Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

TEO, , ai grija cu stressul, e mai important sa fii tu bine, nu te obosi, te rog...offf, stiu ca stii si tu asta si ca nu poti sa stai locului, dar nu poti sa-ti mai iei cate o zi libera? Nu ai pe cineva de incredere la gradi ca sa mai supravegheze lucrurile uneori?
Lasa visele, temerile noastre sunt de vina si sarcina si oboseala...Ai grija de tine si de bb grasunel. Va fi bine!

Stefania, mai ai atat de putin!

GinaM

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia,La Multi Ani!Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!Sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei!
Esti o fata minunata!
La Multi Ani fericiti!

Fetelor,va pe toate!Revin!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

FLAVIA LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de fericire, sanatate si multe bucurii si poate in curand si o surioara la cei doi nazdravani.

Cristina 14+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

www.dailymotion.com/video/xt6k_birthday_events" target="_blank">LA MULTI ANI !!! FLAVIA multa, multa sanatate, impliniri, bucurii si tot binele din lume !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sa se noteze ca tot eu am fost prima care i-am zis "la multi ani", chiat ca am facut-o de ieri!

L58
, daca merge la tine chestia cu bautul de apa dupa gravida, atunci trebuie ca eu sa ma asigur ca beau dupa una care nu are probleme ca sa ma molipsesc de gravideala cu sfarsit bun. Ca eu am ramas de fiecare data cand am incercat activ... dar n-am ramas bine. A ta cum e?

musette, mai esti suparici pe serviciu?

slimatei, sa ne anunti ca noi facem galerie asa cum merita orice nou venit in lume! cred ca esti foarte emotionata! abia astept poze multe!

GinaM - mi-a placut mult ce ai scris! Pot sa beau apa dupa tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sunteti tare dulci...va pe toate ..acum ca ma gandesc...parca ma emotionati si mai mult... dar tare as vrea sa se termine..greul asta si sa vina celalalt greu...caci imi imaginez ca nu-mi va fi usor...

am nr. lui mcrissa daca nu apuc sa mai scriu..ii trimit sms ei..va pup pe toate

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Pepsiiiiii!!!!"]

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia draga-La multi ani cu sanatatea sa iti dea Domnul tot ce doresti,zile senine si fericire la multi ani sa traiesti!!!Sa ai parte numai si numai de bucurii pentru ca esti o femeie extraordinara!!!!
La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani Flaviuta!!!!!

Multi ani fericiti iti doresc, sa te bucuri toata viata de familia ta superba, sa ai numai impliniri si sa ramai mereu aceeasi femeie minunata care esti acum!
Michelle, poezia ta mi-a umplut ochii de lacrimi! Foarte buna idee ai avut sa fie pusa pe prima pagina! Sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine, chiar daca nu am mai scris pe aici. Sper din tot sufletul ca anul viitor sa fie unul minunat pentru tine si pentru toate fetele de aici!
Mirelus, si pe tine te "urmaresc" luna de luna. Ai inceput sa faci polidinul? EU zic sa folosesti si testele de ovulatie, uneori ajuta. Si duphastonul in zilele 16-25. Asa de mult imi doresc sa aud o veste buna de la tine!
Pentru gravidutele noastre tin pumnii sa fie totul bine in continuare: Laura, Irda, Slimatei, Teo2rina, Cristy, Danangie, Andreea, C.myry, Irlandeza, Monisorescu.[pup]
Si multi, multi pupici pentru fetele aspirante: IreneCAM, Liana, Michelle, Mirelus, Oana, ROxana, Musettepink, Mcrissa, ALinuscha, irinabobe, Idaira, Lau-Meli, Dan_ny![pup]
Eu nu trec printr-o perioada tocmai buna pe plan personal, de-asta nici nu am mai avut puterea sa scriu. Insa Andrei este bine, este sanatos, creste frumos, si asta conteaza cel mai mult. Este bucuria mea cea mai mare. Poze nu am mai pus, dar o sa imi fac timp sa vi-l arat si voua pe puiul meu frumos.
Va pup pe toate!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FLAVIA si din partea noastra..............cu intarziere......dar pana acum nu mi-a mers netul...............
sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si mai ales sa fii iubita....
restul fetelor le dulce pe toate fara nici o exceptie.............si ca nu am timp sa scriu mai mult.............dar sunt prinsa rau la servici in hartoage............
oricum va citesc zilnic..

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput