Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Mi-am schimbat si eu numarul saptamanilor, ca erau cam expirate! Se vede ca nu am mai activat nu?
Dar imi face mai bine sa nu mai stiu atatea istorii de burtici care de cele mai multe ori ma preocupa..ma refer aici la colegele mele de suferinta de pe subiectul unde sunt eu cu burtica mea...asa stau cuminte imi iau vitaminele mele, respect ce mia zis medicul si cu Dumnezeu inainte, fara atata preocupare...Un abrazo fuerte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumesc pt primire, sunteti tare dragute

Clopotzel mie mi-au spus ca Dani are 'prelungitor' chiar la 13 saptamani si ceva...si culmea, a fost la Seguridad Social. Au faima de acri la stat, asa ca am stat cuminte fara sa intreb nimic. plus ca mi-au facut eco intravaginala. Dezavantaj: am avut deranjuri toata ziua. Avantaj: i s-a vazut cocoselul. eu nu, doar duamna doctor.

Care-i faza cu cei 2500€? nu-i mai dau? de cand? E sigur? jenant...

Despre mine: sunt casatorita de aproape 5 ani cu un catatean spaniol(ne-am luat de 1 Martie) mai am un frate care sta in Valencia cu familionul lui, si aici imi mai aduc mama din cand in cand sa ma ajute ca o cam iau razna. Dani a avut colici pana dupa 6 luni nimic nu i-a ajutat, acum suntem incurcati cu maselutele...imi vine sa-mi iau campii, umbla si scoate tot de prin dulapuri si sertare.
Lucrez 4 ore la birou + 2 de acasa la o agentie imobiliara britanica. Toti colegii de munca sunt britanici, avantaj: perfectionarea limbii engleze.
Dani merge la cresa de la 9.15 pana la 1.45 cresa privata, platesc 135€ pe luna, fara mancare.
Mi-au iesit actele pt cetatienie spaniola. Au intarziat 2 ani de zile. Maine merg la Juzgado sa vad ce demersuri mai trebuie facute inainte de a jura pe drapel si sa-mi inregistrez propria nastere in registru, ceva de genu asta.

Olim la Thader am fost de vreo 2 ori, dar asa multa lume e, ca ne piere cheful... acelasi centru il avem si aici in Cartagena, deci nu merita osteneala. Daca mai mergeti sa mergeti la Nueva Condomina(centrul comercial din partea opusa a autostrazii) si sa cauti Primark, o firma olandeza de haine foarte ieftina. De-acolo ii iau la Dani camasute la 3-4€.

Merg sa culc odrasla...mai vb

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna seara fetelornoi toata ziua pe afara,acum doarme ca l-am adus frant.n-a mai vrut nici sa pape numai laptic,si la culcarica.

CLOPOTELmi-au spus ca-i baetel pe la 3 luni,si fara sa intreb, m-au intrebat ei daca vreau sa stiu sexul,im-i aduc aminte ca m-au luat prin surprindere;era si sotul cu mine noi ne doream un baietel,si cand mi-au spus ca e baiat am plans de bucurie si mi-a si aratat,a intors monitorul sa vad,sotul ma astepta afara cand i-am spus,a zis ca glumesc nu i-a venit sa creada.
SPER sa ai un tocolog simpatic.si tie ar trebui sa-ti spuna daca se vede.

Dbunnyte inteleg cu sertarele daca te uiti la pozele mele ai sa vezi,eu cred ca-i varsta.
Si sotul meu e spaniol.

ONIXG poti sa faci o lista cu noi si copii nostri si cu gravidutele din spania?mi-e miar place sa avem o listuta pe prima pagina.ce parere aveti?

SI aici sunt in madrid sunt 2 magazine PRIMARK,e ieftina,si prt.mine mi-am luat pijamale super si ieftine si au o gramada de lucruri

va doresc noapte buna la toate,burticile si mamicile.

GEANYALVARO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu sunt de acord cu listuta, asa ne cunoastem mai bine, ce ziceti
eu cred ca stiu magazinele, sau cred ca e ala.Eu cumpar mult din KIABI sau C&A care sunt super ieftine, si au lucruri multe pt copii.Si hainele de gravida mi le-am luat cam toate de acolo ca erau fff ieftine.
cat despre sexul lui bebe mie mi-au spus in Romania si eram de 17 saptamani, ca la 15 cand am fost aici nu se vedea ce e
va doresc tuturor o saptaman faina

mami si Alex

Mergi la inceput

UAUUUU fetelor...deja sunt beata de fericire...adica vreti sa spuneti ca saptamana asta daca am noroc si vrea doctorul ...si vede....pot sa aflu ce sex e bebele......nu pot sa cred........
Eu aveam senzatia ca nu iti spundecat pe la 18 20 sapt. Ptr ca trei eprs am intrebat toate spaniole si toate merg la privat (Sanitas, adeslas...) si mi-au zis ca aua flat aproape de 5 luni si ma gandeam sa nu fie o chestie cum e spre ex in Suedia ca acolo e o lege si pana la nastere nu ti se zice ce este....
Uau ....ce fain ar fi...sa aflam ce este ptr ca asa cand vom da vestea cea mare vom putea spune si ce este...noi inca nu am is familiilor nimic, stoim doar noi medicii si la munca.....
Eu ma gandeam ca in ultima instanta sa merg la un privat unde sa ii cer expres asta platindu-i...dar daca spuneti la stat (unde merg si eu) fac deja chestia asta......Insa nu inteleg de ce puneau anuntul acela la central in Madrid.Poate aici orasel la noi o sa imi zica....

Mergi la inceput

Geanina Nica, cum e la voi in Alcala?
Eu locuiesc in Las Rozas si merg la centrul de salud de aici la tocolog matrona analize tot...Iar ca sa imi faca ecografia de primer trimestre si cu cribado ala de cromozomi mi-a dat trimitere la Spitalul unde apartinem cei din zona asta, adica Puerta de Hierro, si acolo mi a facut doar eco abdominala, acolo este unde am vazut afisul ca nu spun sexul pana la ecografia de segundo trimestre.
Aici in Las rozas ar fi fain sa imi zica ce este, dar parca imi da senzatia ca ar fi doar un fel de dispensar.....
Ptr tine cum este acolo in Alcala, tot asa mergi la centru de salud zonal ptr chestii normale si restul te trimit la spital unde apartineti?? Unde ti-au spus despre sexul bebelui?
Scuze ca-s asa pisaloaga...dar deja nu mai pot sa dorm pana joi...serios....daca ii zic sotului innebuneste si el, ptr ca si el la fel vroia sa aflam intai ce este si apoi sa dam vestea....uau de ar fi asa...............

Mergi la inceput

Geanina Nica nu ti-au intrat la apa pijamalele de la primark???
Ca eu mi-am luat acu un an jumate de la primul primark niste pijamale super faine, ieftine e drept, dar mi-au intrat de numa...si sunt bumbac cica, si asta ca le spal in 30 de grade.....ca daca le urcam temperatura nu ma alegeam decat cu un trapo de sters geamuri
Alte lucruri am luat de la ei gen chiloti (super ok) sutiene cu silicon (hehe) super ok la fel, camasi ptr sotul la fel, cravate, sosetele regular ca au niste ochiuri facute prost la glezna si se face gaura imediat cand tragi, plovere, super ok....dar pijamalele....

A si ptr haine de burtici...ziceti de Kiabi si C&A...bun de stiut ca in curand tre sa dau atacul...mie nu mi se vede mai nimic de burta ca sunt inalta si slaba....si eu care ma gandeam ca o sa se vada din prima luna...dar vad ca nu....seara sunt mai balonata....dar dimineata totul revine la forma rectilinie ...abia astept sa se vada acolo o burticutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Clopotzel totul depinde de cum sta bebeul..ca daca sta cu fundocul la voi...nu se vede nimic. Si cica daca-i baiat se vede mai repede, daca-i fetita se vede mai tarziu, adica nu ti se confirma asa repede.

cele mai faine haine de gravi le-am vazut eu la H&M, si si pt bebei sunt superrrrr

Cine face capitol nou?

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA

clopotzel draga si aici tot asa e cu centru de sanatate,Dar eu am avut sarcina de risc prt.m-au operat de 3 ori cu Papiloma Virus la colul uterin,si nu mi-au lasat numai un pic de col,in cazul acesta m-au controlat la spital tot timpul si in fiecare luna si spre sfarsit din 2 sap. si in fiecare sapt.dea ceea eu am avut si nasterea programata la cezariana.si sexul mi-l-au spus acolo.DA SPER CA SI TIE O SA TI-L SPUNA.

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Geanina Nica nu ti-au intrat la apa pijamalele de la primark???
Ca eu mi-am luat acu un an jumate de la primul primark niste pijamale super faine, ieftine e drept, dar mi-au intrat de numa...si sunt bumbac cica, si asta ca le spal in 30 de grade.....ca daca le urcam temperatura nu ma alegeam decat cu un trapo de sters geamuri
Alte lucruri am luat de la ei gen chiloti (super ok) sutiene cu silicon (hehe) super ok la fel, camasi ptr sotul la fel, cravate, sosetele regular ca au niste ochiuri facute prost la glezna si se face gaura imediat cand tragi, plovere, super ok....dar pijamalele....

EU mi-am cumparat pijamale de satin si camasi de noapte am avut noroc nu mi-au intrat.
e adevarat eu le spal toate hainele la 30-40-grade.

Haine de gravidute mi-am luat si de la alte firme dar mai mari
pana a inceput sa creasca mai tare burtica .si eu am purtat multe rochite am fost gravida primavara. vara si tu poti mai ales ca acum se poarta yegarii si deasupra rochite sau bluzici lungi

si sutiene si chilotei are super faine.din bumbac.DE LA MAG.MONTHECARE.DCRED CA AM SCRIS BINE?

Mergi la inceput

ANDEEAPE UNDE MAI ESTI GATA TE-I INSTALAT IN CASA NOUA?

OLIMnu ne-ai pove. nimic de la botez

AUREOLACUM O MAI DUCI SPER CA ESTI BINE.MAI ZI CEVA.

DBUNNYEU NU STIU SA FAC CAPILOL NOU,ONIXGpe unde esti?

Mergi la inceput