Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 16
onyxg1998 spune:
‘Neata la toate burticile,
Andreea, asa am facut, am stat in pat cam vreo 2 saptamani, desi nu toata ziua, ca nu poti sa stai prea mult la pat. Am avut medical si ar fi trebuit sa stau pana pe 24, dar cum ma simteam mai bine, m-am intors la munca. am inceput din nou pe 15. Tot mai am contractii, mai ales seara, dar nu asa frecvente, mai rare, si cred ca sunt de oboseala acum mai mult decat orice. De baut, beau mai bine de 2 litri de apa pe zi, in afara de suculete si supe si lapte, asa ca de la deshidratare, nu poate fi. Am luat pastilutele pana pe 15, le-am lasat pentru ca in ultimul timp simteam cum mi se accelereaza pulsul si ma sufoc si mi-a spus doctora ca pastilele astea sunt niste relaxante uterine si ca intr-adevar accelereaza pulsul si mamei si fatului si cum eu mai am si o aritmie idioata… iti dai seama ca a trebuit sa le las. Cand am fost ultima data la spital la Albacete, mi-au spus ca nu sunt contractii de nastere, colul este lung si inchis, bb este bine, nu sunt foarte grave, doar ca daca s-ar accentua si s-ar inmulti numarul, atunci sa merg de urgenta. Mi-au spus ca pana in saptamana 24 (eu aveam 22 de saptamani) nu puteau sa faca nimic pentru bb, ar fi fost un avort, nu o nastere prematura. Acum, multumesc lui Dumnezeu, sunt mai bine. Oricum de durut, nu ma dureau, doar ca ma simteam incomod.
Sper sa merg macar asa in continuare si sa rezist macar pana in martie.
25+
Pupik de la Onyx si Vlad
geanina-nica spune:
HOLA,MAMICI SI BURRTICI!
Is franta, azi am umblat tota ziua,ma doare tot corpul.
maine avem vaccinul de la 15 luni,saracutul,asa o sa plinga.SPER SA NU-L DOARA MULT.
va pupicesc pe toate
GEANY
ALVARO
geany http://www.flickr.com/photos/gfan/
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by olim
julia trebe sa iti dau o peveste nu tare buna, copilul nu va primi cetatenie spaniola, doar cand unul din parinti o are, stiu asta ca am un bebe de 7saptamani si noi suntem de 8 ani legal in spania, si acum ne depunem actele pt cetatenie.
geanina , copilul tau are dubla cetatenie, deoarece sotul tau e spaniol
ca sa primesti cei 2500 de euro. trebuie sa fii lucrat 6 luni in ultimii 5 ani si sa ai rezidenta de minim 2 ani.
pupam toate fetele si va dorim o saptamana buna sa aveti
mami si Alex
sunt 2 ani de rezidenta sau 2 ani de empadronament?
julia
9+ si
alex-raoul(5 anisori)"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
geanina-nica spune:
MAMICI BURTICI PE UNDE MAI SUNTETI?/red]
VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT!
ONYXGdoresc sa vad poze cu bbul tau ,o sa rezisti pana la capat ai sa vezi
ANDREEALA FEL,si nu te descuraja,totul o sa fie bine
[red]OLIMce-ti mai face grasutul,a inceput sa gangure?
VA PP PE TOATE
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
onyxg1998 spune:
Multumesc pentru incurajari, Geanina.
Sper si eu din tot sufletul sa mearga bine pana la capat chiar daca asta ar insemna ca de luna viitoare sa stau acasa mai mult timp, nu mai conteaza, totul se reduce la a avea o bebita sanatoasa si zdravana cu care sa se joace Vladucul meu.
Va doresc la toate o sarcina si o nastere cat mai usoare si fara probleme.
Ati mers la cursurile prenatale?
25+
Pupik de la Onyx si Vlad
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATA!
Va dau o veste,ne-a iesit un dinte,acm avem 5 vom pute sa masticam mai bine ce bineeeeeeeeeeee
ONIXGdraga mea, eu am stat acasa toata sarcina(,bine mi-am permis sa nu lucrez,)am avut o sarcina de risc,inainte de a ramane insarcinata am avut 3 operati pe colul uterin,aproape am ramas fara col,si m-a ajutat DZU,sa ajung pana la 37,3saptamani,ALVARO a cantarit 2.220kl 46 cm.a luat repede in greutate,si a crescut.daca poti sa stai stai in patut toata ziua,cum zici tu ,totul se rezuma la bebita.
Am fost la cursurui,tottul teorie,sio chiar la sfarsit ne-a invatat cum sa impingem,ce sa zic duete vzi cum e, daca e pierdere de vreme nu te mai duci,poate s-a mai schimbat din 2006.
VA PUP PE TOATE SA AVETI O DUMINECA PLACUTA.
AM PUS POZE NOI!!!!!!!!!!!!
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by geanina-nica
BUNA DIMINEATA!
Va dau o veste,ne-a iesit un dinte,acm avem 5 vom pute sa masticam mai bine ce bineeeeeeeeeeee
ONIXGdraga mea, eu am stat acasa toata sarcina(,bine mi-am permis sa nu lucrez,)am avut o sarcina de risc,inainte de a ramane insarcinata am avut 3 operati pe colul uterin,aproape am ramas fara col,si m-a ajutat DZU,sa ajung pana la 37,3saptamani,ALVARO a cantarit 2.220kl 46 cm.a luat repede in greutate,si a crescut.daca poti sa stai stai in patut toata ziua,cum zici tu ,totul se rezuma la bebita.
Am fost la cursurui,tottul teorie,sio chiar la sfarsit ne-a invatat cum sa impingem,ce sa zic duete vzi cum e, daca e pierdere de vreme nu te mai duci,poate s-a mai schimbat din 2006.
VA PUP PE TOATE SA AVETI O DUMINECA PLACUTA.
AM PUS POZE NOI!!!!!!!!!!!!
Vai, Geanina, ce baiat mare ai, sa-ti traiasca si sa-i dai cat de curand un fratior sau o surioara!
Noi suntem mai bine, mai am contractii, in fiecare zi, dar nu asa dese, cam 3-4 pe zi, si mai ales seara cand, dupa o zi intreaga de munca si alergatura, ne asezam in pat. Bebita se misca mult, mai ales cand sunt la munca, probabil sa-mi dea de inteles ca este alaturi de mine, si ca se gandeste la mine. Si Vlad este bine, am facut lectii mai devreme si acum el se joaca pe calculator si eu sunt la servici, bine ca mai am cam o ora si jumatate si gata ziua de luni.
Va pup pe toate!

26+Pupik de la Onyx si Vlad
geanina-nica spune:

Buna fetelor,sunteti ocupate rau,nu mai ziceti nimic,va astept la o barfa.... ceva
ONIXI-ti multumesc de compliment,da a crescut atat de repede,ca nici nu-t5i dai seama cu trece timpul.
ma bucur ca esti mai bine,si se vede ca bebita e activa,de pe acum hihihi,se vede ca VLAD e cuminte.
Eu as dori sa-i dau un fratior la ALVARO,sau surioara dar eu am o problema sotul meu e mai invarsta decat mine.si eu am deja 33 ani.
azi noapte ALVARO mi-a facut reactie la vacin si mnu a lasat sa doarma nimeni,saracutul a facut febra,si transopira,i-am dat anti termic acum e ult mai bine,am iasit dupa masa si la o plimbarica,acum doarme,ma duc si eu sa ma pun inpat asa mi-e de somn.
VA PUP PE TOATE SI SARCINA PLACUTA IN CONTINUARE.
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, la toate fetele.
Ce mai faceti, nu prea mai intrati pe net!
Geanina, eu ii dadeam lui Vlad inainte sa mergem la vaccin putin apiretal si nu-i mai facea reactie cu febra sau alte probleme. Asa suporta mai bine vaccinul.
Cat despre varsta, asta nu conteaza. Eu am la servici o colega care are aproximativ 36 de ani si a nascut in septembrie al doilea copil. Asa ca nu-i o problema. Nu este bine sa fie singurel, iti spun eu, cand iti este lumea mai draga zice ca sa te joci cu el, si poate n-ai chef sau esti obosita, asa daca mai are un fratior sau o surioara se joaca impreuna. Si mai tarziu o sa-i fie si mai bine, ca n-o sa fie singurel.
Tu ai frati sau surori ?
Eu am un frate si o sora, amandoi mai mari ca mine, si este tare bine sa stii ca ai pe cineva pe care poti conta intr-un moment mai dificil.
Eu as fi vrut sa raman insarcinata acum vreo 4 ani, dar n-am putut, nu am mai ramas pana in vara lui 2007. Chiar si asa, sunt bucuroasa ca n-o sa mai fie singurel, Vladutul meu.
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria +
Vlad Gabriel James
andreea_vlad spune:
Buna,fetelor!
Geanina am vazut si eu pozele cu baietelul tau,e tare scump,sa-ti traiasca!
Onyx,vad ca ai semnat si cu numele fetitei,adica esti decisa in privinta numelui pe care il va purta.Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara,cred ca te bucuri ca si mine,de fiecare saptamana care trece fara a da pe la spital din cauza contractiilor.
Eu nu lucrez,am timp sa ma odihnesc si sa am grija de mine,sunt bine.
Va pup,pe toate!

26+