Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 15
kla78 spune:
PUSSI ma bucur ca bebelinele sunt bine,si optimismul tau e de invidiat
sunt convinsa ca in curand le vei lua acasa si nu vor mai fi nici un fel de probleme.
ANDICU multumesc frumos,si eu ma gandeam ca ar putea fi ligamentele dar vezi tu noi ne panicam din orice chiar si fara motiv.
NICO bun venit si nastere usoara!bebe mancacios si sanatos!apropo nu ne-ai spus ce e
sau [baiat]?
MADALINA pt tine timpul a trecut repede mie mi se pare ca sta pe loc,in curand vei fugi si tu la mamici of si eu mult mai am.
DENISA ma bucur ca esti bine si tu si bb,iti doresc in continuare sarcina usoara si bb sanatos!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
nico_bobeica spune:
Multumesc pt. primire fetelor.Da, asa e, am uitat sa precizez ca asteptam o fetita foarte frumoasa si prea mult asteptata si dorita.As mai avea o rugaminte la voi si anume sa-mi spuneti daca a nascut vreuna dintre voi la Giulesti si cam cat sunt "scorurile" pt o nastere cu epidurala.Poate am devenit un pic paranoica dar imi fac griji pt cele mai neansemnate lucruri
,sper sa-mi revin.Poate si din cauza faptului ca nu am avut voie 9 luni la
,cine stie?
acum va las ca aricioaica mea nu mai vrea sa stea cumintica si trebuie sa stau in pat
la fiecare si astept raspunsuri.NICO
medamaya1 spune:
Pussi, ai niste fetite superbe , sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii toata viata.
x3
Madalina, felicitari ptr grasunica, mai ai putin
Andreea, scuze ptr intirziere , La multi ani
SI FILIP
Crisis,
si
, alaturi de tine.
Am vb cu Cocei si mi-a spus ca dupa 4 luni , ma pot apuca de treaba. Voi face 3 inseminari si daca nu si nu vom face al 4-lea fiv, nu stiu inca unde.
Va pup si numai bine
Meda
dream1971 spune:
-ute dragi,
V-am scris la FIV dar dupa... m-am gandit ca poate nu cititi prea des acolo asa ca iata-ma si aici. Sper ca nu va suparati pe mine ca iar dau buzna peste voi. 
Meda
ma bucur sa vad ca ai planuri deja. E un lucru bun. Tine-ti mintea cat mai mult ocupata cu alte lucruri. 

Cellu
mamica si pe George! Cum te mai simti?
Pussi felicitari inca odata pentru TUSTE si recuperare grabnica Elenei. Sunt superbe! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatoase ca de restul nu trebuie sa-ti fie teama. Viitorul suna bine la cat de frumoase sunt! ![]()

Crisis
Fii tare!
Ginger, Aurel_Cris, Delfi off ce va mai chinuiti. Ma
pentru voi sa fie bine totul bine!
Denisa ma bucur sa citesc ca esti bine! Sarcina usoara si un
-ic dulce lui Cristian.
Mada ce a mai trecut timpul! Mai e putin si gata.
Cu mare intarziere
: LA MULTI ANI Andreelor: ANDICU si ANAIST. Numai bine mamicutelor! Sa fiti fericite alaturi de bebicii vostri scumpi 
Andicu votat scumpetea de bebe Filip! 
Nico felicitari si nastere cat mai usoara!
Kla, Diana, Cati, Ioana sarcini usoare fetelor! 

Dream
andicu spune:
Meda, Dream, multumesc de urari! 
Meda, sa dea Dumnezeu sa iasa bine ! ma bucur ca nu renunti asa usor!
Kla, stiu f bine ce zici! si eu am fost tare panicata in sarcina, ma linisteam cu una, incepea alta...e de inteles, la noi, fivoasele, sa fim mai exagerate decat alte burtici sau mamici, eu asa cred. 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel

Cum crestem noi

pussi spune:
intru scurt... ca trebuie sa dorm... n-am facut Ekg-ul, o sa-l facem maine dimineata! Elena e bine .. papa, rade,... n-am avut curajul sa-i dau eu sa pape
andicu te ascult cuminte... am vb si cu pediatra si joi am prima intalnire cu psihologul...Mersi de sfat! Am o teama in mine cat casa! O sa stabilim un plan de bataie... sa ma lase vreo1-2 sapt. internata cu ele in salon...ca sa-mi depasesc sechelele si sa-mi recastig increderea!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Pussi, sanatate multa si tie si Elenei! incearca sa nu te epuizezi! ca sa treci peste , profita acum la maxim de ajutoare: mama, sotul, altfel, oboseala iti accentueaza starea. Eu ma simteam vinovata ca ma ajuta cu zi cu noapte si m-am calmat dupa ce am vorbit cu psihologul.
x3!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

pussi spune:
sunt sanatoase Tustele .. am facut si EEG si eco la caput si totul e ok... asa ca raspunsul este: Elena a aspirat in
somn!
Eu am reusit sa-mi depasesc teama.. azi i-am dat papa, m-am jucat cu ea, sper ca maine sa mi le dea in salon si sa venim cat mai repede acasa.. nu stiu daca e inconstienta sau curaj ...
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
quote:
Originally posted by pussi
. nu stiu daca e inconstienta sau curaj ...
E instinctul matern, nimic mai mult!

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi