Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 17
onyxg1998 spune:
Buna dimineata,
Andreea, ne-am gandit foarte mult la nume, mai ales ca Vlad vroia sa fie baietel, dar am zis ca daca nu pot sa-i dau un fratior, poate alege el numele surioarei, si a ales Maria. Ne-a placut, mai ales ca era si nume sfant, si apoi Alexandra ne-am decis dupa ce am incercat o gramada de variante, dar nu ne placeau cum suna. Si mai ales ca pe fetita nasului o cheama Alexa, am zis ca nu e rau. Sa speram ca toate or sa mearga bine pana la sfarsit.
Vad ca si tu esti in aceeasi perioada cu mine. Imi pare bine. Sper sa ai si tu o nastere si o sarcina cat mai usoara. Eu deja am inceput, mi s-au umflat mainile si picioarele, am si arsuri, mai am si contractii din cand in cand, asta este, tragem cu dintii sa ajungem pana la sfarsit.
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
andreea_vlad spune:

Buna,fetelor!
Orarul meu de somn e dereglat rau,adorm pe la 2-3 noaptea si ma trezesc pe la 11-12 "dimineata".Asa ca...sa mai vb.putin cu Onyx,chiar daca ea probabil doarme la ora asta.
![]()
Si eu ma gandesc la nume de fetite,sotul meu a ales numele de NOEMI,si tine neaparat ca fetita sa aiba 2 nume.Asa ca asteapta sa aleg si eu unul...inca nu sunt decisa...
Si eu mai am contractii,dar mai rar.Daca nu ma simt OK,las totul si ma intind o ora in pat,pe partea stanga(ca asa am auzit ca e bine sa fac sa nu mai am contractii),se pare ca functioneaza.
In data de 28 ian.am de facut un nou set de analize la urina si sange(inclusiv testul O´Sullivan-glicemia-pt depistarea diabetului gestational daca este cazul)sper sa fie bine.
La cursurile pt.mamici nu am fost pt.ca nu vb. spaniola si nu inteleg tot ce mi se spune.
Mai vorbim,va las acum,somn usor!
26+
onyxg1998 spune:
Da, si eu trebuie sa fac testul, dar marti. Azi am avut programare la matroana si mi-a zis ca daca n-am facut inca testul trebuie sa ma vada din nou pe 5. Am uitat s-o intreb de cursuri, asa ca mai stau putin. Poate incep din februarie. Oricum, mi-a zis ca trebuie sa stau mai linistita, daca tot am contractii multe, mi-a zis ca 3-4-5 pe zi este normal, dar nu mai multe. I-am zis ca am inceput munca din nou si s-a uitat cam ciudat la mine, mi-a zis ca treaba mea, dar ca trebuie sa ma odihnesc mai mult, de parca as putea. Oricum sunt decisa ca la sfarsitul lui februarie sa raman acasa pana la anul.
Va pupam si sper sa ne citim curand cu vesti bune.
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Vlad Gabriel James
andreea_vlad spune:
Ce mai faceti?
OCUPATE?
TOATE?
NOI SUNTEM BINE,AZI AM FOST SA FACEM UN NOU SET DE ANALIZE.
ONYX,TESTUL O'SULLIVAN MI-A IESIT BINE:76 INITIAL (SAU 0.76)APOI MI S-A DAT SA BEAU O STICLUTA CU GLUCOZA SI DUPA O ORA CAND AM REPETAT GLICEMIA A FOST 132(SAU 1.32).DACA ERA MAI MARE SAU EGAL CU 140 ERA O PROBLEMA SI TREBUIA SA IMI FAC PROGRAMARE IN SEVILLA PT.ASTA.
REZULTATELE LA CELELALTE ANALIZE LE AM PESTE VREO 10 ZILE.
CONTRACTII MAI AM DOAR CATEVA PE ZI.
NUMAI BINE, FETELOR!
...SI MAI SCRIETI SI VOI CE MAI FACETI!
VA PROVOC!
![]()
PUPICI!
27+
onyxg1998 spune:
Andreea, am fost azi la analize si sper sa iasa bine, abia martea viitoare imi dau raspunsul. Imi dadusera programare pentru azi la sange si pentru luni, pe 4, la urina, dar i-am smecherit nitel si le-am dus pe amandoua azi, sa nu ma mai plimb atat pe drum. Sa stii ca eu imi aduceam aminte ca era scarbos suculetul ala, dar azi dimineata, mi l-au dat rece si n-a fost prea rau. Tot asa suntem, mergem inainte, contractii din cand in cand, nu ma mai alarmez. Sunt din ce in ce mai obosita si mai grea, sper sa mai rezist la munca pana in martie, sper. Asa nu imi ramane decat o luna si putin din medical si restul post natalul si apoi concediul si apoi somaj, ca unde ma duc la munca cu bebe de 5 luni ?! 
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Vlad Gabriel James
andreea_vlad spune:
SALUTARI TUTUROR!
ONYX,IN ULTIMUL TIMP POSTAM NUMAI NOI DOUA,NU STIU CELELALTE FETE CE MAI FAC...
UNDE LUCREZI TU? NU TE-AM INTREBAT SI TOT AM VRUT SA O FAC.
GEANINA,TU NU NE MAI SPUI NIMIC?
OLIM,NICI TU?
SI CELELALTE?????
HELLO!??? 

27+
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by andreea_vlad
SALUTARI TUTUROR!
ONYX,IN ULTIMUL TIMP POSTAM NUMAI NOI DOUA,NU STIU CELELALTE FETE CE MAI FAC...
UNDE LUCREZI TU? NU TE-AM INTREBAT SI TOT AM VRUT SA O FAC.
GEANINA,TU NU NE MAI SPUI NIMIC?
OLIM,NICI TU?
SI CELELALTE?????
HELLO!???27+
Andreea, lucrez la o firma care face rezervoare metalice mari, pentru stocare de vinuri, uleiuri, biodiesel… sunt traducatoare, dar pe langa, mai fac si oferte si contracte si pentru Spania si pentru afara. Sunt destul de multumita, desi, ca in orice loc, colegi si colegi, mai ales colege!
Dar nu prea le bag in seama, trec peste toate si imi vad de treaba mea. Programul, stii din ala nasol de stau toata ziua la munca, de la 9 la 2 si de la 4 la 7. Cand ajung acasa, mai ales in ultimul timp, sunt rupta de oboseala, si mai ales ca sunt singura doar cu Vlad pana pe 4 cand se intoarce papi din Romania, iti dai seama. In ultimul timp ajung acasa, il iau pe Vlad sa-l sunam pe papa, si apoi mai intram cateodata pe la Mercadona sa mai luam cate ceva, daca nu, acasica, la dus, mancat de seara si in pat. Vlad de obicei pe la ora 10 seara doarme, asa ca stau cucuvea si ma mai uit la tv si apoi ma ia somnul, dar pe la 5 in general ma trezesc si apoi pana ma ridic din pat la 8 dimineata sa ne pregatim de plecat, nu prea mai adorm. Azi dimineata, cum trebuia sa merg la analize, m-am trezit odata pe la 3 apoi pe la 5 si ceva si n-am mai adormit si pe la 8 fara ceva am plecat la analize, binenteles cu Vlad dupa mine. Si cand am ajuns la pranz, am mancat, am facut lectii si am plecat iar. Iti spun sincer ca mi se inchid ochii de somn.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Vlad Gabriel James
andreea_vlad spune:
SALUTARI,DIN NOU!
EU MA MUT MAINE DIN CASA UNDE LOCUIESC IN ALTA CASA TOT AICI IN SAT.VA TREBUI SA TRANSFER LINIA TELEFONICA SI INTERNETUL LA NOUA ADRESA ASA CA VOI STA UN TIMP FARA NET.DAR MAI INTRU EU DE PE LA ALTII SA VAD CE MAI FACETI...
SI...ONYX,INTR-ADEVAR AI ORARUL CAM INCARCAT DAR LE SCOTI TU LA CAPAT PANA LA URMA...SUNT SIGURA.
MAI VORBIM,VA PUUUUP!
27+
onyxg1998 spune:
Buna dimineata,
Andreea, sa speram ca ne citim cat mai curand!
Fetelor, pe unde umblati ??
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Vlad Gabriel James
geanina-nica spune:
BUNA FETELORam revenit!!!!!!!!!!!![]()

AM AVUT PROBLEME CU CALCULATORUL
si am swtat fara cateva zile scuze.
ANDREEAmultumesc de complimente,astept pozele tale.
ONIXvai da ce ocupata esti cum te descurci?Si fara papi?cred ca esti o super mamica.![]()
VA PUP PE TOATE VA DORESC NOAPTE BUNA,![]()
GENY
ALVARO
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/