Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna fetele
Crisstiana,ti-am vazut flacaii si sunt tare frumosi
si noi asteptam sa ne tinem bebica in brate,dar mai intai ne rugam la DD ca toate gravidutele sa mergem pana la capat
fetele care aveti deja copilasi,ne puteti spune si noua ce ne-ar trebui aici pt spital?ati nascut la public si are importanta provincia,unde esti?nu de alta ,dar incet incet ajungem si noi la AMR(ultimele 10 sapt.)
nicole28+ siAlessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetele
si noi asteptam sa ne tinem bebica in brate,dar mai intai ne rugam la DD ca toate gravidutele sa mergem pana la capat
fetele care aveti deja copilasi,ne puteti spune si noua ce ne-ar trebui aici pt spital?ati nascut la public si are importanta provincia,unde esti?nu de alta ,dar incet incet ajungem si noi la AMR(ultimele 10 sapt.)
nicole28+ siAlessia

Nicole, nu iti trebuie la spital absolut nimic in afara de hainutele cu care o sa o scoti pe bebe Alesia din spital. Camasa de nopte , comprese, prosoape, dus gel , pampersi, hainute de bb --- absolut toate le primesti in spital.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
ma bucur sa vad ca pe zi ce trece suntem tot mai multe mamici, viitoare si aspirante pe aici.Sa dea DD sa ni se indeplineasca tuturor dorinta cat mai repede, sa vina repede bebicii nostri.
Nu vreau sa mai stea Alex inca 2 saptamani, ca deja e prea mult, plus ca deja am fost la monitorizare si luni ma duc iarasi, iar Alex are peste 4 kile, deci ar fii prea mult.
Eu is tare bucuroasa ca am reusit sa cumparam un brad mare de 2.10 m.Ala e cadoul ce ni l-am facut pt casa, acum ca avem 10 ani impreuna, pe9 decembrie.Am fost asta seara in eroski si era in oferta.Abia astept sa il impodobim.Am niste globuri cumparate anul trecut la reducere in ikea, si am sa mai iau niste panglica, lumini, si gata.Abia astept sa vina si mosu, plus ca mai vine si sora mea aici de Craciun.
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa sa aveti
Noi maine vrem sa mergem la o bisericuta aici la 120 de km de noi.Am emotii pentru drum, dar sper sa fie bine.

+39 si Alexandru MARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna fetele
vad ca azi toata lumea e la plimbare
si noi mergem dar mai dupa-amiaza ca tati doarme(a muncit azi-noapte)
ana_m multumesc pt raspuns,dar o sa mai intreb si aici la spital,ca am inteles ca daca am nevoie de ceva imi da moasa o listuta
ah,si sa stii ca ai o printesa de fetita,abia astept sa o timem si noi pe a noastra in brate
va pup pe toate si multa sanatate
nicole28+ siAlessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

buna fetele
nicole28+ siAlessia

Nicole, din pacate flacaii cei frumosi pe care banuiesc eu ca i-ai vazut, sunt ai lui Irina_Stef. Mi-ar placea mie sa am asa gemeni frumosi.
Eu mai am 3 saptamani pana nasc si o sa am un baietel. Abia astept. Eu am inceput aici in Zaragoza cursurile prenatale cu matroana si ne-a spus sa nu punem nimic cu noi la spital, ca ni se dau de-acolo, de toate, cu exceptia hainelor cu care vei scoate pe bb din spital.
Bineinteles, ca eu nu pot sa stau linistita si sa merg asa doar cu hainele lui bb, o sa mai pun cateva lucruri cu mine, care cred ca mi-ar putea fi necesare.Pe noi, aici, matroana ne-a sfatuit sa ne luam chiloti de unica folosinta(bragas desechables). Se gasesc in Alcampo si nu costa mult. A, si ne-a mai zis sa ne cumparam de la farmacie comprese de algodon pt. perioada post-partum, cica sunt mai bune pentru ca lasa pielea sa respire, ceea ce e bine pt vindecarea rapida a epiziotomiei.
Hai ca m-am intins prea mult si poate lucrurile astea nu intereseaza pe toata lumea, ma refer la cele care deja sunt mamici.
Daca mai ai intrebari, o sa-ti raspund in masura in care sunt in cunostinta de cauza. Nici eu nu stiu inca prea multe!

Sarcina usoara in continuare!

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

salutare
ma bucur sa vad ca pe zi ce trece suntem tot mai multe mamici, viitoare si aspirante pe aici.Sa dea DD sa ni se indeplineasca tuturor dorinta cat mai repede, sa vina repede bebicii nostri.
Nu vreau sa mai stea Alex inca 2 saptamani, ca deja e prea mult, plus ca deja am fost la monitorizare si luni ma duc iarasi, iar Alex are peste 4 kile, deci ar fii prea mult.
Eu is tare bucuroasa ca am reusit sa cumparam un brad mare de 2.10 m.Ala e cadoul ce ni l-am facut pt casa, acum ca avem 10 ani impreuna, pe9 decembrie.Am fost asta seara in eroski si era in oferta.Abia astept sa il impodobim.Am niste globuri cumparate anul trecut la reducere in ikea, si am sa mai iau niste panglica, lumini, si gata.Abia astept sa vina si mosu, plus ca mai vine si sora mea aici de Craciun.
va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa sa aveti
Noi maine vrem sa mergem la o bisericuta aici la 120 de km de noi.Am emotii pentru drum, dar sper sa fie bine.

+39 si Alexandru MARIUS

Olim, chiar ca bb tau e mare. Ti-au spus la ultima ecografie ca e mare sau de unde au scos ei greutatea asta? Eu una nu prea am incredere in ecografe, ca au marja mare de eroare(+ - 500 gr) mai ales la sf sarcinii cand bb e deja maricel si nu mai pot aprecia greutatea exacta.Mie mi-au spus la eco de trim.III, in sapt. 34 ca bb avea 2200 gr.De atunci nu mai stiu nimic.
Ma bucur pentru voi ca veti petrece Craciunul intr-o noua formula, cu Alex in brate, cred ca abia asteptati momentul. Ce bine ca vine sora ta aici de sarbatori, asa macar o sa ai pe cineva aproape ca sa-ti dea o mana de ajutor, bineinteles pe langa ajutorul sotului tau.

Multi multi ani fericiti va doresc si de acum inainte, iar Alex sa va aduca numai bucurii!

Duminica placuta va doresc tuturor mamicilor, bb-ilor si burticilor!

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinutza75 spune:

Salutare fetelor, wow , ce de mamici si aspirante suntem pe spania.Eu sunt deja fericita sa mai am cu cine schimba o vorba.Cristiana eu sunt mamica de-a doua pt denisa, ea are deja 10 ani si e fetitza sotului din prima casatorie.Sta cu noi si suntem inca in "tatonari" ca sa zic asa, dar eu sper sa fie totul bine si speram sa fiu deja insarcinata cu un alt bb , daca vrea DD , daca nu sunt acum, tragem tare sa ramanem.Va pupacesc fetelor si sa auzim de bine.Eu sunt acum intre drumuri la cumparaturi si nu am mult timp.Urez bun venit noilor fete si promit sa-mi fac timp sa vad pozicile cu toti bb vostrii.

toate mamicile si gravidutzele + bb aferenti

Dorina si pitica terorista (Denisa )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dorinutza75

Salutare fetelor, wow , ce de mamici si aspirante suntem pe spania.Eu sunt deja fericita sa mai am cu cine schimba o vorba.Cristiana eu sunt mamica de-a doua pt denisa, ea are deja 10 ani si e fetitza sotului din prima casatorie.Sta cu noi si suntem inca in "tatonari" ca sa zic asa, dar eu sper sa fie totul bine si speram sa fiu deja insarcinata cu un alt bb , daca vrea DD , daca nu sunt acum, tragem tare sa ramanem.Va pupacesc fetelor si sa auzim de bine.Eu sunt acum intre drumuri la cumparaturi si nu am mult timp.Urez bun venit noilor fete si promit sa-mi fac timp sa vad pozicile cu toti bb vostrii.

toate mamicile si gravidutzele + bb aferenti

Dorina si pitica terorista (Denisa )

Dorina,iti doresc din tot sufletul ca Mos Craciun sa-ti aduca de cadou un test de sarcina cu 2 liniute. Ne rugam toate pentru tine. Cred ca iti doresti foarte mult sa ai propriul copil, desi cred ca terorista Denisa e o scumpica, dar cand e al tau, parca e altfel. Te inteleg foarte bine si tin pumnii stransi sa ti se indeplineasca dorinta.
pt. tine si micuta terorista

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Fetelor, eu azi noapte am avut pt prima data contractii dureroase. si n-a fost prea placut. M-am speriat un pic, deoarece pana acum am avut contractii dar nedureroase. Oricum, au fost neregulate, asa ca am incercat sa nu le dau importanta. Stiu ca organismul se pregateste de nastere, dar totusi, sper ca Mattia mai sta macar vreo 2 saptamani la caldurica, desi mi s-au umflat mainile si picioarele foarte tare si arat ca o .

Of, sper sa treaca repede inca 2-3 saptamani si sa-l vad pe Mattia sanatos in bratele mele.

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
azi am fost la o biserica la vreo 300 de km de noi, si am venit destul de obosita de aceea nu am intrat.Dar m-am spovedit si am venit tare relaxata spiritual, ca eram supraincarcata.
Maine mergem la monitorizari, sa vedem ce zice doctorita, abia astept.
Azi mi s-au unflat picioarele, de am stat cu adidadii sotului in picioare, de uita lumea in magazin la mine
Greutatea lui Alex mi-au spus-o la eco, si cred ca e asa, deoarece avea in septembrie 1500 si asta la 4 d, acolo iti spune exact greutatea.Oricum de pe atunci m-au avertizat ca va fii un copil mare.
Crisstiana, nu te speria, ca abia de acum incep contractiile, asa am patit-o si eu.Important e sa nu te pierzi cu firea,ca a mai ramas putin pana vine MattiaAdevarul ca ultimele saptamani trec cele mai greu.Eu mi-am oprit sotul acasa, ca mi frica sa nu fie cand vine momentu.El lucreaza pe camion international, si nu puteam sa risc.
Va doresc tuturor o seara faina
pupam toate fetele

+39 si Alexandru Marius

Mergi la inceput