Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Delfii, nastere usoara si bebeii sanatosi .
Madalina, bafta azi la echo , tare as fii vrut sa te cunosc.
Ginger
Pussi, ptr tine si bebeline
Aurel cris, sper ca esti mai bine si ca nu mai ai contractii
Va pup pe toate si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetele mele dragi eu azi noapte iar am avut ameteala aceea nasoala sa cad jos nu alceva m-am si speriat.M-am trezit sa merg la toaleta am coborat scarile si pac se invartea totul in jurul meu si mi sa intunecat privirea.Am stat putin dupa aceea aam revenit sus in pat a inceput sa imi fie frig si patul se invartea cu mine mereu.Abia am mai adormit,noroc ca bebe nu a fost prea agitata si nici contracti nu am avut dupa.Joi merg la medic sa vedem ce zice cu toate ca nu ma bazez pe ce zic aia,oricum vad un dr rezident ca dr mea nu e in spital.Astazi inchei 27 de saptamani si credeti-ma face bine la moral
DELFFI ca totul sa decurga bine saptamana viitoare,nastere usoara si bebei sanatosi
MADA
ALEXI multumim pentru vestile despre GINGERpt mama si GIULIA
MEDA
ANDICU multumim pt vestile despre PUSSImami si bebe FILIP
CELLU ce mai faci??
MONILAND te asteptam cu bratele deschise la odisee
la toate fetele fara exceptie
27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DELFFI, tinem pumnii sa ai nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!
ALEXI, multumim pt vesti. GINGER, Doamne ajuta!
MEDA,
ANDICU, mai asteptam vesti despre PUSSI, -am pe bebe FILIP
MADA, ca graviduta bine ar fi sa nu stii de ele decat atunci cand e timpul.
Dar pe mine ma deranjeaza "negravidele" si "negravizii", care nu inteleg ce inseamna o contractie, ca nu se vede ca acum esti bine si peste un minut esti ca un arc incordat. Si asa poti sa fii toata ziua sau nu sau o zi da si o zi nu, toate variantele. Starea ta, de fapt este total imprevizibila. Hai, ca m-am ambalat...
AUREL CRIS, ai grija ca se pierde calciu si din cauza consumului nervos. Mare grija. Poate iti da o solutie dr.-ul.
MONILAND, te asteptam

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offff Meda nu am vrut sa scriu nimic de controlul de azi tocmai pt ca stiam ca........Iti doresc multa sanatate.

Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Vin si eu cu vesti- nu am mai facut cerclaj, pentru ca toata saptamana am umblat sa-mi fac analize si am facut carare la Fundeni.
Mi-a gasit trombofilie si drept urmare trebuie sa fac injectii cu Clexane zilnic, inclusiv pe perioada alaptarii.
Sunt speriata rau si nu inteleg de ce unele femei nici nu stiu cand nasc, iar altele se chinuie si inainte sa ramana insarcinate si dupa...

-utele

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

am intrat sa va pupacesc pe toate!

ANDICU iarta-mi te rog intarzierea iti urez LA MULTI ANI FERICITI!!alaturi de copilasul si sotiorul tau!

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR!

eu sunt bine,joi am fost la eco si bb meu la 10 sapt avea 33 mm,dr a spus ca e bine,peste 2 sapt merg la masurarea pliului nucal care sper din toata inima sa iasa bine,fetelor voi la cate sapt stiti ca trece perioada de avort spontan in primul trimestru??la 10 sapt sau la 12?? ca am auzit tot felul,unele zic ca la 10 altele ca la 12 acum eu nu stiu ce sa mai cred dar abia astept sa intru in trim 2 sa rasuflu usurata!
AUREL_CRISlasa- lumea sa spuna ce vrea tu fa ce stii ca e mai bine pt tine si bb!!!

eu abia astept poze cu bebelinele lui PUSSI

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup, fetele!
La Multi ani cu sanatate tuturor Andreelor si Andreilor!
Andicu, draguta, sanatate multa, impliniri si bucurii din partea celor dragi!
Multumim Andicu, Alexi si sora lui Delfi pentru vestile despre fete!
Ma gandesc la Delfi si Ginger si le urez numai bine si nastere usoara cu bebelusi sanatosi! Mai asteptam vesti!
Aurel_cris, mama, ai grija cu simptomele alea...sper sa-ti zica ceva pertinent ametitii aia...ca la cat ai tras si tu pe acolo cu doctorii lor...
Meda, draga noastra draga, te imbratisez! Sper ca esti bine si, cand te vei simti in stare, sa ne mai spui ce mai faci...
IoanaCarmen, imi pare rau sa aud de probleme...Lasa, ca o a fie bine pana la urma...tin pumnii...
Kla, dragutza, eu auzisem ceva cum ca, teoretic, statistic, pana la 12-14 saptamani ar fi...dar..cine stie pana la urma, fiecare sarcina cum este?...
Succes la screeningul de translucenta nucala! O sa fie bine!

Eu va pup pe absolut toate fetele si va doresc tot binele din lume!

Cati

(33+)&Matei
AMR maxim 5 saptamani
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii, Multumesc din suflet pt. sustinere!

sunt acasa ... doar eu pana luni, ca sa ma odihnesc ... de joi dupa masa am venit acasa in formatie completa, dar Elena mi-a facut facut figura aseara... s-a invinetit complet... directia spital ... acum e stabila .. la oxigen si icubator( la nastere n-a fost necesar oxigenul) si dr. au zis sa o las si pe Ana la spital. Diagnostic clar n-o sa am pana luni ... probabil convulsie sau s-a inecat sau speriat! Macar pot sa dorm si stiu ca ele sunt in siguranta, n-o sa le mai iau decat acasa daca sunt siguri dr. ca nu se repeta!
despre nastere...a fost bine.. mi-am revenit aproape complet inclusiv cu taietura, n-o mai simt! Doar ca sunt anemica in continuare! Am depasit si furia laptelui facuta cu febra 3 zile.. acum am laptic si ma mulg .. luni o sa vb cu dr. sa dau laptele muls la tetina la Tuste.. nu vreau sa-l pierd!
n-am citit din spate ...
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!

PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE TUSTE

PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUSSI ma bucur ca ai scris si stim cate ceva despre voi,imi pare rau pt ELENA dar sunt sigura ca a fost doar o mica sperietura si le vei putea lua acasa curand,ma rog la DD sa fie bine!

CATI MAGUREANU of pai daca e pana la 14 sapt eu mor pana atunci,abia astept sa treaca perioada asta critica sa ma pot bucura un pic si eu de sarcina ca pana acum am fost tot cu morcovu',vad ca mai ai putin si nasti,sa ai o nastere usoara si fara probleme si bebe sanatos si mancacios!

acum ca avem vesti despre Pusii urmeaza vestile despre GINGER SI DELFI care sper din tot sufletul sa fie vesti bune!

Mergi la inceput