*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

am facut treaba azi...l-am rugat pe sot sa-mi puna toate hainele langa mine si umerasele...si tolanita in pat am pus haine pe umeras si am strans haine apoi l-am coordonat tot pe sot unde sa puna fiecare umeras si fiecare teanc...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, numai de burta sa nu aud! Mi-a fost mereu greata cand ma uitam in farfuria unuia sau altuia si vedeam fasiile de burta -brrrrrrrrrrrr!
Pun pariu ca daca ar face mama cand vine i-ar placea sotului meu si asa imi bat un cui in cap! Deci......mama nu va face ciorba de burta!

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

buna tuturor! acum m ajuns de la inot si...a fost mai bine. La spate Ozi a iesit pe 4 dar cu timpul 3 pe Bucuresti iar la stafeta au luat locul 3. A concurat si la fluture dar doar ca sa vada cum e pt ca a facut doar 4 bazine inainte de concurs (antrenorul considera ca deabia pe la 9 ani sunt dezvoltati pt stilul asta)...oricum a scos 1 minut si 3 secunde ceea ce e minunat pt inceput!

am tras o fuga si-n Real...mai ieftin un pic ca-n Metro dar maaaare balamuc. Nu ma mai prind curand. Oricum, am observat ca e dublu fata de cel din Germania (Nurenberg).

acum am asa niste contractii de la atata stat in fund incat am luat un Nospa. Sper sa treaca.

Afara e un vant de zguduie portile...masinuca mea sta langa un gard tremurand si tare mi-e groaza ca maine o gasesc lovita.

29+

Mergi la inceput

imi raspunde si mie cineva la intrebare?!pls

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Lala20, ce descrii tu seamana cu contractiile. Ar fi bine daca ai putea sa faci o monitorizare la maternitate ca sa confirme daca ai contractii si cate, pentru a primi un tratament.
Incearca sa eviti miscarile care iti dau contractii (adica burtica tare) iar pentru contractiile de noapte, incearca sa gasesti o pozitie care ii place burticii si vorbeste cu ginecologul pentru a primi porogesteron si antispasmice.

Pupici,
Micsunea
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri mik,
cum ziceam: nici nu am inceput sa citesc bine mesajul tau ca mi s-au lungit colturile gurii a zambet. Eu pe aici nu sunt chiar singura de cand mi-am descoperit o vecina din parinti romani, ea e nascuta aici si are o fetita de 6 luni. Ne vedem de 2-3 ori pe saptamana. Mi se face putin frica cand ma gandesc la ce va fi peste 2-3 ani. Sa gasesc un job bun -e tot ce imi mai doresc.
Si mai la urma mai sa plang. Imi pare rau pt mama ta. Si iaca ma gandesc la a mea si ca orice ar zice si face, oricat de stresanta ar fi o sa fiu multumita ca vine, ma ajuta cu bebe Benji si pleaca- cam intr-o luna sper eu. Adica sper sa ma descurc singura cu bebe intr-o luna desi eu m-as baga sa zic ca inca de a doua zi.
Apoi cu noptile nu stiu cum ar fi dar cred ca fac fata. Asa ma bat eu cu pumnii in piept. Prin week end cand mai pierde sotul meu noptile pe net - la jocuri de strategie si razboi pe care nici nu le castiga macar- eu fac misto si zic : " antrenament pt cand va fi Benji prin zona"!!!!! Si cred ca ne vom imparti frateste in ture de veghe! Visez insa la un copil cuminte fooooooooooc! Spuneti-mi ca asa va fi, va rog!

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

imi raspunde si mie cineva la intrebare?!pls

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Lala , da sunt contractii dureroase ! Sezi cuminte de tot si baga un No-spa . Ar fi bine sa-ti vada cineva maine colul , sa nu ai surprize .

Daca la noapte iar te ia , incearca sa le "contorizezi" si daca ai peste 8 intr-o ora ai si fugit la urgente !

Mergi la inceput

multumesc de rasounsuri fetelor....eu iau deja tratament nospa 3/zi si ginipral tot 3/zi....prob e ca ieri am uitat sa iau nospa...asta sa fie cauza...?la doctor oricum o sa ma duc marti(atunci e doc mea)la control dupa internarea de saptamna trecuta

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Lala,

Atunci stai linistita. Eu de cate ori am fost la maternitate, au remarcat ca am contractii si m-au pus sa ma odihnesc. De curand iau si pastile, dar contractii tot am gramada si colul meu continua sa se scurteze. Ramane de vazut cat de mult o sa reusesc sa tin.
Incerc sa stau cat mai linistita.

Nu ezita sa iei no-spa si daca contractiile s-au linistit e semn bun!

Micsunea
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

multumesc de rasounsuri fetelor....eu iau deja tratament nospa 3/zi si ginipral tot 3/zi....prob e ca ieri am uitat sa iau nospa...asta sa fie cauza...?la doctor oricum o sa ma duc marti(atunci e doc mea)la control dupa internarea de saptamna trecuta

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

draguta, abia acum am citit. daca simti durerile inclusiv spre spate, spre coloana/rinichi, sunt contractii dureroase. Din cate stiu eu, no-spa e mai slabut fata de gynipral, deci nu poate fi pentru ca ai uitat ieri sa iei unul! vorbeste cu un doctor si, in functie de ce-ti zice, maine cel tarziu tragi o fuguta la spital (au eu cocktail-uri mai puternice sa-ti dea ca tratament, macar pe moment)

pup fata si bebe, sa stea la caldurica!!

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput