*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Azi ma simt mult mai bine fata de ieri cand mi-a fost tare rau de am sunat-o pe dr sa-mi zica ce medicamente sa iau ca nu ma rezistam.Am fost si noi putin la plimbare cu bebe Andrei si acum stam in casa la caldura ca afara s-a lasat cam frig .Sunt si eu pe cale sa-mi gasesc un dr ginecolog care sa ma supravegheze la nastere sa speram ca o sa fie bine .Bebelusa misca tare de tot cred ca nu-i mai ajunge spatiul dar nu are incotro.Aveti grija de voi fetele si de bebeii vostri . Mai am de citit din urma . Va

danybv32Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sunt fff mandra de mine, am facut ceva ce de obicei imi era foarte greu sa fac, sa pun piciorul in prag si sa ii spun unei persoane apropiate NU. Oricat de scorpie sunt eu in viata de zi cu zi, cand e vorba de familie nu puteam spune NU neam, (decat iubitului meu ) si de multe ori imi faceam draci ca acceptam niste chestii numai ca sa nu ranesc sentimentele celorlalti, nu conta ca in felul asta le raneam pe ale mele.

Dar azi i-am spus cumnatei mele ca nu vreau sa stea cu mine la maternitate Ca am vorbit deja cu prietena mea care va sta ea cu mine. Ca a mea cumnata se pregatea deja sa isi ia concediu ca vezi doamne sa ma ingrijeasca atunci cand o fi sa nasc. Si eu i.am spus NU. Oricum trebuie sa recunosc ca am indulcit putin refuzul spunandu-i ca ea oricum o sa fie in 7 luni in decembrie si o sa ii fie greu dar a prins ideea ca nu o vreau si nu prea i-a convenit. Acum imi pare rau ca nu i.am spus NU pur si simplu si ca totusi in ultima fractiune de secunda mi-au reaparut mustrarile de constiinta vis-a-vis de sentimentele ranite ale celor din jurul meu dar oricum e un pas imens.

Urmatoarea pe lista e mama careia va trebui sa ii spun franc in fata sa nu se agite prea mult si sa nu se creada ca dupa atatia ani va putea intra cu bocancii in viata mea numai pt ca pare bebe pe firmament. Si cu mama va trebui sa fiu foarte hotarata desi mi-e frica de ea de nu mai pot. Cred ca sunt asa de a dreaq in viata de zi cu zi ca sa imi suplinesc slabiciunea fata de rude. Dar e cazul sa se schimbe toata treaba... Va apare o noua eu! promit

Si uite ca psihanaliza e gata...

Va tzuc!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

virgo, daca placerea impartasita nu mai e pe gustul lui si il inhiba asa tare ala micu', atunci sa faca bine si sa lucreze numai in folosul tau. sau nici asa nu te-ntelegi cu el? mama lui de holandez. :-)

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna,fetelor!Ma tot chinui sa aflu de ce mi s-a deschis colul si daca se mai inchide,dar nu gasesc prea multe...Dar,legat de asta, am aflat ca orgasmul poate duce la deschiderea colului(desi nu e cazul meu).Asa ca,Virgo draga,ai grija cu mancarimea!

Carmilia 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

pai si dupa 37 n-o sa miste, virgo? ia pune-l sa va distrati pe la spate. asa nu vede burtoiu, sau... ce naiba trebe musai penetrare? daca el n-are chef e una, dar s anu te frustreze pe tine, si cum toate metodele duc la orgasm... n-are decat sa nu presteze dar sa te fericeasca totusi:)

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Miri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Buna,fetelor!Ma tot chinui sa aflu de ce mi s-a deschis colul si daca se mai inchide,dar nu gasesc prea multe...Dar,legat de asta, am aflat ca orgasmul poate duce la deschiderea colului(desi nu e cazul meu).Asa ca,Virgo draga,ai grija cu mancarimea!

Carmilia 32s

Ooops ... eu aveam doar contractii , dar scurte si evident nedureroase . Acuma stau si eu cu frica-n san , ca la colul meu nu s-a uitat nimeni , ever !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eeeeehhh...am mancat in sfarsit cozonac. Nu a fost el asa cum il visam dar macar mi-am facut pofta.

Miri, dar tare harnicuta ai fost azi! Ma lovise si pe mine la un moment dat sa bag hainutele Anei la spalat dar mi-a atras sotul atentia ca este Duminica. Si uite asa am scapaaat. Nici mancare nu am avut chef sa fac, asa ca ne-am delectat cu friptura rece cu castraveti.

Angi, sa ne luam de mana. Si eu sunt una care nu este capabila sa spuna NU. Si asta in special persoanelor apropiate. Eu insa am renuntat la a mai incerca. Ma apuca frustrarile de multe ori si din cauza asta devin scorpie dar asta sunt. Poate ar trebui sa iti urmez si eu exemplul...

Virgo, spune-i sotului ca este norocos. Ca alte gravidute (ca de ex. subsemnata) nu mai au chef nici macar sa o vada ...dar sa mai si presteze ceva... Sa profite acum cat mai poate, ca dupa nastere s-ar putea sa se intoarca roata o perioada si nu stiu cat o sa-i convina sa stea pe bara atat de mult...

Dany, ma bucur ca te simti mai bine. Multa sanatate!

Pupaceli la zuze!!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, ia uitati ce melodie!!!! Numa' buna de ascultat pe vremea asta:

http://video.google.com/videoplay?docid=1110625757769491341&q=%22makin%27+whopee%22&total=2&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Sper sa va placa si sa va binedispuna. La mine a reusit!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

toata noaptea am simtit burtik tare,,,si niste durereri ca la menstruatie....ce sunt astea?contractii??

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Virgo , mersi de pont. E ceva mai departe de mine primul magazin turcesc dar o sa merg saptamana viitoare. Varza acra am luat anu trecut si am facut sarmale-primele din viata mea, pana acuma ne facea mama! O sa iau mac si tot ce mai vad pe acolo! Nu credeam ca nemtalaii astia sa nu aibe mac la raionul cu ingrediente pentru prajituri din orice supermagazin! :-)

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Mergi la inceput