Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

diaconmaria, si eu am patit ca tine dupa cel de-al doilea chiuretaj. Probabil ca a fost facut prea temeinic. Astea sunt cateva dintre placerile si bucuriile pe care ti le aduce intreruperea sarcinii... Parerea mea este ca neaparat trebuie sa mergi la dr si sa faci investigatii... cu cat mai repede, cu atat mai bine... Daca ai sinechie uterina, e bine sa se intervina cat mai din timp.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!

N-am mai dat pe-aici de ceva vreme...si cel mai rau imi pare ca n-am "urat-o " pe Flavia.....da' o fac acum

La Multi Ani, Flavia!
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Pupicei multi si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!

Acuma despre noi.
Sunt asa de fericita...de ieri seara de cand l-am vazut pe bebe plutesc efectiv si am in continuu un zambet tamp pe figura....da' ce conteaza...bebele meu e bine!

E maare....la 9 sapt si 4 zile are dimensiuni de 10 sapt si 2 zile....ii bate inimioara bine, e alimentat cum trebuie de placenta si mi-a facut cu mana "salut"! M-am indragostit!!!

Imi venea sa-l pup pe dr si sa tzopai pe-acolo prin cabinet....sangerari nu mai am, dar continui tratamentul cu Duphaston.........si pe 18 am morfo-fetala 4D....abia astept!
"O sa-l pun pe al meu sa-mi scaneze pozele de la eco sa va arat si voua puiul meu.....mi-a facut dr 3 poze ca prea se vedeau toate clar si ca de revista!

POate se "invredniceste" sa-mi faca si niste poze.....sa va arat burtica de sapt 10! E maaare!

Mi-a fost o frica teribila de ecografia asta.....nu-l mai vazusem pe bebe de la 6 sapt si un pic si simteam ca a trecut o eternitate fara sa-l vad ca e bine!

In iunie tot pe la 9 sap jumate am aflat ca bebele meu disparuse definitiv, asa ca va dati seama cum ma simteam acum....imi tremurau piciorele asa de tare ca se chinuia dr sa "nimeresca" locul cu pricina cu sonda!
Dr. s-a comportat super....mi-a explicat tot ce era pe ecran ca la curs.

Pupicei!
Revin ca ma cheama gaza mare!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Buna dragele mele,

stiu ca nu am mai scris de mult pe acest topic, dar intre timp m-am mutat la PCOS deoarece dupa ce am fost diagnosticata fetele de acolo m-au ajutat foarte mult sa inteleg ce mi se intampla. N-am apucat sa citesc tot ce ati scris dar vreau sa le felicit pe toate proaspetele mamici dar si pe gravidute . Listuta noastra e impresionanta si mai ales plina de speranta pentru aspirante. Si pentru ca tot suntem la listuta am vazut ca ati introdus si data nasterii, a mea e 05.12.1977, daca vreti sa completati.
Cat despre mine incerc sa-mi rezolv problemele (hormonale in mare parte) am incetat tratamentul homeopat pe care l-am urmat vreo 6 luni, pentru ca rezultatele nu erau pe masura asteptarilor mele (imi pierdusem rabdarea). Acum de cca 1 luna am inceput tratamentul recomandat in afectiunea mea cu un enocrinolog foarte bun care stie exact ce este si cum se trateaza. Am inceput sa slabesc (5 kg intr-o luna), ceea ce e semn bun ca tratamentul incepe sa-si faca efectul. Inca nu vreau sa incep stimularile desi am vazut cazuri care au obtinut rezultate bune, dar inca mai sper ca daca imi rezolv problemele voi ramane insarcinata si fara.
Laura Ioana am citit multa vreme postarile tale pana cand ai ramas insarcinata, acum am vazut pozele tale si am observat ca ai una facuta in fata cabinetului dr. T. Poti sa-mi spui daca ai facut tratamentul de sustinere recomandat de el sau cum te-a ajutat?

Am mare speranta in viitor, sper sa v-o insuflu si voua
Va pup si va doresc ce imi doresc si mie: sanatate si bebei
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Flavia,
iti multumesc ca nu m-ai uitat
Ce sa fac, ma pregatesc de o zi grea, maine se implinesc 6 luni de cand am pierdut bebelusii si cica de aici incolo avem unda verde la noi incercari
A fost o perioada grea, incarcata, lucrurile nu au mers tocmai ok, am facut tot felul de tratamente sa scap de chlamydia (care in sfarsit s-a negativat), de candida si asa mai departe
Sper sa trec cu bine de ziua de maine si sa o iau ca pe un nou inceput, desi e tare, tare greu
TE IMBRATISEZ CU DRAG SI ITI DORESC NUMAI BINE

http://tt.lilypie.com/f1j4p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irda felicitari pentru bebe maricel Ma bucur enorm sa te 'vad' asa de fericita! Sa-ti dea Domnul sarcina linistita si frumoasa pana la capat!
Oana stiu ca-ti va fi foarte greu, dar considera ziua de maine ca pe un nou inceput! Aveti unda verde la bebe Doamne ajuta sa ne dai vestea cea buna cat mai repede! Te pup si sunt alaturi de tine!
Gabi poza e facuta, intradevar, in fatza la Fortis, dar eram programata la Iosup (ecografistul). Nu am avut nicio treaba cu dr. T, dar am auzit numai lucruri bune despre el

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

Michelle-– ma bucur ca luna viitoare vreti sa incercati din nou pt bebita. Asta inseamna ca te simti mai bine, nu? Sa dea DD sa fie bine si sa vii cat mai repede cu vestea cea mare.
Flavia-sunteti o familie superba. Multa sanatate si fericire!
Laura -ma bucur ca sunteti bine amandoi. Tin pumnii!
Ninia -felicitari ca ati ales data
Danangiece mai faceti? Sper ca tu si bebe sunteti bine.
Irda
-ma bucur ca bebe e bine. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
oana_oana26-curaj. Fii tare! Stiu ca va fi o zi cumplit de dureroasa, dar vor veni si vremurile cu soare! Multi pupici!
Lau, Liana -ce mai faceti?
Mcrissa-pupici. Da si mie mi se pare devreme TT la 14 sapt. Dar asa a spus dr. O sa am 14 sapt. si 3 zile.
Idaira - Multi pupici! Mesajul tau nu mi se pare deloc out off. Din contra, toate am trecut prin asa ceva. Santem aici alaturi de tine si de celelalte fete si la bine, dar si cand au mai mare nevoie. Cred ca fiecare din noi am trecut prin astfel momente. O imbratisare mare, mare si ma rog sa treci peste starea asta cat mai repede.

Eu nu prea sunt bine cu moralul. Azi am fost la 1 morfofetala la dr Iosup si valorile IR erau cam mari. IR dr. - 0.65 si IR stg- 0.79. Am inteles ca prin artera uterina fluxul de sange nu este destul de mare, adica nu ajunge la bebe cat ar trebui. Dr. meu, Tutunaru m-a linistit si mi-a spus ca dupa TT sa incep din nou tratamentul cu pregnyl la 4 zile, magne B6 si Biomarin Plus pina in sapt. 20. Sper sa reactionez bine si sa scada valorile. El mi-a spus sa am incredere caci din 100 de pacienti doar 3-4 nu reactioneaza la tratament, dar sufletul meu e asa strans!
Am uitat sa va spun – la eco s-a vazut ca e fetitza. Mi-au curs lacrimile de fericire, mai ales ca ne-a intrebat cum o va chema si dr. Iosup a scris pe eco: sex feminin – Denisa. Asa o va chema Sara Denisa.

Mav, Alinushca, Kossir, Monisorescu, Musettepink, Baby_r7, Ale, Carminabulina, Consi, Almiona, Catty, Slimatei, IreneCam, Andreea16, Jojo si restul fetelor.Multa sanatate si numai bine tuturor!

myry 13s+5 Sara Denisa

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Michelle multumesc, iubita! Am fost la stomatolog si nu m-a durut foarte tare, dar bebe a fost foarte agitat Cred ca m-a simtit ca ma temeam. Ma bucur pentru hotararea pe care ati luat-o, de a incerca din nou pt bebe Doamne ajuta

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Myry felicitari pentru bebe Denisa Sa fiti sanatoase amandoua si sa te faca fericita!

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara fetelor!
Michelle81, c.myry, va multumesc pt ca m-ati felicitat pt data nuntii!
Michelle81, vroiam sa te felicit pt decizia de a incerca din nou sa aveti un bebe! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
C.myry, felicitari pt fetita!Si sus moralul ca nu are rost sa te stresezi!
Irda felicitari si tie pt bebe! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
Slimatei, ce putin mai ai! D-abia astept sa ne zici vestea cea buna!
Dana, ne e dor de mesajele tale! Ce faceti? Bebita creste?
Flavia, papagalul este mai bine! De aseara are din nou oglinga si se pupa intr-una!
L58, cand vine netul?
oana_oana26, succes sa fie totul bine! Ai incredere ca nu ne lasa Doamne Doamne!
Va pup pe toate fetelor si va doresc o noapte buna!
Consi!!!ce faci?

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, sa ma ti la curent ca sa tip cum trebuie sa ma auzi, adik sa-mi zici cind sa bag galeria

lau, nu-ti mai faci netul ala, ca vin io si=l repar

mirelush, merci draga mea, tin pumnii sa fie de bine luna asta!ei, nu ai voie sa nu fii in forma buna, uite vin sarbatorile, vei fi gravida asa e, si mie imi place ca ninge, da nu pina in mai....ai grija de tine si vreau sa-mi faci un cadou frumos de craciun da?!

ninia, felicitari ptr data de nunta, abia astept sa beau!da, de ce mincam tort si in februarie?si ma bucur ca papagalul e bine

diaconmaria, din pacate nu stiu sa te ajut, eu prea singeram dupa chiuretaj

laura, asa m-am emotionat cind te-am citit....ce bine ca esti bine, nu e nevoie sa vezi sexul ca stim ca e baiat sper ca impodobesti camera in consecinta?ai grija de tine si nu te obosi, ai grija si cu vopselile alea nu sint bune mai ai atit de putin..... ati ales nume?

michelle, filmul e tot acolo unde am pus pozele, pe la pg 9.praji aia se face tare usor

irina, cum esti?

irda, multumesc draga mea de urare, asa de mult ma bucur ptr tine de n-ai idee. bravo ptr bebe grasunel si sanatos! va fi bine de data asta!poate e baiat

fetelor de andreea stiu ca e bine, a fost doar plecata sint la ea parintii si socri de aceea nu a mai intrat, dar e bine si ea si bebe mic david, l=a simtit miscind......

gaby, numa bine iti doresc

oana, cum sa te uit, cu memoria mea de elefant? e bine sa vezi ca nu nou inceput, nu vei uita niciodata,dar eu asa ma bucur ca aveti liber ptr bebe, tin pumnii sa ramii repede si sa-ti tii copilasul in brate

myry, draga mea incearca sa nu te panici inainte sa stii ceva sigur, fa tratamentul si ai grija de micuta Denisa felicitarile mele, asa ma bucur ptr tine, ai grija de voi doua si va fi bine, ma rog ptr tine draga mea

dana, ce mai faci, cum te mai simti?

lau, acuma am vazut ca dana e trecuta si gravida si la aspirante, daca poti s=o scoti de la aspirante te rog fac pe sefa acuma ca nu esti aici?!

va pup tare fetelor, abia astept sarbatorile de iarna, ma omoara o durere mare de spate, abia m-am putut misca, cred ca e de la dat cu lopata zapada!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput