Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 7
kla78 spune:
OLIM felicitari pt bebel!sa dea D-zeu sa fie sanatos si papacios si sa va aduca numai fericire!asteptam povestea nasterii.
PUNCA e normal sa te doara burtica in primele sapt de sarcina,pe mine m-a durut cam pana prin sapt 7 iar acum la 10 sapt simt ca am ceva in burtica si ma dernajeaza,daca noaptea ma intorc in pat mai repede ma trezesc din somn ca ma doare ceva si apoi la cateva secunde ma lasa,iar ziua cateodata ma mai ia cate o durere inspre fund(nu stiu cum sa explic)dar tot asa ma lasa repede,eu zic sa stai linistita si cand simti ca te doare intinde-te putin in pat.
eu n-am prea putut intra ca ma avut pc-ul defect ,sorry,am fost joi la eco si bb meu la 10 sapt are 33 mm,merg pe 14 dec la pliul nucal care sper sa iasa bine!
va pup pe toate fara exceptii!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by mada_alex
buna!!sunt o gravida din spania si ma bucur k pot vorbi cu alte gravidutze
Buna Mada_Alex. Bine ai venit printre noi. Sa intri sa ne dai mai multe detlii despre tine si bb. Cate saptamani de sarcina ai?

Crisstiana
38+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by punca1976
AM aparut iar cu vesti..ieri am fost la spital si ...sunt insarcinata!!!!!!!!
Eu pierdusem o sarcina nul trecut in mai, la 23 saptamini si atunci mi-au facut niste analize suplimentare ca sa se descopere cauza avortului tardiv.
Abia acum am aflat motivul pierderii primului copil.Mi-au gasiy SIMTOM ANTIFOSFOLIPIDIC. Acum sunt speriata rau , tot citesc pe net despre aceasta boala rara...Mi-au dat sa fac cite o injectie cu CLEXANE(heparina)in burta, pe toata perioada sarcinii, utrogestan vaginal si vitamine.
Nu stiu daca am postat bine aici subiectul asta..in cazul in care careva din voi se loveste de aceasta problema va rog impartasiti-mi din experenta voastra..buna sau rea..
Momentan , sunt in 5 saptamini, si ma doare tare burta in partea de jos...luni ma duc sa fac o analiza de urina ca sa vad daca nu e si cumva o infectie urinara.
Va pup pe toate si va mai tin la curent..
Punca1976, imi pare rau ca te afli in situatia asta. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Eu am folosit Clexane, dar mi l-au dat pt. a evita formarea de cheaguri de sange. Mi-am rupt piciorul in luna a sasea si mi-l pusesera in ghips, iar sangele circula mai greu acolo. Am facut 21 de zile Clexane, dar nu e chiar asa de dureros. Te vei obisnui. Eu nu i-am lasat sa se atinga de burtica mea si mi l-au facut in picior. Deci se poate si in picior daca chiar nu vrei in burta. Curaj, nu te speria. Totul o sa iasa bine.
Crisstiana
38+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by kla78
OLIM felicitari pt bebel!sa dea D-zeu sa fie sanatos si papacios si sa va aduca numai fericire!asteptam povestea nasterii.
PUNCA e normal sa te doara burtica in primele sapt de sarcina,pe mine m-a durut cam pana prin sapt 7 iar acum la 10 sapt simt ca am ceva in burtica si ma dernajeaza,daca noaptea ma intorc in pat mai repede ma trezesc din somn ca ma doare ceva si apoi la cateva secunde ma lasa,iar ziua cateodata ma mai ia cate o durere inspre fund(nu stiu cum sa explic)dar tot asa ma lasa repede,eu zic sa stai linistita si cand simti ca te doare intinde-te putin in pat.
eu n-am prea putut intra ca ma avut pc-ul defect ,sorry,am fost joi la eco si bb meu la 10 sapt are 33 mm,merg pe 14 dec la pliul nucal care sper sa iasa bine!
va pup pe toate fara exceptii!
Felicitari pt ecografia de joi. Sa ne mai dai vesti bune cand mai mergi la doctor.

Crisstiana
38+
nicole_es spune:
buna seara burtici si mamici
punca1976trebuie sa ai multa rabdare si mult curaj,totul va iesi bine cu putina incredere
ti-am zis eu inca mai fac Clexane,ma injecteaza sotul meu in fiecare zi in burta.oricum ai destule straturi pt a-i face rau lui bebe,dar daca vrei sa stai mai linistita,poti sa le faci si in picior,important e sa faci pliul de piele ca sa fie subcutanat,pt ca eu am incercat dar m-a durut mai tare si mi s-a facut si vanataie,de aceea te sfatuiesc sa le faci unde ti-a zis dotorul ca te vei obisnui cu ele
vei vedea ca mai incolo le vei face si singura(ca si mine)
OLIM ce pot sa-ti zic decat sa va fie de bine,sanatate multa si un bebe cumintel si mancacios;abia asteptam sa ne scrii povestea;te pupam indesat
nicole
29+ si
Alessia
kla78 spune:
CRISTIANA multumesc frumos!vad ca mai ai putin si vei naste,iti doresc o nastere usoara si fara complicatii si bb papacios si cuminte!mult mai am pana ajung la 38 sapt ca tine,offf
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
OLIM, ce bine imi pare ca esti bine. Dar cred ca ce te-ai chinuit sa nasti…. Mai ales ca ai nascut normal…..
Cum a fost, povesteste-ne, te rog.
19+
Pupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
Fetelor, voi cand ati cerut sau vreti sa cereti prenatalul – pentru mamele care muncesc?
Pupik de la Onyx si Vlad
nicole_es spune:
buna fetele
Crisstianaam citit aseara ce ai patit,da-ne te rugam un semn sa stim ca esti bine.sper ca totul s-a terminat cu bine si te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea.te pup.
Onyxg eu inca mai lucrez (mult mai putin decat inainte),dar problema mea e ca nu am contract,pt ca nu ma asteptam sa raman gravi anul asta.dar oricum cu foarte putinele luni de prenatal de aici,cred ca cel mai bine e daca poti sa-l iei cand vei avea bebele,ca atunci are nevoie mai mult de mami lui.tu oricum faci cum crezi,eu mi-am dat parerea.te pup
noi suntem bine,asteptam eco la 32 sapt si speram sa fie totul ok.
pupam toate mamicile si burticile
nicole
29+
Alessia