Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragele mele,

Bine v-am regasit! Acum m-am reintors printre voi cu acte in regula!

Cellu si eu simt ca dupa tot istoricul acest BB este un dar de la DD. Ma rog cu toata fiinta sa ramana cu mine. Un -ic dulce lui George care mi-a purtat noroc. Stai linistita si ai grija de tine!

Pussi sa stii ca nu am uitat ca mi-ai oferit locul tau si aici sunt sa ti-l iau. mamica si cele doua printese! Va doresc la toate numai bine si sa veniti sanatoase acasa!

Mada nu am sa te uit! mesajul tau arata atat de multa siguranta incat mi-a dat aripi. Multumesc mult!

Denisa ai fost de mare sprijin pentru mine in tot acest timp. Acum suntem colege. si sarcina cat mai usoara!

Aurel-Cris ai fost alaturi de mine peste tot! Si aici si la FIV. Multumesc draga mea si multa putere sa duci la capat sarcina cu brio!

Meda
nu uita ce am vorbit! Se poate si ai un loc pastrat aici! Curaj!

Delfi, Ginger pentru voi.

Andicu mamica si BB Filip

Pup si noile mele colege! Xrysya si Avalon. Noi am facut transfer in aceeasi zi deci poate si nastem in aceeasi zi

Fetelor, adevarul este ca acum am o stare de euforie fiindca sincer nu ma asteptam dar in acelasi timp mi-e o frica....Mi-e tare teama sa ma bucur cu adevarat dar continui sa sper si sa ma sa fie bine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

PUSSI, sa-ti traiasca minunile si sa dea Domnul sa fiti sanatoase, eu un ma gandesc la tine in fiecare zi!!!

FETELE NOI MAMICI, bine ati venit si sa va ajute Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si sa nasteti la termen bebelusi sanatosi!!!

Pup si restul fetelor, Mada, Meda, Cellu, Aurel_Cris, Andicu, Kla si restul (scuze pentru omisiuni)si va urez sarbatori fericite si la multi ani celor care aveti nume de sfinti.

Despre noi, suntem relativ bine. Eu sunt teribil de stresata si nervoasa, mi-e foarte teama sa nu ma apuce sa nasc de sarbatori, fetitele sunt mari si fac deja preiune pe col, care a inceput sa se deschida. Am o frica teribila de a naste la Giulesti, iar la Euroclinic unde m-am programat, am aflat cu stupoare ca nu primesc gravide sub 37 saptamani, imi vine sa nasc acasa, zau, macar e curat si nu mi s-ar imbolnavi copiii. Sigur glumesc, dar..

Va pupam pe toate si sa auzim de bine.

Ciarli&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dream, repet si aici mesajul de la FIV : "DREAM, felicitaaaari !!! DOamne, ce ma bucur ca te intorci la Odisee! ai vazut, Dumnezeu a vazut si a dat inapoi ce-a luat acum ceva timp! "!

Ciarli, Doamne ajuta sa ajungi la termen si sa nasti unde vrei tu! important e sa fiti bine cu totii! nastere usoara si bebite sanatoase!

Avalon si Xyrysia , bine-ati venit la Odisee! va aspteptam oficial, sa va trecem pe listuta!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dream sunt sigura ca Dumnezeu te rasplateste acum pt suferinta ta,fii increzatoare,gandeste pozitiv si se va termina cu bine.Iti doresc sarcina usoara, la termen cu bb sanatos.
Ciarli nervii si stresul nu fac bine,parca stiam ca tu esti pacienta dr.Bucur dar daca s-a intamplat cuiva ceva rau asta nu inseamna ca o sa patesti la fel.
toate fetele.

Madalina 30+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DREAM, stiu ca acum schimbi grijile si temerile, dar da-ti un ragaz si bucura-te de rezultat! Si stai cumintica, poate iti iei ceva zile libere, te relaxezi.
-am si noi "Luptatorul"

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DREAM FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! ITI DORESC O SARCINA FARA PROBLEME SI UN SANATOS IN BRATE PESTE 8 LUNI!

noi suntem foarte bine...

va pup pe toate, scuze, dar nu am timp.. nici n-am citit tot! .

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

DREAM FALICITARI SI AICI SARCINA USOARA SI BB SANATOS!NU ITI INCHIPUI CAT MA BUCUR!
FLEICITARI SI PROASPETELOR GRAVIDUTE SI SARCINI USOARE CU BBEI SANATOSI!
KLA;CUM MAI ESTI?LASA PROSTIILE SI NU TE MAI GANDI LA RAU;TREBUIE SA CREZI CA TOTUL VA FI BINE SI ASA VA FI!
PUP TOATE FETELE DULCE DULCE!

17+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by cellu

Fetelor, vin gravidutele!!!!
AVALON, XRYSYA, DREAM! Doamne ajuta sa aveti sarcini usoare si BB-ii nascuti sanatoasi, la termen!
Ce vesti bune ne-a adus Mos Nicolae!

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Ce mesaj plin de viata,de bucurie

Dream:ma bucur ca ti-ai reluat locul binemeritat la Odisee!De data asta o sa fie bine,cu siguranta!

Fetelor,eu va urmaresc zilnic,ca-mi sunteti taaare dragi si tare mi-as mai dori sa ma "mut" si eu la voi..Poate 2008 o sa fie un an mai norocos pt mine,cu ajutorul Domnului!

Va pup pe absolut toate si va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare,iar mamicilor bb-i sanatosi si mancaciosi

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Flori,abia te asteptam,sa dea Doamne Doamne sa vii cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Flori,abia te asteptam,sa dea Doamne Doamne sa vii cat mai curand!

si-ti multumesc pentru gandul bun.Mereu ma gandesc la tine,la Madalina si de-acum o voi avea si pe Dream in gand,ca ati reusit cu embrioni congelati.Mai am 3 si-mi pun mari sperante in ei

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput