Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aureola27 spune:

buna fetelor sunt si eu o graviduta din spania mai precis din granada si sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit,abia am 8 saptamani de sarcina si sunt un picut preocupata ,anul trecut in februarie am pierdut o sarcina de 10 sapt dar speram ca de data asta totul o sa fie bine pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

Geanina, incerc sa fac tot ce pot sa merg inainte. Mi-e greu, sincer, dar asta este.
AUREOLA, bine ai venit, sa speram ca totul o sa mearga bine, ai incredere!
Ce mai stiti de OLIM si de celelalte fete?

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA DIMINEATAcam tarziu...dar e DUMINECA si am lenevit
ONIX maine vine papi ce bucurieeeeeeeee!

AUREOLAbine ai venit in gasca,felicitari prt.sarcina,fii optimista si-o sa vezi ca totul merge ok.
Am vazut ca esti din Granada chiar ieri vorbeam cu sotul ca vrem sa mergem la ALAMBRA din Granada.Pe munti este zapada?

CHIAR FETELOR SE VEDE CA CELELALTE MAMICI SUNT FFFFFFFF.OCUPATE AU DISPARUT.

Azi ne pregatim sa mergem in centrul orasului,a inceput carnavalul o gramada de copii costumati ce fainnnnnnnn.Am vrut sa-l costumez si pe ALVARO dar m-am trezit tarziu si nu am mai gaiut costumas,o sa fie la anul,asta e.

Va pup pe toate,si o dumineca, placuta poate intru si mai tarziu.profit ca papa e acasa.aaaaaaa era sa uit AUREOLAPRIMELE 10 MES.INTRA MAI GREU ASA CA TRIMITE REPEDE 10MES.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

ONIXI-mi place numele ales,si eu am vrut sa-i pun la ALVARO,ALEXANDRU dar era prea incarcat asa ca am ramas doar cu un nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
noi am fost cam bolnavi perioada asta, am fost de vreo 3 ori la urgente, la pediatru.Eu am facut un catarro si Alex a luat si el, si am bolit o saptamana cu dureri de gat, febra, si o tuseAcum eu sunt bine, Alex mai tuseste inca, sper sa ii treaca.
sper ca saptamana asta sa fie mai usoara si sa am timp sa trec mai des,
va pupam,

mami si Alex

Mergi la inceput

olim i-ti doresc insanatosire rapida,si noi am fost raciti cu toti si ALVARO mi-a facut otitta de 2ori din cauza muculetilor,am stat cu antibiotice 20zile,acum suntem bine sper sa nu ne mai racim cu epidemia asta.

FETELOR azi am implinit 16 luni si am inceput sa zicem APA pe ROMANESTE va dati seama ce mandra sunt.

va doresc o noapte buna si sa visati cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna dimineata,fetele
stiu ca nu am mai intrat cam de mult sa va salut,dar sa stiti ca am citit tot pana acum,asa ca,sunt la curent cu tot ce ati facut si mai faceti.
noi suntem foarte bine deocamdata,cu contractii cat mai multe,dar mi s-a spus ca e normal acum pe ultima suta de metri(ca doar mai avem 10 zile pana la termen) si abia asteptam sa ne tinem iubita in brate.am terminat toate analizele,streptocopulB mi-a iesit pozitiv,dar ma bucur ca am putut avea timp sa fac cele 6 zile de tratament cu antibiotice,iar cand o fi sa nasc se mai face o tura de tratam.acum mergem la monitorizare saptamanal pana la sfarsitul sarcinii si suntem f bine.
am reusit sa termin si bagajul(aici sunt mai zgarciti si ne-au dat listuta de la spital cu cele necesare) si nu ne mai ramane decat sa asteptam momentul cand vrea ea sa vina pe lume

OLIM va doresc insanatosire grabnica si sa auzim de bine,iar numele imi place mult.
AUREOLA bine ai venit si scrie repede primele 10 mesaje ca sa le putem vedea in timp real.ai incredere ca totul va fi bine,caci suntem multe gravidute care au avut multe probleme in sarcina,dar iata ca,cu voia lui D-zeu am ajuns aproape de final.si eu am pierdut 4 sarcini inainte de asta si tot am trait cu speranta ca intr-o buna zi voi fi si eu mamica.am facut si inca mai fac tratament si am vazut ca se poate.
multi pt toate fetele si sa auzim numai de bine.

nicole38+ si ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

nicol_esiti doresc o nastere usoara,si noi asteptam pozele,acum nu-ti mai ramane decat sa astepti,sa sti ca suntem alaturi de tine.
CHIAR la voi nu va da nimic?chiar ca-s zgarciti catalani astea.
CREDca la spital nu se plateste?nu?

va pupam azi zi de smotru,asa ca intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aureola27 spune:

buna fetelor si multumesc ptr sfaturi .Geanina sa stii ca mai este multa zapada la sierra asa ca puteti sa veniti sa va bucurati si voi de frumusetile granadei ,daca vreti sa va duceti la alhambra cumparati bilete din timp ca aici este foarte aglomerat,cred ca acum se vand la caixa.Va multumesc pentru incurajari adevarul e ca m-am mai linistit pentru ca acum ma simt altfel nu ca la prima sarcina sper sa treaca repede timpul in special primele 4 luni,ca sunt cele mai dificile.multi pupici aaa voi ce o sa aveti?

Mergi la inceput

AM PUS SI NOI FOTOGRAFII

AUREOLAEU AM UN BAIETEL.UN INGERAS DE COPIL

GEANYALVARO

Mergi la inceput