Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina28 spune:
Pussi cred ca e doar dragostea de mamica,Doamne Ajuta in continuare!!!
Avalon felicitari si aici!!!!
Ginger,Delfi asteptam vesti bune despre voi.
toate fetele.
Madalina
30+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
madalina28 spune:
Andicu gand la gand cu ce i-amn spus lui Pussi.
mamica si printisorul.
Madalina
30+
Sofia
La mami in burtik
cellu spune:
Buna fetelor, nici nu stiu cu ce sa incep...
CRISIS,
ingrozitor! Oare de ce s-a intamplat?
PUSSI, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Tustele!
Sunt frumoaseee! Cred ca ai o perioada tare grea! Doamne ajuta!
GINGER
sa fie bine!
DELFI, nastere usoara!
ANDICU, iti zic si eu cu intarziere La multi ani! Votat BB Filip!
AUREL CRIS, sa ne spui cum a fost la dr. 
MADA, felicitari pt BBlina!
IOANA, nu-ti face mari griji, stiu gravidute in situatia ta, care au dus sarcina pana la termen, acum sunt mamici. Cu cerclajul cum a ramas?
DIANAD, ai grija de tine!
NICO_BOBEICA, si eu tot la Titan am facut FIV. Bine ai venit printre noi, sarcina usoara si nastere usoara, inteleg ca mai ai putin!
Eu am fost la eco, BB e bine, are 2200g. Insa nu l-am vazut la fata deloc, era cu fundu'n sus. Nu i-am vazut decat o urechiusa si nu a vrut sa se intoarca.
Contractii am mai putine, colul a scazut de la 3 la 2,3 cm. Gynipral, Scobutil si No spa mi-a zis sa mai iau doar 2 sapt. Sarcina e la fel de jos.
Dar azi mi-a fost rau si am descoperit ca am amigdalele infectate. Cum am reusit, nu stiu ca pana ieri, nici n-am iesit din casa!
Sper sa nu fie un pericol prea mare.
Maine merg sa fac exudat faringian. Alta grija!
Cellu
33+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
madalina28 spune:
Cris nu ai mai scris nimic de cateva zile, sper ca esti ok,maine sa vii cu vesti bune despre bubulina si despre tine de la dr.
Madalina
30+
Sofia
La mami in burtik
aurel_cris spune:
PUSSI ma bucur ca fetitele sunt bine,incet incet totul va inrta pe un drum normal ai sa vezi.Ai grija de tine si printese

CELLU ai grija iubita cu amigdalele tale cum bunica s-au infectat daca nu prea ai iesit,sa ne spui ce a zis
.Ma bucur ca bebe este ok,deci sa mai scurtat colul,am inceput sa am emotii pt maine.

MADA sunt tot asa si asa cum vine seara se stie incep contractiile,maine vedem ce mai zice doctora,ma bucur ca tu esti ok si cand am vazut ca ai 30 de saptamani mi-au dat lacrimile.Cu greutate dar incet incet sper sa mergem cat mai aproape de final

AVALON FELICITARIIIIIIIIIIII si aici,te asteptam cu drag printre noi

DREAM iti tin pumnii pt astazi

DELFI sper ca esti bine si tu si baietei
GINFER iubita sper ca esti bie si tu cu sufletele tale dragi
ANDICU
Eu fetelor astept ziua de maine cu mari emotii,ma tot gandesc cum o fi colul meu dupa toate contractiile astea.
la toate fara exceptie
27+
ioanacarmen spune:
Cellu, am renuntat la cerclaj pentru ca e deja tarziu pentru asa ceva. Am alergat destul de mult cu analizele pe la Fundeni si Medsana, iar dr nu a vrut sa faca cerclajul fara aceste rezultate. Sunt pe tratament pentru contractii cu cate o pastila/ zi de gynipral, no-spa si scobutil. Iar in fiecare seara sunt torturata cu cate o injectie tare dureroasa de Clexane....
Va
pe toate mamicile fiv-oase si pe toate
-utele.
25+
madalina28 spune:
Prospata graviduta XRYSYA felicitari si aici!!!
Cris ma bucur ca sunteti bine,astept vesti bune maine.
Dream iti tin pumnii sunt sigura ca o sa iasa cu ochisori si ca iti vei vedea visul implinit peste 8 luni.
Madalina
30+
Sofia
La mami in burtik
xrysya spune:
madalina multumesc pentru felicitari si pentru primire.e greu cu despartirilr si cu mutarile.acum imi mut bagajele virtuale aici la odisee.Buna ziua la toate fetele si sa speram ca vom ajunge toate pana la capatul clor 9 luni
xrysya
cellu spune:
Fetelor, vin gravidutele!!!!
AVALON, XRYSYA, DREAM! Doamne ajuta sa aveti sarcini usoare si BB-ii nascuti sanatoasi, la termen!
Ce vesti bune ne-a adus Mos Nicolae!
Cellu
33+
George
cellu spune:
Draga noastra DREAM, bine ai revenit la Odisee! Tot ce ti s-a intamplat parca este un semn dat de DD.
BB-le meu topaie, cred ca tb sa ma linistesc putin, m-am emotionat.
Cellu
33+
George