Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 6
crisstiana spune:
Fetelor, am vesti despre Olim. Se pare ca Olim a trimis mesaj la ancadragoman, o mamica de nov-dec. Vi-l postez si eu aici:
Am un mesaj de la Olim"Sunt Alexandru Marius am 56 de cm ,4330g.Mamai este bine si tati fericit"
Chiar ca a avut peste 4 kg bb tau, Olim si e si inalt. Deci cei de la eco n-au gresit.
FELICITARI si multa sanatate tie si lui bb. Refacere rapida! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui poze cu Alexandru Marius.

Crisstiana
37+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by Dorinutza75
Buna fetele, azi nu prea am chef de nimic.Merci pt urari Crisstiana ,, dar a fost bine totul, tort si toate cele , pana seara cand trebuia sa se puna la somn, cand a inceput sa urle ca "ea' (adica eu) i-a spalat pijamaua preferata si nu mai are in ce sa doarma, pentru ca a refuzat sa-si puna alta pijama.Bineinteles ca eu m-am suparat, sotul meu la fel si........s-a dus si buna dispozitie.Altfel nu am nici o vesete noua, ma bucur ca voi toate sunteti bine si astept sa aud de Olim ce si cum.
fetele si astept vesti de la voi.
Dorina si pitica terorista (Denisa )
Dorina, capul sus! Nu te descuraja usor. Cu copiii e foarte greu de ´´tratat´´. Pana sa imi iasa actele aici in Spania, am lucrat ca babysitter(canguro, cum zic spaniolii) si am lucrat la mai multe familii, ca le-am tot schimbat. Vreau sa-ti spun ca aici copiii mi se par extraordinar de rasfatati si de rai. Sunt obraznici si fac doar ce vor ei. Trebuie sa ai muuuuulta rabdare pana intri in jocul lor si pana ei te accepta. Astea sunt regulile. Stii cum se zice: Ca daca ai intrat in joc, trebuie sa joci.
Iti doresc multa rabdare si va transmit pupici tie si micutei Denisa.
Crisstiana
37+
onyxg1998 spune:
Buna fetelor,
Am ramas invers cand am citit despre Olim, nu-mi vine sa cred ce imensitate de copil, si lung si grasanel, cred ca arata cel putin ca un copil de vreo 2 lunicele. Mama, mama, ce s-o mai fi chinuit saraca! Clar ca i-or fi facut cezariana, dar pana una alta…. Mai stiti ceva detalii?
18+
Pupik de la Onyx si Vlad
Dorinutza75 spune:
Buna fetelor, wow, ce minune i-a dat DD lui Olim!Sa-ti traiasca Olim si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurie.
Cristiana
si merci mult pentru sfaturi.Sunt constienta ca doar cu rabdare voi reusi sa scot ceva din relatia mea cu pitica , e drept ca acum e si o perioada rea pt amandoua, eu m-am trezit cu "familie instant" si ea s-a trezit cu "mama de-a doua", dar am convingerea ca va fi si bine.Cred ca e doar o perioada de tatonare , in care ea incearca sa vada ce si cat i se permite si ce pedeapsa primeste (ea fiind invatata cu batai dese , asa rezolva mama ei problemele, eu nu concep tratamentul asta , indiferent ce face un copil, consider ca exista moduri prin care sa-i explici ce a gresit ).Ma gandesc si ca este destul de greu sa-l imparta pe tati cu mine, de unde o perioada l-a avut doar pentru ea.
fetele si bb aferenti si viitoarele mamici : aveti grija de voi.
punca1976 spune:
AM aparut iar cu vesti..ieri am fost la spital si ...sunt insarcinata!!!!!!!!
Eu pierdusem o sarcina nul trecut in mai, la 23 saptamini si atunci mi-au facut niste analize suplimentare ca sa se descopere cauza avortului tardiv.
Abia acum am aflat motivul pierderii primului copil.Mi-au gasiy SIMTOM ANTIFOSFOLIPIDIC. Acum sunt speriata rau , tot citesc pe net despre aceasta boala rara...Mi-au dat sa fac cite o injectie cu CLEXANE(heparina)in burta, pe toata perioada sarcinii, utrogestan vaginal si vitamine.
Nu stiu daca am postat bine aici subiectul asta..in cazul in care careva din voi se loveste de aceasta problema va rog impartasiti-mi din experenta voastra..buna sau rea..
Momentan , sunt in 5 saptamini, si ma doare tare burta in partea de jos...luni ma duc sa fac o analiza de urina ca sa vad daca nu e si cumva o infectie urinara.
Va pup pe toate si va mai tin la curent..
nicole_es spune:
buna fetele
punca1976,stai linistita ca si eu am aceeasi problema
mie nu mi-au zis de nici un sindrom,dar fac Clexane de 7 luni zilnic,acum am aproape 30sapt si am inceput ca si tine cu utrogestan si acid folic cu vitam
daca nu faceam tratam asta,cred ca pierdeam iar sarcina(am 4 sarcini pierdute),dar vad ca pana acum ne-a ajutat DD foarte mult
mi-au spus ca am o lipsa de o proteina,care s-ar putea sa-mi provoace pierderile de sarcina si avem 4 ani de cand ne dorim un bebe si iata ca D-zeu ne-a ascultat rugile si ne-a daruit fetita mult dorita
te vei obisnui si cu intepaturile,ca pana la urma sunt 9 luni,nu o viata si toate eforturile tale nu vor fi in zadar
noi suntem foarte bine pana acum si speram sa fie toate burticile si mamicile la fel ca noi
curaj,odihna multa si incredere ca vom reusi
daca ai intrebari iti raspund cu drag
nicole
29+ si
Alessia
RAMONELLA spune:
Salutare!
Eu nu sunt din Spania,dar sunt prietena cu Olim.N-am stiut de acest subiect ca va dadeam eu stirea ca a nascut.
Fetelor,Olim a nascut NORMAL draga de ea.Erau cat pe ce sa-i faca cezariana ca nu se dilata,dar pana la urma a nascut normal.Cred ca ieri au si lasat-o acasa.O las pe ea sa va povesteasca detaliile.Oricum,bravo ei.
poze
bebelina Bea
punca1976 spune:
Draga NICOLE, ieri eram asa de deznadajduita..durerea asta in partea de jos, la inceput era ca o durere de menstruatie dar de vreo 4 zile s-a schimbat, am senzatia care o aveam cind am pierdut fetita mea, ca trebuie sa imping..si la fel stau stresata de fiecare data cind merg la baie , nu cumva sa fie singe.Off..dimineta ma trezesc mai bine dar cum stau in picioare iar simt greutatea care trage de mine in jos...am doar 5 saptamini..e normal ?
Pina acum nu am singerat absolut deloc..asta imi da speranta.Pe 13 dec ma duc la eco ca sa vad inimioara..si placenta.
Te pup si multumesc...sarcina usoara in continuare.
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va spun ca sunt bine si abia astept sa va povestesc cea mai frumoasa experienta a vietii mele![]()