Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele in sfarsit am mai intrat si eu ca am avut probleme cu netul.Am fost la dr si situatia este aceeasi col deschis pe interior,bebele batea cu piciorusele in cusaturile de la cerclaj,nu este intoarsa inca.Ca greutate mi-a zis ca este ok pt saptamanile care le am,aici nu cantareste bebele ma fetelor,nici lungime nu iti spune....Ei masoara caputul, circumferinta burtici bebelusului iti face un grafic si gata.Mi-au luat sange sa vada cum mai stau cu anemia,au zis ca ametelile mele le pot avea de la ea.Si mai vedem dr pe 3 ianuarie,atunci poate vb cu dr mea caci acum ma vazut un dr rezident.Abia acum mi-ar da si ei ceva pt contractii,ei recomanda nifidipine ma surprins un pic asta.Dar am refuzat caci iau deja acel ginypral,fac gravibinonul am deja o rutina nu are rost acum sa schimb tratamentul.Oricum eu ma simt la fel mai am contractii,am nopti in care nu dorm si a inceput sa ma doara pe jos oasele asa,culminand cu ceva stari de voma....Ma bucura un singur lucru azi am intrat in 29 saptamni,fiecare saptamana este o mare victorie
Inca odata bun venit printre noi noilor gravidute AVALON,XRYSYA,DREAM,LARA
CIARLI iubita mea linisteste-te ca totul va fi bine sigur nu vei naste de sarbatori,imi place atitudinea ta nu trebuie sa ne calce nimeni in picioare
SORA LUI DELFI multumim mult de vesti,transmite-i dragei noastre fete ca ne pt ea si baietei sa dea DD sa fie totul bine.
GINGER oare tu ce mai faci????sa fie totul bine.
MADA ma bucur ca sunteti ok
CELLU insanatosire grabnica
KLA,DENISA,IOANACARMEN,DIANA,CATI MAGUREANU si la toate gravidutele
PUSSI te cred ca esti ocupata cu printesele
Fetelor care va pricepeti la modificat listute i-a sa mai adaugati noile noastre gravidute pe listuta caci asa imi place cand creste
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Fetelor, multumesc mult pt incurajari. Am facut clexane si deja nu ma mai doare spatele atat de tare, asa cum ma durea vineri. Nici macar nu puteam sa stau culcata de dureri. Maine ma duc la fundeni sa vedem ce zice si dr. uscatescu. Dar acum am alta....mi s-a marit tiroida si nu pot sa respir. O sun maine pe cocei sa vad daca am noroc si imi raspunde.
In rest...sunt demoralizata total. Parca nici nu mai indraznesc sa sper ca as putea vedea o inimioara batand pe acolo. Stau totusi in pat si numar orele....si tot incerc sa ma autoconving ca totul va fi bine.
Dupa ce citesc ce scrieti voi parca ma simt mai bine totusi.

Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Felicitari noilor gravidutze, sarcini usoare si la termen!!!
Desi va citesc in continuare nu cred ca voi mai scrie aici pana nu voi ajunge din nou . Va multumesc pentru incurajari si va doresc tot binele din lume. Eu sunt bine, fizic cel putin. Am fost in spital cateva zile dar acum e ok. Am vorbit si cu doctorul meu si o vom lua de la capat cand va fi posibil.
Va pe toate si va trimit cate o imbratisare calda.
Este ultima pagina, trebuie deschis un nou capitol, asa ca va predau stafeta.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Crisis te asteptam cat mai repede inapoi
Fetelor va astept la un nou capitol AICI

Madalina 31+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput