Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 19
ciarli spune:
Fetelor va pupam!
Cellu, eu am 32 aproape implinite, intru in 33.
Lara, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa o duci pana la termen.
Eu faceam no-spa cu scobutil injectabil si ma lasau durerile, si acum, cand am impresia ca am contractii mai puternice fac cate o injectie. Iau si gynipral, 1/8h. Vezi, sa nu iei de capul tau gynipral, doar daca iti recomanda dr si oricum va fi dupa 4 luni, din cate stiu eu.
Pupam toate fetele,
Ciarli&Co
LARA76 spune:
Ioana -multumesc de urare. Pt bb as indura orice numai ca mi-e frica ca aceasta durere de spate sa nu prevesteasca o pierdere de sarcina.De aia sunt asa de ingrijorata - sa nu ma trezesc de Craciun cu ditamai chiuretajul. Mai mult ma gandesc la sotul meu care si el e cu psihicul la pamant (desi se tine tare ca sa nu observ eu-cica)
Pupici....

zouzounaki spune:
indraznesc si eu sa intru tip-til pe aici sa va intreb pe cele care ati facut FET...cam in jur de cit costa?
...va doresc pe mai departe sarcini usoare fara probleme si poate in 2008 sa fim colege de odisee si de scutecele...va imbratisez pe toate cu drag..Zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

zouzounaki licurici cu sclipici...

madalina28 spune:
Zouzoule eu am dat la Giulesti in luna mai 300 euro,dar preturile difera de la clinica la clinica.
Lara bine ai venit la noi,sarcina usoara si la termen.
Cris ce ai facut la medic???????
Pussi ceva nouatati despre tuste??????
Ginger,Delfi
Madalina
30+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
delfi spune:
Buna seara fetelor,sunt sora lui Delfi
Inca nu a nascut, e tot in spital cu perfuzii cu sulfat de magneziu. Azi a facut un eco si bebeii sunt bine : au 3 respectiv 2,870 kg si nu dau nicun semn ca vor afara. Medicii asteapta inceperea travaliului si atunci fac cezariana, nu vor sa o programeze fara nici un semn de nastere.
Ea e imensa, abia se mai misca dar trebuie sa mai astepte un pic, doar a asteptat atata...
Va pupa pe toate.
Va mai tin la curent
mona
33 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 4 SAPTAMANI IN BURTICA 
LARA76 spune:
ciarli n-am facut de capul meu decat o injectie cu clexane pana acum ca doctorii astia nu ma baga in seama. Gynipralul e pt tiroida, nu? Parca mi s-a mai marit si mie dupa ET. Dar analiza e buna. asa ca.....mai astept sa vad ce vrea bb...sa stea sau sa plece. As incerca sa ma duc la eco luni poate se vede ceva (Sapt.6)ca programare la prof la giulesti am tocmai pe 18 si cred ca albesc pana atunci.

ioanacarmen spune:
LARA, gynipralul este pentru contractii, nu pentru tiroida. Eu la 6 saptamani am facut prima eco si s-a vazut bine. Pentru Clexane, tu nu faci analizele de coagulare din 2 in 2 saptamani?
25+
dream1971 spune:

Inca nu-mi vine sa cred ca pot scrie din nou la acest capitol. Mi-e inca teama
. Am mai facut un bHCG si astept sa sune telefonul...
Lara felicitari pentru sarcina! iti inteleg ingrijorarea fiindca si eu sunt la fel. Si eu am dureri de spate si de CM inca. Nu iau nimic fiindca aici nu se recomanda. ma bate gandul la un no-spa (l-am luat de acasa) dar ezit putin. Daca asta te ajuta eu iti pot spune ca si atunci cand am pierdut sarcina si cand am tinut-o am avut aceleasi dureri. Stai linistita ca trebuie sa fie bine. Repeta des testul de sange. Ajuta la moral pana la eco...
Delfi ma
pentru tine sa fie bine si sa stea bb-i cu mamica lor cat mai mult!
Ce stiti de Ginger? E bine? Doamne ajuta!
Cellu cum mai esti?
Pussi te-ai intors acasa cu Tustele? Sper ca totul e bine si esti o mamica fericita!
Mada, Ciarli, IoanaCarmen, Aurel_Cris, Denisa, Diana, Kla, Cati, Xrysya, Avalon, Nico multi
-ici si sarcini usoare fetelor!
Andicu
mamica si pe BB Filip!
Week-end placut!
Dream
kla78 spune:
salutari si FELICITARI GRAVIDUTELOR NOILARA,DREAM,XRYSYA sa aveti sarcini usoare ,fara probleme si duse la termen!
LARA eu am facut primul eco la fix 3 sapt de la et(adica 5 sapt de sarcina) si se vedea sacul embrionar,apoi am facut alt eco cand aveam 6 sapt si cateva zile si deja avea batai,daca tot astepti pana luni cand ai 6 sapt eu zic sa mai stai cateva zile pana pe joi-vineri si asa vei avea ocazia sa-i vezi cum bate inimioara si vei fi mult mai linistita,eu dupa prima eco eram tot cu gandul daca ii bate inimioara acum tu faci cum vrei dar cateva zile daca mai astepti chiar nu mai conteaza.
DREAM lasa teama ca va fi bine o sa vezi,bafta cu rezultatul de azi!si eu am avut dureri de burta si de spate la inceput si m-au tinut pana prin sapt 7-8 acum ma mai doare foarte rar si nu tare.
eu n-am mai intrat pe net ca am fost un pic suparici,dupa ce ca n-am simptome in afara de sani parca nici astia de cateva zile nu mai sunt asa tensionati si nici durerosi,doar mariti atat,abia astept sa merg la eco pe 14 cand am 12 sapt sa vedem daca totul e in regula,preferam sa ma greturi ca asa stiam ca sarcina merge bine,dar cum n-am avut deloc nu-mi pot da seama daca ceva n-ar merge bine.
SORA LUI DELFI multumim pt vesti,transmite-i si din partea mea nastere usoara si fara complicatii,abia astept sa nasca sa vedem pozicile!
sunt curioasa cum este GINGER?stiti ceva???
PUSSI ce fac tustele??da-ne vesti!
pup toate fetele(nu va insir sa nu omit pe careva)
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cellu spune:
LARA76, bine ai venit la odisee!
Ref. la dureri ca de CM, eu am avut pana aprox., sapt. a 12a. Am luat doar No spa in primele 13 zile de la ET.
Ca o paranteza spun, fara sa vreau sa influentez, ca in cazul meau, dr. cu care voi naste mi-a zis sa nu mai iau Scobutil/Scopantil (am luat cam toata sarcina) ca imi inmoaie colul. Precizez ca am cerclaj si colul de 2,3cm, scurtat de la 3cm si incerc sa ajungem la termen. Acum nu mai stiu ce sa cred.
IOANA,
eu as mai fi face o eco in locul tau, macar pt col. Mi se pare mult prea departe data de 3 ian.
Desprea nastere, sa ma ajute DD sa fie totul bine si sa vin cu o poveste frumoasa si LINISTITA despre nasterea BB-ului meu.
CIARLI, tinem pumnii sa ajungeti la termen! Tu iei 1tb de Gynipral intreaga la 8 ore? Cum stai cu tensiunea?!
DELFI, mai aveti putin! 
AUREL CRIS, ce faci?
ZOUZOU 
DREAM,
va fi bine! 
Eu sunt tot fonfaita, amigdalele astea nu vor sa-si revina, sunt in a 4a zi de antibiotic (Augmentin). O sa-mi treaca!
Cellu
34+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png