Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 24
olim spune:
mirela, cum nu ai carnet de gravida
trebuie sa iti dea medicu de familie si acolo iti trc toate vizitele, eco, rezultate la analize tot, e un carnet verde la noi ca stam in Andalucia, intreaba la medic.Si noi ne confruntam cu aceasta problema a dermatitei, eu il dau pe Alex cu Kelual, recomandat de pediatra si cu Avens, i-a trecut tare fain, dar vad ca saptaman asta ii apare din nou, am inteles ca e de la laptele de san.Oricum cred ca nu ii mai dau deloc, ii dadeam de 2 -3ori pe zi, dar de doua zile vomita tot, asa ca cred ca nu e bun, si plange cand ii bag tata in gura.VOi ce ziceti?
Mirela ai luat apartamentul scump, noi la 185000 latim 900 de euro, plus 2 masini si un prestamo personal, cum zici tu ajungem la 2000 de euro leger, plus telefoane, net, apa, curent, gaz, banii sotului se duc doar pe astea

Eu as vrea sa ma duc cu taromu ca stii o treaba, am auzit atatea despre firmele astea, ca au lasat oameni in budapesta in loc de Tg Mures, ca au intarzieri mari, ca se anuleaza sboruri, iar eu trebuie sa merg cu Alex, si nu vreau sa am peripetii, sotul va ramane in Spania, eu plec ca am sesiunea, si sa il trec pe Alex pe pasaportul meu![]()
M-am intins la vorba, ma duc sa fac nani ca imediat se trezeste puiu![]()
va pup si va doresc o zi frumoasa maine

mami si Alex
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA
Am avut o noapte,alba am in ceput sa tusim si de fiecare data cand tusea,ALVARO,se trezea pana la urma m-am pus cu el in pat,am un pat in camera lui langa patut,si asa o mai adormit saracutul,eu am bagati ochi in cap de somn parca am fost la chef toata noaptea acum beau un pic un ceai neggru ca eu nu beau cafea,spar sa ma trezesc
olimeu nu am avut carnet albastru poate din cauza ca pe mine mau urmarit direct la spitaul la care apartineam,dar in schimb am istorialul,care a ramas la ei la spital.
MIRELASI alvaro are dermatita atopica,si aavut pe fata am sa pun o poza sa se vada,si i-am facut tratament cu corticoizi 5 zile si i-a disparut de pe fata.si mi-a zis ca daca mai apare mai ales acum cu frigul sa-i mesctec un pic pic pic de corticoizi cu vazelina,si sa-l dau iar 5 zile
o data pe zi in ambele cazuri,si dupa tre sa fi atente sa-l dai cu crema cel putin de 2 ori pe zi eu am creme si sampoane din gama AVENE SI-S MULTUMITA,vezi in apa sa nu-i fie prea calda ca nu-i prieste la piele si fai baita tot la 2 zile si la3 daca poti,daca nu-i murdar tare stergel cu un prosop umed,apa nu e buna , aaaaaaaa si sa-l ti putin in apa .SAU am auzit de la cineva care e masagist,vezi in zona scutecului are?daca nu inseamna ca ureeea din pisu ii face bine incearca sa-l faci cu pisu lui.sa-i tamponezi pielicica.
geanina-nica spune:
OLIMdupa parerea mea ,(stiu ca laptele de mama e ffffff bun ptr.bbei)dar daca nu-i mai prieste incearca si nu-i mai da ,eu i-am dat la san 2 luni dupa care am trecut la formula si am incercat sa nu-l amestec,eu am inceput cu NUTRIBEN anti esrtenimiento,ca saracutul era fff.constipat,acum inca ii mai du dar normal.si nu mi-a fost bolnav numai dupa un an si doua luni,s-a racit,si mi-a facut otita.cum la marca vazi si tu care-i prieste.
aaaaa la bilete de avion eu tot timpul le-em cumparat de la agentie de turism EL CORTE INGLES,SI MI-AU IESIT IEFTINE,ZBOR DIRECT
Oana_B spune:
Onyx, am luat ultimele 2 mesaje de aici si am facut cu ele subiectel nou, ca sa stii de ce incepe capitolul 2 tot cu tine.
Capitolul 2 este aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116173
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!