Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 20
olim spune:
salutare tuturor
Alex e mai bine, aproape nu mai tuseste deloc, si ma bucur ca luni ma duc sa ii fac vaccinul de 2 luni, sper sa il aibe
.Insa acum bolnav in casa e tati a ajuns azi noapte si are febra si tuseste.Am nervi ca am crezut ca va sta cu noi in wek da pleaca in ITALIA.
Mergem sa facem ceva cumparaturi pt drum si pt noi acasa.Am vrut sa mergem la reduceri ca anu asta nu am fost deloc
, dar cum trebuie sa plece nu merita sa facem atata drum, ca avem de mers 100 de km.
Si Zapatero nu ne mai da banii cei 2500
, chiar daca mai e unn pic pana la alegeri.Ce parere aveti despre propunera lui Rajoi
despre contractul despre imigranti.A zis ca strainii nu muncesc de calitate, ori fii muncind lenesii lor
Asa m-am saturat de felul cum ne trateaza, si de invidia lor
.
ce mai faceti altfel, ce mai povestiti voi?Va pupam pe toate si va dorim un wek frumos sa aveti toate

mami si Alex
Dbunny spune:
Buna spanioloaicelooooor! In sfarsit v-am gasit! Sunt activa pe acest forum cam de doi ani, si nu v-am vazut pana acum. Am scris mai mult la Clubul scutecelor. Locuiesc in Cartagena provincia Murcia de aproape 7 ani. Am nascut aici acum 14 luni si acum sunt din nou insarcinata. Daca cineva are vreo intrebare in legatura cu nasterea in Spania, nu ezitati sa intrebati!
O imbratisare calda pt toate romancutzele din Spania
Dbunny
5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Olim foarte departe una de alta nu suntem mai ales cu noua autovia Murcia-Almeria. De ce i-ai dat lui Alex antibiotic? saracutul cu doar 2 luni... de obicei pediatrii de aici nu se inghesuie sa prescrie antibiotic, noi de-abia la 13 luni am primit Klacid, si-am tot fost raciti-3 luni de cand e la cresa parca nu-i mai trec mucii![]()
Am fost la un pediatru homeopat saptamana trecuta, 60€ sedinta, sa vedem ce efect fac tratamentele pt cresterea imunitatii...
Am mai vrut sa va spun ca de vreo 2 saptamani la Carrefour tot vad mure, afine, zmeura si capsuni. Azi am luat afine, ca-s cam anemica, dar scumpe mi-au iesit...
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
olim spune:
salutare
dbunny, bine ai venit in gasca
, da suntem destul de aproape, noi in vara am fost in cartagena, si mi-a placut tare, aveti si noroc ca aveti un supercentru comercial, cu media markt, leroy toate.Noi mergem in Murcia in Thader la cumparaturi, ca acolo gasesti de toate.
I-am dat lui Alex antibiotic pt ca am avut catarro amandoi, si am tusit ca magarusii o saptamana, plus ca acum o luna a fost si suspect de otita, si atunci am primit augmentine.Si cu antibiotic am tras-o o saptaman, fara era tare greu.
Mai povesteste despre tine, asa ne cunoastem mai bine![]()
pupam toate fetele si va dorim un wek fain sa aveti
,
mami si Alex
geanina-nica spune:
olimsi pe mine ma inerveaza politicieni astia
dar ce sa facem,nici unul nu e bun nici de drapta nici de stanga naiba sai ia.Macar tui astepti cei 2500e.da eu ca nu am primit nimic,pe deoparte de la spanioli nu am primit nimic ca avem firma si sotul castiga mai mult de cat zic ei sa ai venitul anual ca sa-ti dea ajutor,ca emigranta la romani nu ptr.ca sunt casatorita cu un spaniol.SI ASA AM RAMAS FARA NICI UN AJUTOR. 
Si cu romani care muncesc sau nu,nu stiu ce sa zic eu am avut de-aface cu multi,si mi-au dat si probleme destule,intradevar sunt care muncesc dar si care cred ca intind mana si le pica din cer.
i-mi pare rau prt.papi ai grija de el si dai multa caldurica![]()
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
geanina-nica spune:

Dbunnybine ai venit la spnioloaice.

SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL,CA SCUMPIC MAI E.SI CU COSTUMUL DE CARNAVAL SCUMPIC FOC.
AM VAZUT CA-I CAM DE ACEEASI VARSTA CU PRINTISLRUL MEU.
Mie mi-au dat repede antibiotic nu au azitat,eu cred ca in functie si de boala,si de varsta copilului,antibioticul face bine dar poate sa faca si rau,eu personal nu sunt prea de acord cu el.
si ptr.sistemul imunitar te-au trimis ei sau din prorie initiativa?
NOAPTE BUNA VA DORIM
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
olim spune:
dbunny, iti doresc sa ai o sarcina usoara
geanina, adevaru ca toti politicienii gandesc doar pt ei, inclusiv romanii
, macar sa ne dea zapatero banii, ca am inteles ca inca nu sau dat deloc, si legea e din iulie.
va pupam pe toate si va dorim duminica faina

mami si Alex
geanina-nica spune:
neatza"nu veniti la o cafeluta
noi suntam bine,
doar cum suntem asa de neastamparatzi, ieri am gazut si ne-am lovit in barbita
acum sta in patut si se joaca pana i-.mi beau cafeaua ca daca nu, nu pot sa stau de loc la calculator,vine si mi-l inchide 
voi ce faceti la vara?in concediu mergeti in ro?
Noi vrem sa mergem,iulie,la mare,
ii place ffffffff.mult apa,si mie la fel vau deabia astept sa ma intind la soare,dupa vrem sa mergem in ro.
eu oricum vreau sa ma duc in ro acum in 18 februarie sa-l vada bunici adica parintii mei si toate neamurile.
dar nu stam mult asa ca vrem sa ne intoarcem in vara cand e mai cald.
dumineca placuta la toate si iesiti ca e un timp super.
Clopotzel spune:
INTREBARE MARE
Mamicilor de Spania, ia spuneti/mi si mie cand vi s/a spus sexul copilului, la cate saptamani???
Eu sunt insarcinata in 13 sapt, am facut deja eco de primul trimestru si din ce am vazut acolo scrai ca inainte de eco de al doilea trimestru nu se spune sexul copilului.
Eu joi am programare la tocolog si o sa o fac pe proasta si intreb cum merge treaba aici cu sexul copilului sa il afli. In romania sunt fete care de la 13 sapt stiu ce au....
Aici cum o fi???
7s
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.