Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetele
Crisstianaam citit aseara ce ai patit,da-ne te rugam un semn sa stim ca esti bine.sper ca totul s-a terminat cu bine si te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea.te pup.
Onyxg eu inca mai lucrez (mult mai putin decat inainte),dar problema mea e ca nu am contract,pt ca nu ma asteptam sa raman gravi anul asta.dar oricum cu foarte putinele luni de prenatal de aici,cred ca cel mai bine e daca poti sa-l iei cand vei avea bebele,ca atunci are nevoie mai mult de mami lui.tu oricum faci cum crezi,eu mi-am dat parerea.te pup
noi suntem bine,asteptam eco la 32 sapt si speram sa fie totul ok.
pupam toate mamicile si burticile
nicole29+ Alessia

Eu as vrea sa ies in prenatal pe la 8 luni, caci oricum nu planuiesc sa ma intorc la munca asa repede, pentru mine cele 16 saptamani de concediu mi se par o rusine. Si as vrea dupa ce termin post natalul sa ma bag in somaj catva timp. Am muncit timp de mai bine de 4 ani fara intrerupere asa ca am dreptul la cel putin 1 an de somaj. Asta intentionez, desi vom vedea cum va iesi. Oricum as vrea sa stau mai mult decat am stat cu Vlad (6 luni) caci atunci eram la prima rezidenta si trebuia sa cotizez macar 6 luni. Acum ca sunt la cea definitiva nu ma mai zbucium, de-abia mai am timp sa stau si cu Vlad.

19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
azi am fost sa ne facem proba de talon, si acum asteptam rezultatele.Alex are o hernie destul de mare, maine mergem la pediatru sa vedem ce zice.
eu am cerut baja laboral, si apoi am intrat in baja maternal, cel mai bine e asa, asa poti avea cele 16 sapt.Si eu am sa imi iau somaju, mai ales ca nu am cu cine sa il als pe Alex, si mi se pare mic sa il duc la guarderie cu 4 luni.
va pupam si va dorim o seara frumaosa tuturor

Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by olim

salutare tuturor
azi am fost sa ne facem proba de talon, si acum asteptam rezultatele.Alex are o hernie destul de mare, maine mergem la pediatru sa vedem ce zice.
eu am cerut baja laboral, si apoi am intrat in baja maternal, cel mai bine e asa, asa poti avea cele 16 sapt.Si eu am sa imi iau somaju, mai ales ca nu am cu cine sa il als pe Alex, si mi se pare mic sa il duc la guarderie cu 4 luni.
va pupam si va dorim o seara frumaosa tuturor

Alexandru Marius

Exact asta gandesc si eu, ca este prea mic sa-l las cu altcineva, si cum nu am pe nimeni aici…si nici nu sunt crese pentru copiii asa mici, doar de cand merg in picioare ti-l iau, in rest trebuie sa pletesti pe cineva sa stea cu bb acasa, si nu poti stii peste cine dai!
Stai linistita acasa, macar pana se face mai marisor si apoi gata.
Sper sa se faca bine bb al tau.
Nu ne-ai pov. cum a fost la nastere! Eu cel putin sunt curioasa, a fost mai usor decat prima data, mai greu? Cat timp a durat?
Eu la Vlad m-am chinuit aprox. 21 de ore de cand mi s-a rupt apa pana am nascut. Sper ca de data asta sa fie mai usor.
19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetele
Crisstianaam citit aseara ce ai patit,da-ne te rugam un semn sa stim ca esti bine.sper ca totul s-a terminat cu bine si te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea.te pup.
Onyxg eu inca mai lucrez (mult mai putin decat inainte),dar problema mea e ca nu am contract,pt ca nu ma asteptam sa raman gravi anul asta.dar oricum cu foarte putinele luni de prenatal de aici,cred ca cel mai bine e daca poti sa-l iei cand vei avea bebele,ca atunci are nevoie mai mult de mami lui.tu oricum faci cum crezi,eu mi-am dat parerea.te pup
noi suntem bine,asteptam eco la 32 sapt si speram sa fie totul ok.
pupam toate mamicile si burticile
nicole29+ Alessia

Nicole, am trecut printr-o sperietura sora cu moartea. M-am trezit duminica la 5 dimineata si am simtit ca sunt uda. Am crezut ca mi s-a rupt apa, dar nici vorba. Eram plina de sange, ca la menstruatie, de cul. rosu-aprins. Am fost la urgenta,mi-au facut eco, dupa care tampitii m-au trimis acasa in loc sa ma tina sub observatie.

Explicatia a fost urmatoarea: ai avut o contractie mai puternica ( nu stiu cat de puternica sa fi fost ca eu nu am simtit nimica) care ti-a provocat sangerarea. La diagnostic mi-a scris: sarcina ajunsa la termen. Recomandari: sa ma intorc la spital daca creste sangerarea sau daca mi se rupe apa.
Nu mi-au dat nici un medicament, nimica, nici macar n-au zis sa fac repaos la pat.
Oricum, eu am fost socata si imi intrase in cap ideea ca mi s-a desprins placenta pe undeva si de aceea am inceput sa sangerez. Asa ca mi-am facut programare la un medic privat ca sa aflu si o alta parere. Azi am fost la el si se pare ca placenta e ok. Lichidul amniotic la fel. Colul meu e lung si inchis(3,8 cm) si nici vorba sa nasc prea curand, desi duminica la urgente mi-au spus ca am inceput sa ma dilat si ca am colul deschis. Sa tampesti nu alta. Ce incompetenti sunt astia de la stat. Mi se par foarte slab pregatiti.
Singura problema e ca bb are circulara de cordon (care bineinteles cei de la spital nu au observat-o ), dar se pare ca aici nu fac cezariana pt. motivul asta. BB are 3,100 kg si se pare ca e bine.

Hai ca m-am intins prea mult la povesti. Ideea e ca suntem tot in formula 2 in 1 si deocamdata mai ramanem asa. A, am uitat sa va zic: azi am inceput sa elimin dopul gelatinos, dar nu e regula ca daca il elimin nasc in curand. Vom vedea.

Iar sangerarea mi s-a oprit azi din senin, asa cum a si aparut. Mai elimin resturi de sange maro, dar atat. Iar dupa intalnirea de azi cu medicul, eu sunt mai linistita.

Tu cum te simti? Esti bine?

Crisstiana 38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kla78

CRISTIANA multumesc frumos!vad ca mai ai putin si vei naste,iti doresc o nastere usoara si fara complicatii si bb papacios si cuminte!mult mai am pana ajung la 38 sapt ca tine,offf

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Lasa ca o sa vezi ce repede trece timpul. Nici nu ai sa stii cum ai ajuns la 38 de sapt. cand privesti inapoi. Parca ieri imi vazusem testul de sarcina cu 2 liniute.

Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si profita de perioada asta frumoasa cat mai poti!

Crisstiana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna fetele
Crisstiana,ma bucur mult ca esti bine si tu si bebe si te rog tine-ne si pe noi la curent,asa nu mai stam ingrijorate.Eu am intrat sa mai trag cu ochiul la fetele de nov -dec sa vad cine mai posteaza si cand colo,surpriza... am citit ce ai postat tu.
cat despre cei de aici de la public,ai dreptate sunt niste incopetenti.eu am pierdut o sarcina chiar la ei la urgente(cica)pt faptul ca m-au lasat sa astept 3 ore dezbracata,doar cu un halat pe mine,in loc sa-mi dea ceva sa-mi salveze sarcina.noroc ca nu era prea mare.atunci am spus ca nu mai merg in viata mea la ei,dar acum de cand sunt gravi,n-am ce zice ca m-au tratat destul de bine.nu se prea omoara ei sa-ti zica multe amanunte,dar eu am mai fost si la particular la control si eco,asa ca sa stam noi linistiti.acum avem eco pe 20 dec si ora la gineco pe 27 dec.sper sa fie totul ok,ca la ultima eco(facuta la particular)bebe era bine si colul inchis si lung de 4.26cm.te pup si ai grija de tine.mai e putin si punem majoretele sa tinem galerie,nu.... sa ne tii la curent
dar celelalte gravidute si mamici ce mai fac?sunteti ocupate cu cumparaturile si sarbatori?va pupam
nicole29+ si Alessia

Mergi la inceput

Buna!

Am intrat sa va spunem ca azi schimbam semnatura. Am implinit 39 de saptamani. Ieri am fost la tocolog. Colul meu se mentine lung si inchis. Am contractii nedureroase si neregulate zilnic, dar deja m-am obisnuit asa de bine cu ele ca aproape nici nu le mai sesizez.

BB e bine; la consultatia de ieri bataile inimii erau normale. Nu mai misca asa de mult ca acum cateva saptamani, dar imi da cate un picior din cand in cand ca sa-mi aminteasca de prezenta lui.

Voi, ce mai faceti? Unde sunt restul gravidutelor, mamicilor si aspirantelor? Mai dati si voi un semn de viata.

Crisstiana 39+

Mergi la inceput

salutare tuturor
crisstiana, felicitari pentru 39de saptamani, mai ai un pic si iti ti puiul in brate.Sa vezi ce repede trece si saptamana asta, si cum vine ingerasul tau
acum l-a sfarsit se misca mai putin, ca nu au saracii prea mult loc.
Noi suntem bine, cam ocupati cu bombilicul, dar avem noroc ca este tati acasa inca o saptamana, ca daca nu nu as fii putut face fata singura
in rest, crestem, papam si dormim, am noroc ca nu ma trezeste prea des, doar la 12 si dimineata pe la 6.Nu prea am laptic, si completam cu lapte praf, asta e.

va dorim tuturor un wek placut

[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/2092893329/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_alex spune:

sal!ma bucur mult k v_am gasit.si eu sunt o viitoare mamica din spania si as vrea mult sA vb si cu alte viitoare mamici

Mergi la inceput

mada_alexbine ai venit in gasca
asteptam sa ne spui mai multe despre tine1
unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput