Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

salutare fetele
Crisstiana scuze ca am incurcat pozele tale cu ale Irinei,dar iti multumesc mult pt raspunsul dat
e important de stiut din timp chiar si amanuntele acestea
eu mai postez la fetele de ian-feb2008 si am auzit de chiloti de unica folosinta,dar nu stiam cum se numesc aici si unde-i gasesc
de maine as vrea si eu sa incep cursurile prenatale si oricum ma mai informeaza si acolo.
nicole28+ si Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

Crisstianamerci pt informatii dar la noi nu e vorba de infertilitate ci doar de lipsa ovulatiei care ar trebui sa se rezolve cu stimulare ovariana in cel mult trei luni,adica din trei incercari tre sa iasa un bebic macar,sotul nu are probleme cu spermograma,ba chiar sunt super activi
Fetelor asa imi lace,multa activitate,vesti bune...toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns punca1976 spune:

hola fetelor din spania...
Si eu sunt depe aici, in Roq de mar...si chiar astept acum sa vad daca imi vvor veni piticii sau nu...da doamne sa nu mai vina!!!!!
Pupici la toate fetele care se apropie e ziua cea mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinutza75 spune:

Buna fetele, acum am apucat sa vad comp-ul, de azi dimineata curatenie si mancare.........ufffff, acum stau putin sa-mi revin.Facem lectii si iar lectii.Cristiana, si merci mult pentru incurajari, sper sa te simti bine atat cat se poate in ultima luna, am auzit ca e cea mai grea.Olim si tie sa-ti dea DD nastere usoara si sa ne spui cum a fost.

toate fetele si bb si fug la lectii!!!

Fetele, maine e zi mare (facem 10 ani)

Dorina si pitica terorista (Denisa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Salutare, fetelor,

Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe! Parca nu-mi vine sa cred. Chiar daca suntem cam departe unele de altele, suntem aproape pe forum.
Cum va simtiti? Eu mai bine, am stat sfarsitul de saptamana cu virusul ala nenorocit de la stomac, dar acum sunt bine. De aia n-am mai putut scrie.
Vreau sa va spun ca eu am mai nascut odata aici (ma adresez mai mult viitoarelor mamici care nasc pentru prima data in Spania) si te trateaza foarte bine, nici nu trebuie sa le dai bani, nici nimic, eu cel putin am fost multumita de cum s-au purtat. Asa ca nu va faceta griji in privinta asta.

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna fetelor!

Ce stiti de Olim? A nascut? Nu are nimeni nici o veste?
Dorina, La multi ani! pt. micuta terorista. Sa va aduca numai bucurii si fericire. Deci, azi sarbatoriti. Petrecere frumoasa sa aveti!

Onyx, ai grija cu raceala si cu virusii. Bea multe lichide, ceai cu lamaie si miere, si incearca sa stai la caldurica sa treaca repede. Aici in zona mea, se facea in spital propaganda la vaccinul antigripal gratuit pt gravide. Intreaba si tu de el. Acum nu poti sa-l faci, dar dupa ce-ti trece raceala, da. Si cu vanturile astea si cu frigul de-aici(desi iarna e mai blanda ca in tara) nu-i de jucat.Aveti grija de voi.

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Salutare, fetelor,

Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe! Parca nu-mi vine sa cred. Chiar daca suntem cam departe unele de altele, suntem aproape pe forum.
Cum va simtiti? Eu mai bine, am stat sfarsitul de saptamana cu virusul ala nenorocit de la stomac, dar acum sunt bine. De aia n-am mai putut scrie.
Vreau sa va spun ca eu am mai nascut odata aici (ma adresez mai mult viitoarelor mamici care nasc pentru prima data in Spania) si te trateaza foarte bine, nici nu trebuie sa le dai bani, nici nimic, eu cel putin am fost multumita de cum s-au purtat. Asa ca nu va faceta griji in privinta asta.

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, sa ma scuzi. Eu am interpretat gresit mesajul tau. Tu nu ai probleme cu raceala, ai avut probleme cu stomacul. Am citit pe fuga mesajul si nu am inteles bine. Scuze inca o data.

Si eu am fost de cateva ori la spital aici cand a nascut o prietena de-a mea si intr-adevar conditiile sunt ireprosabile. N-am nimic de comentat. Chiar eu am fost internata in luna a treia. Ma deshidratasem din cauza varsaturilor si pierdusem 5 kg. Si m-au bagat pe perfuzii 3 zile. Conditiile sunt intr-adevar super, iar personalul e ok. Sper sa fie totul bine cand va veni momentul.

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

salutare fetele
ce mai faceti?noi suntem bine,cu exceptia unei masele care vad ca ma cam deranjeaza de vreo 2 zile,dar azi sper sa merg la dentistul care mi-a pus-o sa vad ce are
fetelor,nu stiu ce sa ma mai fac,ma ingras pe zi ce trece si ginecologul m-a certat ultima data si m-a pus la dieta
eu spun ca mananc normal,iar el zice ca nu se poate.mi-e si rusine sa zic cat am pus
oricum sunt multumita ca bebica e ok si vad ca ma lasa si sa dorm noaptea
va pupam pe toate si sa auzim numai de bine(fiti si voi mai active,ca suntem curioase sa auzim vesti bune despre voi)
nicole28+ si Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna la toate fetele,

Cum va mai simtiti? Noi bine, am inceput sa mancam iarasi, spre exemplu aseara am facut cartofi prajiti cu salata de varza cu sare ulei si piper, si azi la pranz tot cam asa as vrea, ca a iesit tare buna. Astept sa vina muraturile din tara, sper ca duminica sa fie aici. Am mai mancat si zilele trecute de la cineva, dar parca nu mi-au placut, nu erau la fel ca la noi acasa, cu sare si bune bune.
Imi vine ajutor, soacra, cateva zile. Mai bine, de abia nu mai alerg eu ca nebuna dintr-o parte in alta, de la servici acasa si la mancare si la curatenie si la calcat rufe (desi in ultimele zile m-a cam scutit papi de calcat – sa-i tina Dumnezeu obiceiul!!), dar trebuie sa fac mancare si pentru noi si pentru Vlad, desi puiul meu mananca de toate.
Si mai ales asteptam cu nerabdare sa vina Mos Nicolae!!!! Mai este o saptamana!!!! Suntem tare nerabdatori, numaram zilele mereu!
18+ si Vlad

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinutza75 spune:

Buna fetele, azi nu prea am chef de nimic.Merci pt urari Crisstiana , , dar a fost bine totul, tort si toate cele , pana seara cand trebuia sa se puna la somn, cand a inceput sa urle ca "ea' (adica eu) i-a spalat pijamaua preferata si nu mai are in ce sa doarma, pentru ca a refuzat sa-si puna alta pijama.Bineinteles ca eu m-am suparat, sotul meu la fel si........s-a dus si buna dispozitie.Altfel nu am nici o vesete noua, ma bucur ca voi toate sunteti bine si astept sa aud de Olim ce si cum.
fetele si astept vesti de la voi.

Dorina si pitica terorista (Denisa )

Mergi la inceput