*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 20
Ereena spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
multumesc de rasounsuri fetelor....eu iau deja tratament nospa 3/zi si ginipral tot 3/zi....prob e ca ieri am uitat sa iau nospa...asta sa fie cauza...?la doctor oricum o sa ma duc marti(atunci e doc mea)la control dupa internarea de saptamna trecuta
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
Iubita , daca ai contractii dureroase, gaseste pe cineva sa it faca o injectie cu amestec litic , asta iti fac si in spital scobutil cu no-spa si ia 4 gynipral pe zi pana ajungi la medic.Mie mi-a zis ca pana ajung la bucuresti la docotr pot face chestia asta, eu am facut injectii de nu mai aveam loc.Gynipral se pot lua pana la 8 pe zi , poti citi pe prospect .Amestecul litic il faci primele 2 la 6 ore apoi la 8 ore.Dar asigurate ca sunt contractii dureroase.De obicei eu nu urmez sfaturi dupa ureche ca sa zic asa , dar am trecut prin asa ceva si este absolut permis in sarcina tot ce iti spun.Si la pat cu tine , nu mergi decat la baie .......ah si acolo e o chestie, daca nu mergi atunci cand ai nevoie si tii putin de pot lua dureri .
Ai grija de tine si de bebe
29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
docdecap spune:
ceska, si eu ma dau acum mare si tare, dar stiu ca o sa ma ajute sa stea mama cu mine macar o sapt-doua (adica sa vina peste zi, sa ma ajute la restul in casa macar). asa a ajutat-o si pe sor-mea, dar cu stat la ea -adica mutat bucuresti 2 sapt. acuma, ea fiind tot in Cta ma voi baza pe ea doarpeste zi. De tati nu's ce sa zic, ca nu cred ca ma poate ajuta noaptea daca n-are si el niste laptic sa-i dea...
Oricum, dupa ce vei avea copilul iti va face el program si viata in Germania, si vei avea timp sa te gandesti apoi si la un job
angelique, raspunsul psihnalitic ar fi 'mhm!' reactia mea e de FELICITARI si tine-o tot asa, fii asertiva, incearca sa mai faci asa si cand iti vine sa muncesti in locul altora, sa vezi ce ti se mai elibereaza viata!!
pupic fetele!
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Gina M spune:
Fetelor, nu va face-ti atatea probleme ca sigur va ve-ti descurca de minune cu puisorii micuti. Dumnezeu va v-a da tot ceea ce ve-ti avea nevoie ca sa puteti face fata noii situatii.
Ceilalti mai mult te incurca decat sa te ajute.Personal ma scutesc de orice ajutor de acest gen.Nici nu vreau sa aud.
M-am descurcat de minune inca de la prima sarcina iar pe atunci eram doar o 'matza' de fata.Nu stiam cum se pune un diaper (am exersat cu sotul pe o cutie mare de bomboane - imaginati-va cum arata cutia cu diaperul ), nu stiam cum va trebui sa hranesc copilul, cum sa-i fac baie etc, insa cand a venit micuta Rebecca, asa de bine m-am descurcat de parca le-as fi stiut/facut pe toate de o viata.
'Natura te invata si apoi, iata cate mamici cu puisori de aceiasi varsta vom fi pe aici!Impreuna v-om gasi cu siguranta raspuns la toate.Capul sus ca o sa fie bine.
Primele zile sunt insa obositoare si cum dupa nastere v-om fi,personal am de gand sa gatesc cateva feluri de mancare sa le bag la congelator sa am pe ce pune mana atunci cand ma voi reintoarce cu puisorul micut acasa.
Ma gandesc insa, din ce saptamana ar fi intelept sa ma pun la bucatarit in acest scop?!Nici sa stea prea mult nu as vrea.Totusi, cam cat timp este ok sa stea papa la congelator?!(P.S:Am aparat din acela cu pungute speciale in care pun papa si scoate aerul.)
De ce parere sunteti?!
34+
alinaatudor spune:
Buna fetelor...uite ca intru si eu prima data in acest weekend..sunt happy ca suntem iar in vizita la parinti..si e super..mai ales pt mine care stau numai in casa si socializez super putin...imi fac tare bine iesirile la ploiesti...
am tinut sa intru pe net ca vreau sa va intreb ceva...mie ..de 2 zile..imi curg sanii..ideea e ca simt cand urmeaza..sa zic asa un nou jet...simt o tensiune in sfarcuri si apoi ma dor sfarcurile..ca si cand se contracta..si se uda bluza..sutienul..asa..o pata destul de mica...desi la inceput a fost rar..azi cred ca am avut vreo 10 asemenea episoade...iar lichidul nu este transparent..e galbui...stiu ca e destul de normal...dar vroiam sa va intreb daca si vou vi se intampla....si daca nu cumva e prea devreme pentru mine,....inca din saptamana 27?
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 27 si Stefania
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Buna fetelor...uite ca intru si eu prima data in acest weekend..sunt happy ca suntem iar in vizita la parinti..si e super..mai ales pt mine care stau numai in casa si socializez super putin...imi fac tare bine iesirile la ploiesti...
am tinut sa intru pe net ca vreau sa va intreb ceva...mie ..de 2 zile..imi curg sanii..ideea e ca simt cand urmeaza..sa zic asa un nou jet...simt o tensiune in sfarcuri si apoi ma dor sfarcurile..ca si cand se contracta..si se uda bluza..sutienul..asa..o pata destul de mica...desi la inceput a fost rar..azi cred ca am avut vreo 10 asemenea episoade...iar lichidul nu este transparent..e galbui...stiu ca e destul de normal...dar vroiam sa va intreb daca si vou vi se intampla....si daca nu cumva e prea devreme pentru mine,....inca din saptamana 27?
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 27 si Stefania
Cam asa o sa simti si cand o sa alaptezi si vine lapticul, acuma nu stiu ce sa zic daca e ok asa devreme ca eu nu am simtit asta decat dupa ce am nascut.
Ma bucur ca te simti bine la ai tai la Ploiesti.
In ce zona stai acum si pentru cat timp?
emilia cu Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
alinaatudor spune:
Emilia..pai ai mei stau in 9 mai...tu pe unde stai...
Si eu ma gandeam ca e cam devreme cu sanii asa de pe acum,....imi e teama sa nu fie vreun semn ..aiurea..imi e teama de nastere prematura...
Alina 27 si Stefania
emiliapop spune:
Alina nu ai si tu pe cine sa intrebi pe mobil: doctora de familie, ginecolog ?
Eu zic sa nu te gandesti asa departe la nascatoare ca de obicei curgerea sanilor inseamna nivel mare de prolactina, un hormon secretat de lobul anterior al hipofizei.
Eu stau pe langa stadionul Petrolul spre cartierul Mihai Bravu.
emilia cu Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
docdecap spune:
alina, iti povestesc si tie, tin minte ca si rlc_sandor si gabritza au pus intrebarea asta.
mie imi curg sanii de prin august, deci 24 saptamani cel putin!! am inteles ca e semn ca o sa ai lapte (nu ca daca nu ai scurgerile astea nu o sa ai!). eu ma cosider deja Joiana producatoare
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
stancutza spune:
Fetele, daca tot suntem la capitolul "temeri" sa va povestesc ce mi s-a intamplat in dupa-amiaza asta: eram cu sotiorul la casa la Ikea, luasem mai multe chestii si nenea de la casa le scana. Printre ce luasem, si 4 scanduri de lemn ca sa ne facem niste rafturi deasupra masinii de spalat. Scaneaza nenea produsele si, la ultimele, da cu mana peste scandurile alea - care erau in cos, va inchipuiti. Dar erau puse in picioare si s-au dezechilibrat...adica doua din ele s-au inclinat si s-au oprit cu colturile in burta mea in partea stanga, adica in lateralul burtii, cam sub coaste. Nu m-a durut prea tare, nu am vanataie, dar mi-a fost asa frica pt pitica noastra! Daca am lovit-o? La vreun minut dupa patanie a inceput sa miste destul de agitat, iar mie mi se parea ca incepe sa ma doara si burtica.
Acum totul a revenit la normal. Burta nu ma doare, ea misca ca de obicei...dar cat m-am speriat! inca sunt ingrijorata, daca era cu caputul in partea aia si au lovit-o colturile in cap? Imi vine sa cand ma gandesc...
Stancutza 30+
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
miri_mik spune:
pagina nouaaaaaaaaaaaaaa!
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png