Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Ninia81 spune:
Fetelor, am gasit o poveste scrisa acum cateva minute care m-a bulversat total. Haideti sa o ajutam pe Julia sa reuseasca sa treaca peste momentul asta greu...uitatai aici povestea ei.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111370
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
Michelle81 spune:
Fetelor ati vrea sa se puna pe prima pagina poezia ce am postat.o saptamana trecuta?Este exact ceea ce simtim....
L5845 spune:
Michelle multi, eu una chiar daca nu am trecut prin experiente triste, mi-as dori sa fie poezia de la tine, pe prima pagina. Ce mai faci ?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...
Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Fete dragi, pentru cine o mai tine minte pe bibyrox, a nascut pe data de 17 noiembrie, prin cezariana, un baietel de 3 kg, Bogdan Alexandru.
Felicitari proaspetei mamici! refacere cat mai buna si rapida si Bun venit pe lume !-ului, sanatate, sa creasca mare si voinic.
Speranta moare ultima...
Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Michelle, si eu mi-as dori sa fie poezia ta pe prima pagina! Este exact ceea ce simtim...
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
L5845 spune:
Fetelor, sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar eu nu am mai avut rabdare sa astept, asa ca am pus poezia de la Michelle pe prima pagina . Daca vreti sa scot textul acela care este primul si sa ramana doar poezioara, astept sa-mi spuneti.
la toata lumea.
Speranta moare ultima...
Lau-Meli si
Doi zapaciti!
Liana30 spune:
io va pupp pe toateee..am net..maine cetesc tot
bibiiiiiiroaxoooo felicitarii fatooooo..bravooo sa traiasca flacaul..
revin maine..pupp pe toateeee..
Lauuu mie imi place te pupp
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
Pepsi spune:
da si mie imi place poezia lui michelle pe prima pagina, dar sa scoti te rog lau, cealalta ca altfel lista e prea lunga si ne ia ale de urechiuse si sa faci literele mai mici sa nu ocupe asa mult daca poti lau te rog
bibi, desi nu ai mai intrat la noi niciodata, io aici te voi felicita, din suflet, sa-ti traiascaaaaaaaaaaaaa, ma bucur tare mult ptr tine, si sa fiti sanatosi si fericiti!
hai ca dupa ce am pus fata la munca va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
IreneCAM spune:
FLAVIA, LA MULTI ANI! DIN TOT SUFLETUL ITI DORESC SA FII SANATOASA SI FERICITA. ITI MULTUMESC CA AI GASIT TIMP SA FII ALATURI DE NOI, SA NE INCURAJEZI. PENTRU MINE, CEEA CE MI-AI SPUS DE FIECARE DATA A VENIT EXACT CAND TREBUIA SI NU O DATA O FACUT DIFERENTA, M-A AJUTAT REAL. INCA O DATA, MULTUMESC SI LA MULTI ANI!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
BIBIROX, felicitari si recuperare rapida! Bine ai venit, micutule Bogdan Alexandru!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb