Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 18
madalina28 spune:
quote:si-ti multumesc pentru gandul bun.Mereu ma gandesc la tine,la
Madalina
si de-acum o voi avea si pe Dream
in gand,ca ati reusit cu embrioni congelati.Mai am 3 si-mi pun mari sperante in ei
Flori
------------------------Sarbatori fericite
Flori sunt sigura ca unul din ei va fi invingatorul

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Nicolae!!!
Madalina
30+
Sofiacalea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
nico_bobeica spune:
Cellu, ma bucur ca ai facut FIV tot la Giulesti ca si mine. Tu cand trebuie sa nasti si unde?Eu o sa nasc luni sau marti la Giulesti.Tu Ciarli parca vrei sa nasti la Giulesti, nu?Eu nu ma sperii de ce am vazut cu tipa care a murit pt. ca daca e sa ma ia dracu, ma ia si din ghearele popii, nu?Am cerut si eu niste preturi la nastere naturala cu epidurala, dar vad ca nu vrea nimeni sa-mi spuna si mie...Va pup pe toate si celor care poarta azi nume de sfant le urez sanatate, viata lunga, bani la punga si tot ce mai doriti voi.
diana_d spune:
Nico, daca numele tau e nicoleta,
"La multi ani!!!"
In Cluj pt o epidurala se da la ginecolog 700 RON
si cam 150 la anestezist. La Giulesti nu stiu preturile.
NAstere usoara, Doamne ajuta!!!
FELICITARI proaspetelor mamici
Avalon, Dream si Xrysya

Va pup fetelor, Cellu, Aurel, Pussi, Ginger, Delfi, Pussi
si pe tot restul

madalina28 spune:
Nico la multi ani!!!Nu ti-a raspuns nimeni pt ca nu stim nici noi, cele care au nascut majoritatea au facut cezariana sau au nascut la Euroclinic,fie nu sunt din Bucuresti.Nastere usoara si bb sanatos!
Madalina
30+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
nico_bobeica spune:
Multumesc fetelor-dragutelor pt. urari si imi cer scuze si rectific:am facut FIV la TITAN dar cred ca am luat-o razna putin
se mai intampla, ce sa faci?pai mi se pare cam mult 7 mil.!Ce, naste el in locul meu?ma costa anestezia 3 mil.(atat mi-a cerut)si la moasa nu stiu cat si la neonatolog la fel si cine dracu o mai fi, vai de capul meu ca sunt intr-o pana de firfirei cum nu am mai fost de ani de zile si mai bat la usa si ratele, sarbatorile si mai cate...dar ce sa facem, asta-i viata!abia astept sa nasc si sa-mi vad bebelina mea frumoasa si sanatoasa si ii dau si 7 mil...Acum va las ca ma pregatesc de musafiri ca doar e ziua mea
,nu?O zi frumoasa tuturor,NICO.
ciarli spune:
Buna fetelor!
Si la multi ani Nicoletelor!!
Nico, nu pentru mine mi-e teama, ci pentru fetite, eu sunt puternica si am trecut prin multe, fetitele sunt insa fragile.
Si, daca ma intrebi nu vreau sa nasc la Giulesti, ci la Euroclinic, tot pentru ele, ca e mai curat si nu exista riscul de a lua microbi din spital. In rest am auzit ca nu e mare lucru de capul lui cu toate ca o sa ma usuce la bani. Fetitele o sa fie fragile, iar eu sunt isterica si chiar le voi bate, sincer, pe toate asistentele care nu se vor purta cum trebuie, incepand cu Frau Geta, careia i-am dat ultimatumul ultima data cand am fost la Giulesti.
Daca imi fac plangere penala, o sa zic ca, de, de la hormoni, n-am avut discernamant, si eventual ma aleg cu o amenda pe care oricum o sa o contest.
In ultima vreme oricum am fost un pachet de nervi din cauza problemelor si ingrijorarilor, am fost la un pas sa bat o notarita, s-a speriat atat de tare incat a chemat politia, care bineninteles, a avut dubii cu privire la dicernamantul meu.
Cam asta e. Si eu am o dilema cu privire la "onorariile" medicilor, eu pana acum nu am dat nimic nimanui, doar asistentelor de la FIV care mi s-au parut super dragute.
Mada, eu nasc cu Dr Bucur, nu am nici o teama in ceea ce o priveste. Tipa care a murit era foarte grav bolnava, avea interdictie de a ramane insarcinata, a pierdut mai multe sarcini inainte, nu e vina doctoritei. Si-a asumat riscul de a ramane insarcinata. Mi-e doar teama ca doctorita va iesi atat de zdruncinata din povestea asta inca nu va mai vrea sa ma accepte, sau ca pur si simplu o vor suspenda pe o perioada.
Ei, cam asta e.
Va pupam pe toate, mamici, burtici si bebici.
Ciarli&Co
cellu spune:
LA MULTI ANI! TUTUROR NICOLETELOR!
NICO, LA MULTI ANI! Sa ai nastere usoara si BB sanatos!
Eu ar trebui sa nasc la inceputul lui ianuarie, dar nu se stie... la Sp. Universitar. Voi naste prin cezariana. De preturi cam asa am citit si eu pe net. La cap. "nasterea unei stele" gasesti subiecte cu "nasterea la Giulesti".
AUREL CRIS, cum a fost la dr.? Ce face BBlina? 
IOANA, am auzit ca doare rau injectia cu Clexane. N-ai ce sa faci. Cum te descurci cu colul? Ti-ai limitat deplasarile? Iei Gynipralul fractionat, nu? Ai grija.
FLORI76, Sa te ajute DD sa-ti implinesti visul! 
CIARLI, Cred ca te-au coplesit grijile si hormonii. Doamne ajuta sa ajungeti la termen! Cate saptamani de sarcina ai?
DELFI, Doamne ajuta! Asteptam vesti despre feciorii tai!
GINGER, sper ca sunteti bine! Uite astazi sunt 34 sapt!
PUSSI,
-am printesele si mamica!
tuturor DREAM, MADA, MEDA, DENISA, DIANA, ANDICU, AVALON, KLA, XRYSYA...
Cellu
34+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
flori76 spune:
Madalina,Cellu:va multumesc mult 
Mai aveti atat de putin,fetelor, si o sa va tineti puiutii in brate 
Sarcini usoare in continuare va doresc.
Flori
------------------------
Sarbatori fericite

LARA76 spune:
Ma primiti si pe mine???
Abia am aflat ca sunt si eu, numai ca nu prea indraznesc sa ma bucur. Mi-e o frica ingrozitoare sa nu pierd sarcina. Am mai pierdut una tot prin FIV in primavara pe la 6 saptamani.
Vroiam sa va intreb daca va mai aduceti aminte cum era cu durerile de spate ca pe mine ma cam dor oasele bazinului, ca si prima data dealtfel si de aia stau cu morcovul.....Pana la confirmarea ecografica cred ca o sa albesc. Iau no-spa si scopantil la greu. Cocei mi-a zis sa iau cate una la 6ore. Iau dar durerea nu prea cedeaza si de aia imi vine sa mor.
va pup pe toate.

ioanacarmen spune:
LARA76, bine ai venit alaturi de noi si sarcina usoara.
Cellu, iau gynipralul de 2 ori /zi cate o jumatate de pastila. Cand ma iau durerile, n-are nici un efect, nici el, nici no-spa si nici scobutilul si ma tine ore intregi. De iesit din casa, va trebuii s-o fac obligatoriu de cel putin 2 ori/ saptamana ca sa ma duc la analizele de la Fundeni si asta imi mananca o jumatate de zi- deci adio repaos in pat. In rest, cam 6 ore/zi ma invart prin casa, mai stau la calculator, mai pe la bucatarie... Colul meu nu stiu cum mai este si nu voi sti pana in prima saptamana din ianuarie cand ma duc la eco de trim 3. O sa nasti inaintea mea la Munincipal si tare sunt curioasa sa povestesti cum ti-a fost acolo, ca urmez si eu...
toate
-utele
25+

Madalina