Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica
ATUNCI CE FACEM CU COCOSELUL?
PLECI CU AVIONUL?

Nu-i fac nimic cocoselului, tu-i tragi pielea? mie mi-e frica. mai vedem...
Plec cu avionul Valencia-Arad,direct, super oferta, 346€ dus intors pt amandoi(eu si sotul ca bebe nu plateste).Sunt din judetul Arad...

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

DBUNNYSI MIE MI-E FRICA SA I-O TRAG.

EU MA DUC MADRID-CLUJ.260E EU SI BBE.EU SUNT DIN CLUJ

AI LUAT BILETUL PE NET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dbunny, cu ce companie te duci ca si pe mine ma intersaza, pentru luna iunie cand ma duc ca am sesiunea.AM INTELES CA VOR FII VALENCIA CLUJ, si ALicante cluj, dar pana atunci sa imi fac o idee.multumesc
onyxg, sa ai vanzare buna si sa il dai cat mai repede.Cat e la voi un apartament?
Aici noi avem un triplex de 220 de m2, patio de 100, garaj si cer 200.000, mobilat si echipat.Si noi avem 7 ani in Sapnia dar erau alte vremuri, cu modena de 500 de pesetas mancai o zi, adica cu 3 euro, azi nu cumperi nici un bogadillo, s-a scumpit motorina, s-a scumpit viata, si salariile nu cresc deloc, am lucrat la agnetie imobiliara la 800 de euro si acum 7 ani castigam tot atata si ce valoare aveau banii atunciNoi ne-am luat un apartament la cluj anu trecut si vrem sa incercam sa lucram la stat, chiar daca salariile is mici, vrem sa avem timp pentru noi, ca astia 7 ani de Spania ne-au fost deajuns, si mai vreau sa fac inca un copil la anu, si vreau sa stau cu ei macar pana la 3 ani, ori aici doar din salarul sotului sa ne descurcam 4 e mai greu.
va pupam pe toate si va dorim o zi faina
onyg esti traducator autorizat?

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Olim, si noi avem un apartament de 140 m3 si am cerut 140.000 euro pe el, mobilat si utilat, tot, decat sa vina cu hainele si gata.
Ne-am cumparat acasa o casa, la Urlati (noi suntem din Ploiesti, distanta este cam o jumatate de ora cu masina), mare, si cu teren si cu pomi fructiferi si cu un pic de vie, e frumos, stau deocamdata socrii mei acolo. Ne-a costat 25.000 euro acum 4 ani, si acum valoreaza 150.000 euro. N-am vrea sa o vindem, doar s-o modificam putin sa facem casa si restaurant, ca este o gramada de loc. Am mai cumparat si o casa la Tomelloso (Ciudad Real), dar iti spun sincer, n-am mai putut s-o platim, ca era foarte mult si acum incercam s-o vindem si pe aia ca sa mai recuperam din bani. Facusem bar la parter si l-am inchiriat tot la o romanca, ne plateste chiria la bar si jos sunt doua camere si baie mare, poate sa stea lejer acolo, cam 800 euro pe luna. Aici la apartament platim 450 euro pe luna, dar pe langa mai avem si diverse imprumuturi, se strang o gramada. Ai dreptate, inainte era mult mai usor, cu peseta, era mai ieftin, acum, nu-ti ajung 100 euro pe saptamana sa faci cumparaturi. Imi aduc aminte ca mergeam cu 5.000 pesetas la LIDL (acum 30 euro) si cumparam un carut plin de mancare, cu varf. Du-te si acum sa vezi ce iei cu 30 euro. Si mai ales ca Rajoi zice tampenii asa cum zice… nu ne vad bine (strainii in general).

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

sa va ajute dumnezeu sa le vindeti cat mai repede.Acum nu prea a timp bun de vandut, dar poate reusim si asa scapam de banci.Pe noi ne cam streseaza 3 luni vara ca sotu castiga mai slabut si se cunoaste, plus ca nu vrem sa ramanem definitiv in Spānia, iar in ziua de azi e mult mai bine in chirie, care este 400-500 de euro o casa buna.Asa daca faci un calcul cu asigurari, impozite, basura cheltui inca 500 de euro pe an.
Noi am mai avut 2 apartamente pe care am reusit sa le vindem, si asta am luat-o pt batranete, dar nu mai sunt timpurile de candva, si nu prea merita, mai ales ca esi fff mare pt noi.Am zis ca daca ar fii sa ne intoarcem candva aici om vedea cum a fii.Plus ca lucru gasesti la bani putini si munca multa, ori eu nu vreau sa il duc pe Alex la cresa .Mie in martie mi se termina maternitatea, sper sa iau cateva luni de paro.Iar la Cluj am gasit de lucru la bani fain, deci nu prea merita sa stam, ca acum nu mai poti pune deoparte mare lucru, candva merita, dar acum cum zici tu nu iti ajung 100 de euro pe saptamana si asta fara mari pretentii
va pupam pe toate,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

OLIM,ONIXvoi vorbiti de unele preturi ,la apartamente super ieftne,su asa preturi cum sa nu le vindeti,si chiriile ieftine,500 e,in fine eu stau in ALCALA DE HENARES,SI PLATESC 900 E PE CHIRIE CU GARAJ,SI PISCINA,

SI CU PRETURILE CE SA MAI ZIC,NOI AVEM FIRMA,DE DECORARI INTERIORE SI PINTURA,INAITE CAND FACEAM PRESUPUESTO NICI NU SE UITAU LA PRET,ACUM SE TRGUIESC SI LA 200E.
SI BANCILE STAU NUMAI PE CAPUL TAU,IN FINE DACA VA SPUN CA SOTUL(CARE-I SPANIOL) S-A GANDIT SA VINDEM TOT CE AVEM PE AICI SI MERGEM IN RO.DAR SI ACOLO MI-E O GROAZA INCA MAI SUNT MULTE DE PUS LA PUNCT.
NU STIU CE SA ZIC SE PLANG DIN CE IN CE MAI MULT,OAMENI SI E SUNA O GRAMADA SA LE DAM DE LUCRU,SI ROM.SI SPANIOLI,DAR DACA MERGE ASA SI NOI NO SA MAI AVEM DE LUCRU.NOROC CA MAI FACEM RESTAURANTE SI SE PLATESTE BINE CA DE NU
I-MI ADUC AMINTE CAND AM VEIT CASTIGAM 90.000 DE PESETAS INCA MAI AM AMINTIRE O BACNOTA DE 2000,SI I-MI AJUNGEA SA-MI PLATESC CHIRIA IN MADRID SA MA IMBRAC SI SA SI AJUT CU BANI PE AI MEI.

OLIM UNDE TI-AI LUAT APARTAMENTUL IN CLUJ,SI EU VREU SA-MI IAU,AM VAZUT OFERTE FAINE.

AM INCERCAT SA INTRU IN CAPILOL NOU SI NU POT

Mergi la inceput

noi am luat un apartament pe camplui in 2006 in decembrie, l-am luat in plan, are 100 de m, este intr-o vila, e pe 2 nivele, stil duplex, cu loc de parcare si ne-a costat 70.000 nefinisat, acum am primit 140.000 pe el, au creascut mult preturile, mai ales pe campului care e o zona superlinistita de locuit .
Eu am, zis de chirie la un apartament mic, fara garaj si piscina, ala ajunge la 700-800 la noi.
asta e viata de spania
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Zburam cu blue air. Zboruri foarte ieftine gasiti si pe wizzair punct com. Si dupa paste se deschide Wizzair la cluj, zbor din madrid, Barcelona, valencia. Super ieftin.

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

multumesc de primire
fetelor care vreti sa mergeti in romania ,cautati oferte si cu easyjet(http//:www.easyjet.com).au pretzuri super ieftine.
vad ca vorbiti de preturi la apartamente si chirii.pe aici prin madrid este f scump.
eu platesc rata la un apartament de 52mp2(edificiu vechi de 40 de ani), 1220euro pe luna+300 euro rata la masina....plus in lunile cand tre sa platim si asigurare,ajungem cam la 2000euroi pe luna
cat despre cocoselul baietzeilor si noua ne-a tras de el asistentul pediatru de a plans saracul 2 zile cand vroia sa fac pipi.imi era o mila de el.dar nu s-a decalotat de tot si mi-a zis sa-i trag si eu acasa.incerc eu ,dar mi-e mila de el ca strange repede piciorusele si incepe sa planga de mama focului,chiar daca nu-l mai doare asa de tare.
noi ne luptam cu dermatita atopica,asta de cand s-a nascut...in ultimul timp se trezeste in fiecare noapte intre 1 si 3 si plange si se scarpina de mai mare mila.ii dau intr-una sirop antihistaminic si crema cu corticoizi,desi stiu a nu e bine.dar e plin de zgarieturi peste tot si nu-l pot lasa sa fie as nervos si sa-si rupa pielea in halul asta...ii iau si gel,sampon si crema speciala de la farmacie si degeaba.voi v-ati confruntat cu asa ceva?pediatra ne-a dat trimitere in cele din urma la dermato,dar parca vad ca degeaba...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

OLIM,despre ce carnet de gravida vorbesti?eu nu am asa ceva,si nici la prima sarcina nu am avut...ca sa nu mai spun ca m-am dus sa nasc si nu mi-au gasit istoria,de tot rasul!!!
GEANINA,pai crezi ca nu m-am dus sa-i spun ca am gretzuri si arsuri de mor noaptea,mai ales?
plus ca am un lumbago,de-mi coboara durerea in jos pe piciorul stang.a zis ca-s simptome normale de sarcina.in prima zi cand m-am dus ca nu am putut dormi noaptea de durere de stomac,mi-a dat decat ziua respectiva de baja.asta e ,oricum sa vad cat mai rezist si ma duc din nou la ea.
DBUNNY ,vad ca pe baietzeii nostrii ii cheama la fel
ONYX,de unde esti din ploiesti?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput