultatele care sunt in afara intervalului normal. Oricum IGM este negativ si cred ca asta e important.
Va pup pe toate,
Cristina
14+
Poze