Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 3
tushi spune:
Irina si eu sunt din valencia doar ca inca nu sunt gravida,incep pe 3 decembrie stimularea la La Fe si sper sa raman cat mai repede,daca s-ar putea tot cu gemeni,apropo bebicii tai sunt frumosi foc,sa-ti traiasc
a,sa se faca mari si sa va bucurati de ei!!!

Sper ca nu va suparati ca scriu si eu aici....daca inca nu sunt macar gravida
olim spune:
tushi
, suntem alaturi de tine
, bun venit in gasca si tie
, sigur totul va iesi bine, si o sa ne dai repede vestea cea mare.
Noi mergem sa dam o tura pe la magazine, poate vine si Alex, ca simt ca explodez, asa mare burta am.
va pup pe toate
+39 si Alexandru Marius
tushi spune:
Olimmultumesc pt primire si pt incurajari,o sa va tin la curent cu amanunte despre evolutia mea cu stimularea...
Week-end placut la toate fetele!!
olim spune:
sigur totul va iei bine, trebuie sa ai doar rabdare si sa ai multa incredere in DD care sigur te va rasplati cu bebikul mult dorit![]()
va dorim wek placut
+39 si Alexandru Marius
nicole_es spune:
buna fetele
nici nu stiti ce mult ma bucur ca in sfarsit ati reusit sa deschideti pagina si pt spanioloaice![]()
eu sunt de 5 ani in spania,locuim in olot(girona) si suntem tare bucurosi si multumim lui DD ca vom avea o fetita
va doresc tuturor week-end placut si sa auzim doar de bine
oricum eu mai intru pe la voi,ca m-as simti mai de-a casei![]()
nicoleta
28+ si
Alessia
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by Dorinutza75
Buna Crisstiana, bine-ai venit.Eu sunt Dorina .Vad ca esti deja aproape de termen.Sper sa vb mai des pana fugi si tu la spital ca Olim.Pupici la toate mamicile si bb aferenti!!!la toate
si mamicile de bb trazniti!!!
Dorina si Denisa - terorista
Sper si eu sa vb mai des. Tu deja esti mamica? Cat timp are Denisa? Cum a fost experienta nasterii?

Crisstiana
37+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by tushi
Buna fetelor,eu sunt o aspiranta la postul de mamica din Valencia,stiu ca aici sunteti toate viitoare mamici dar cum toate sunteti in Spania ma simt oarecum "mai aproape" de voi - eu pe 3 decembrie incep tratamentul de stimulare ovariana si sper sa ma alatur vouacat mai curand-apropo,vreuna dintre voi a trecut prin chestii de stimulari sau alte probleme?
toate fetele si sarcini usoare si la termen!!!
tushi
Tushi, eu am o cunostinta care banuiesc eu ca a trecut prin asa cva. Stiam doar ca sotul ei are probleme cu sperma, cica spermatozoizii sunt prea micuti, adica dezvoltati insuficient si am inteles ca au urmat amandoi tratamente de fertilitate,dar nu a ramas gravida, asa ca au trecut la insamantare. Au facut prima insamantare si din pacate n-a reusit. Acuma, nu stiu daca vor incerca sau nu din nou. Prima a costat in jur de 4000 euro , la o clinca privata.
Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau, desi inainte de a face insamantare am auzit-o pe cunostinta mea vorbind de stimulare ovariana, pentru ca incercasera pe cale naturala, catva timp.
Iti doresc multa bafta!

Crisstiana
37+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor mamicilor
crisstiana, bine ai venit in gasca, nu ne-ai spus ce este beb, fetita sau baiat.
dorinutza, las ca ne dai si tu bucurii curand, asa presimt eu
restul pe unde umblati?
va pup pe toate si va doresc un wek frumoas sa aveti+39 si Alexandru Marius
Olim, bb meu e baietel, desi taticul isi dorea o fetita. Poate data viitoare.
Tu cum te simti? Mai rezisti? Se zice ca baietii vin mai tarziu. Poate te mai tine Alexandru in asteptare inca o saptamana-doua, ce zici?

Pupici si o nastere rapida si usoara si bb sanatos!
Crisstiana
37+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by claudiastefan24
mamici cosacrate primiti in grup? am doi flacai nascuti aici.
claudia
Ne povestesti si noua cum a fost? Nu foarte detaliat, daca nu ai timp, ma gandesc ca esti destul de ocupata cu 2 flacai, dar macar in linii generale. Poate ne dai cateva sfaturi.
Crisstiana
37+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
buna fetelor vin si eu in grupul vostru...pe OLIM o stiu ca e la odisee cu mine.eu nu mai sunt viitoare mamici ci proaspata mamica de gemeni de 3 saptamani.eu stau in valencia de 5 ani.
sper sa ne primiti si pe noi...cu colici cu totfericita de gemeni
+
RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)
http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community
Irina, felicitari pentru gemeni. Sunt superbi.I-am vazut la odiseea noastra, chiar azi. Frumosi flacai, nu gluma.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii. La tine cum a decurs nasterea? Sper ca totul a fost ok.
-IRINA-
Crisstiana
37+

fericita de gemeni
+